Karin ağrısı kasik ağrısı falan varmiydi canım.belirtilerin neydiMerhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karin ağrısı kasik ağrısı falan varmiydi canım.belirtilerin neydiMerhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
aaaa çook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Canım erken gebelik testi mi yaptin, normal mi?Merhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
aaaa çook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Canım erken gebelik testi mi yaptin, normal mi?Merhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
Gönlünüzdeki muradınız nasip olsun inş :)Teşekkür ederim evet su an korunmuyoruz Allah en hayırlı zamanda versin ne diyim o zamanını gönlümden geçenleri biliyor çifte mutluluk yaşarım belkide :)
yumurtanın çatlamayıp yumurtalıkta liste dönüşmesi diye biliyorum canım inci tanesi gibi dizili yumurtalıktaPko ne oluyor canım
Merhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @Feyzaaaaaaaa 20 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- Delfin_ 28 ekim
- @Hebehubele 28 ekim
- @Se25lm25a 28 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @kumsal_0707 29 ekim
- @Zeycan123 30 ekim
- @ilgimdisi 30 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @sevgi5781 31 ekim
- @ankarali_94 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @kahverayihasii 1 kasım
- @gonendi 1 kasım
- @benderyayimki 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @hiranur3419 2 kasım
- @meyraacnl 3 kasım
- Z Zeyzeyerva25 3 kasım
- VosVos35 3 kasım
- @ALYAESEN 3 kasım
- merveeeeeeeee717 4 kasım
- @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- demlicaykeyfi 5 kasım
- S Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- @Caliskanbaharr 6 kasım
- @Scienceteacher10 6-7 kasım
- Vazelin005 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @patisserieyumyum 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @Glylmz 12 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @kubra5505 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
- @solisss ???
- @selennn ???
Benimde 3 Kasım acaba çıkar miMerhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
tebrik ederim canimMerhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
canim ne zamandir denediginizi soylersin. Zaten gecmiste gebelik oldu mu gibi sorular sorar. Adetliyken gidersen kandan hormonlarina bakmasini istersin. Ve ultrasonla bakar inceler zaten.
En iyisi ovulasyon testi yaa ben karambole deneyince rahat olamiyorum.
Buarada benim annem de babam da vefat etti. Kina elbisesi alirken oradaki bir anne-kiz, sen neden tek geldin diye sormustu. Buradan onlara selamlar...
Ben evlat sevgisinin bu anne yoklugunu bir nebze de olsa teselli edecegini dusunuyorum. Bir yandan da onlarin yoklugunu hissedecegiz ama ne yapalim. Allah ahirette bulustursun...
Merhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
yumurtanın çatlamayıp yumurtalıkta liste dönüşmesi diye biliyorum canım inci tanesi gibi dizili yumurtalıkta
Canim peki belirgin belirtiler var mıydı?Tesekkur ederim istiyen herkeZ en kisa zaamnda bu mutlulugu yasasin. Erken gebelik testi degil. Daha once ben diger hamileliklerimde erken gebelik testlerine dunya para verdim. Ama emin olun gununden once hadi bilemedin adete 1 gun kala test eger varsa gebeligi gosteriyor. Yada erken dollenme varsa. Ben eczaciya sotdum. Eger gebelik varsa normal testte goaterir merak etmeyin dedi. Ben certain aldim 6 tl iki tane ve ikisinndede pozitif. Vermem artik o paralari o testlere. Fikrim bu
Hayırlı olsun canım çok sevindimMerhaba. Bat im 1 kasim. Dort gun var. Bugun hafif pembe bir lekelenmem oldu sabah. Ben de suphelendim biraz once test yaptim ve pozitif.
Canim peki belirgin belirtiler var mıydı?
Hayırlı olsun canım çok sevindim
canim hic garipsemem. Aksine seni cok iyi anliyorum. İnsallah tez zamanda biz de anne oluruz da sevgimizi evladimiza veririz, onunla anne-evlat oluruz.Amin canım inşallah orada buluşuruz.
İnsan özeniyor kuzum ya şimdi.kimsem yokmus gbi geliyor zaten de yok doğum yapsam kim gelecek yanıma diye düşünüyorum bazen mevlüt istedi yapamadık böyle insanın zoruna gidiyor gerçekten 23 yaşındayım ama 11 yaşındaki kızı kıskanıyorum bazen yeri geliyor annesi sevdigi için çok.sacma diyeceksin ama başımı dizine koyup uyumak istiyorum gerçekten çok.aci birşey bu ya bütün dünyanın yükü sanki sırtımda hergun gözümden yaşlar süzülüyor
Böyle hamile kalmak bazisina göre bebeğe haksızlık ama ben belki onunla iyi olacağım anlatamiyorsun gerçekten kimseye
Ovulasyon alacağım bende ilk defa deneyeceğim
Çok sevindim güzellik Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hmmm bu doktora gitmek lazım
Belirgin belirtim aslinda benim icin sadece pembe akinti oldu. Diger aiskinlik bel agrisi kasik agrisi regl olmama yakin oldugundada ayni oldugu icin ayirt edemiyorum. Ama tahminen pembe lekelenmeyi gorunce iyice yerlesmekten rahime bebwgin gomulmesinden kaynakli oldugunu dusundum. O sekilde test yaptim bir 10 saat falan gectikten sonra. Ama herkeste bu tarz lekelenmeler olmuyor tabiki. Sizde olmuyor diye karamsarliga da kapilmayin.
Küçük balıkları küçük dertler sıkıntılar olarak düşün, onlar yok oluyor veya sen bertaraf ediyorsun öldürerek.. Hayra yoralım hayır olsun inşallahKızlar bat a 9 gün kasik ağrılarım devam ediyor ,gogsumde sizlamalar,ağrılar var, gece yüz üstü yatamadim çünkü yatinca karnimda acayip ağrılar oldu.idrar rengim hep koyu...Ama gece kötü bir rüya gördüm Allah hayra cevirsin inşAllah da rüyamda hep küçük ölü balıklar tutuyordum.tuttuklarimi da olduruyordum...
Canım çok teşekkür ederim. Biraz içime su serptin...Küçük balıkları küçük dertler sıkıntılar olarak düşün, onlar yok oluyor veya sen bertaraf ediyorsun öldürerek.. Hayra yoralım hayır olsun inşallah