- 21 Ağustos 2015
- 31.673
- 95.987
- 598
- 37
Gecmis olsın cnm.Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim 3 gündür yatıyorum inşaallah bebeğime bi şey olmamıştır çok korkuyorum dua edin nolur![]()
Rabbim korur merak etme sen..
Dualarm seninlee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsın cnm.Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim 3 gündür yatıyorum inşaallah bebeğime bi şey olmamıştır çok korkuyorum dua edin nolur![]()
Allah razı olsun canım benim sende benim dualarımdasın..Gecmis olsın cnm.
Rabbim korur merak etme sen..
Dualarm seninlee![]()
Gelecek inşallah kuzum annesinin kollarına hayırlısı ile :)hihih kimseyi es geçmemeye çalışıyorum bitanem, fark etmişsin teşekkür ederim ♥
senin takvimde 19 gün diyor, hadi bakalım en doğru zamanda teşrif etsin inşallah beyefendi =)
bakalım Derin hanım gelecek mi![]()
Ne kadar tamam desende eksikler oluyor canısı. Ama çoğu şeyi koydum aklıma geldikçe ekleme yapıyorumÇoğu şeyi hazırladım canım ama eksikler var gene. Senin hazır mı
Hayırdır canım neyin var?Kızlar duanıza ihtiyacım var çok ağır bi atak geçirdim 3 gündür yatıyorum inşaallah bebeğime bi şey olmamıştır çok korkuyorum dua edin nolur![]()
Çok streslenince karın kasılmaları yaşıyorum çok ağrılı oluyo canım bu sefer çok çok daha fazlaydı ve 3 gün sürdü kasıklarımdaydı ağrı bu seferde çok korkuyorum bebişe bi şey oldu mu diye ?Hayırdır canım neyin var?
Korkma canım daha da stres yapma kendine. Kasılma durumunu doktora söyle mutlaka genel bi kasılma durumun olsaydı magnezyum eksikliği aklıma gelirdi ama senin streste oluyormuş sadece karnın bide . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres olmana her ne sebep ise de düzeltsin inşallahÇok streslenince karın kasılmaları yaşıyorum çok ağrılı oluyo canım bu sefer çok çok daha fazlaydı ve 3 gün sürdü kasıklarımdaydı ağrı bu seferde çok korkuyorum bebişe bi şey oldu mu diye ?
Bakınca en koyu 7. Gün görülüyor değerlendirdiniz umarım canım. Gün sıralamasını adetin başlangıcından mı yazdın yoksa bitişinden itibaren mi ?Kızlar yorumlarsanız sevinirim bat a 11 gün var şimdi bu 7.gün pik yapmış mı yapmamış mı ben birşey anlamadım
Günaydın kızlar ❤
Bu sabah 8:50'de kızımı kucakladım çok şükür ❤
Darısı tüm bekleyenlere inşallah ❤
Amin canım Allah razı olsun bugün kontrol var heyecandan uyuyamadım daKorkma canım daha da stres yapma kendine. Kasılma durumunu doktora söyle mutlaka genel bi kasılma durumun olsaydı magnezyum eksikliği aklıma gelirdi ama senin streste oluyormuş sadece karnın bide . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres olmana her ne sebep ise de düzeltsin inşallah
Canım adetin başlangıcından İtibaren yazdım bu ay 2 hafta kadar önce rahim filmi çekilmiştim yumurtlamaya etkisi var mı bilmiyorum ama 8 ve 9 günü ayrıca da dünü degerlendirdim ve günaşırı devam edicem Adete kadar inşallah hayırlısı olur tatlımBakınca en koyu 7. Gün görülüyor değerlendirdiniz umarım canım. Gün sıralamasını adetin başlangıcından mı yazdın yoksa bitişinden itibaren mi ?
Kızlar dün doktora gittim bebeklerden bir tane si Keyifçi bacak bacak üstüne atmış yatıyor diğeri altta taklalar atıyor parmağını emiyor ay çok hoşuma gitti cinsiyetleri henüz belli değil haftaya ikili teste gireceğim belli olur mu acaba
Teşekkür ederim canım ❤ Allah hepimizin kuzusunu bağışlasın inşallah ❤Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Güzel heyecanlar :) insallah hersey yolundadirAmin canım Allah razı olsun bugün kontrol var heyecandan uyuyamadım da![]()
Hayırlısıyla gelsin miniğin inşallahCanım adetin başlangıcından İtibaren yazdım bu ay 2 hafta kadar önce rahim filmi çekilmiştim yumurtlamaya etkisi var mı bilmiyorum ama 8 ve 9 günü ayrıca da dünü degerlendirdim ve günaşırı devam edicem Adete kadar inşallah hayırlısı olur tatlım
geçmiş olsun canım. sen yine de beklentim yok deme, hiç belli olmazBende özledimmmmmmm
aMa yazacak biseyim yok ki
Bat bekliyorm
2 gün sonra
Bol antibiyotkli bir ay geçirdim bacım.
Beklentim yok o yüzden.
Sen napıosunn
Saolasn bacımgeçmiş olsun canım. sen yine de beklentim yok deme, hiç belli olmaz
benim de bata 1 hafta kaldı gibi, malum düzensiz net bir şey diyemiyorum.
sen doğal denemeye devam mı canım? herhangi bir tedavi vs. durumu var mı bu aralar?
Ne hayallerle gitmiştim bebeğimi görürüm belki diye ama sormasam iyi olduğunu bile söylemicekti kadın bazen devlet hastanesinden soğuyorum ama el mahkumGüzel heyecanlar :) insallah hersey yolundadir
Canım sorun olmadıkça bazı doktorlar yorum yapmıyor yoğunluktan sanırım. Ultrason çıktısı verdiyse sakla gelişimini sen bile takip edersin. Değerlerin ne anlama geldiğini netten bak istersenNe hayallerle gitmiştim bebeğimi görürüm belki diye ama sormasam iyi olduğunu bile söylemicekti kadın bazen devlet hastanesinden soğuyorum ama el mahkumçok şükür iyiymiş kuZum söyleyebildi iki değer yazdı kağıda ama ne olduğunu bilmiyorum