Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericem VosVos35 VosVos35 babyloading87 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson sezson 1 1melegimolsun
Daha yazamadigim kim varsa kusura bakmasın herkes iyi ins bana dua edin saglikla gelsin kanda pıhtı sorunum var kan sulandırıcı igne vr ilac aliyorim ins bu sefer Rabbim yüzüme güler
Ay maşallah size 🧿 sağlıkla gelsin inşallah miniğin :anne: geçen hafta aklıma geldi kimler kaldı diye, epeydir girmediğini hatırladım, sen de o aralarda beklemedeymişsin meğer Hoppa güzel haberlerle olsun herkesin dönüşü inşallah...Darısı diğer bekleyen kızlara....+

Kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum sakıncası yoksa. 6 ekim bat tarihim ama henüz gelen giden yok. Adet günüme 10 gün varken eşimin zorlamasıyla test yaptım ama negatif çıktı tabi ki. Sabahtan beri sağ kasığım da adet sancısı var. Ama gelen giden yok. Akıntı da yok. Gebelik olmuş olsa bu sancı olur muydu ?

Kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum sakıncası yoksa. 6 ekim bat tarihim ama henüz gelen giden yok. Adet günüme 10 gün varken eşimin zorlamasıyla test yaptım ama negatif çıktı tabi ki. Sabahtan beri sağ kasığım da adet sancısı var. Ama gelen giden yok. Akıntı da yok. Gebelik olmuş olsa bu sancı olur muydu ?
Hoşgeldiniz, topik sahibi uzun zamandır uğramadığı için konu pek aktif değil. Eski takipçileri aramızda sohbet ediyoruz.
Gününüz geçmiş yazdığınızda, hala gelen giden yoksa gebelik ihtimali yüksek. Nedir acaba son durumunuz?

Kizlar uzun zamandır yoktum nasılsınız umarim herkes burdadır tup bebek yaptik bu ay dun test verdim beta 115 çıktı pazartesi yine kan vericem VosVos35 VosVos35 babyloading87 babyloading87 @Moon1224 U Umithepvar A AsyaaAyazz sezson sezson 1 1melegimolsun
Daha yazamadigim kim varsa kusura bakmasın herkes iyi ins bana dua edin saglikla gelsin kanda pıhtı sorunum var kan sulandırıcı igne vr ilac aliyorim ins bu sefer Rabbim yüzüme güler
Yaa süper haber çok sevindim maşallah 💕 sağlıkla büyüsün kucağına al kuzunu canım benim

• Beğen
Reactions: Cac
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah.😘
Bi ben kaldım galiba hamile kalamayan 😟

• Beğen
Reactions: Cac
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah.😘
Bi ben kaldım galiba hamile kalamayan 😟
Ins seninde tez vakitte. o kdr cirpindim ettim dedim vazgeçtim tup yapip cikicam bu seferde tup ilkde genelde tutmuyormus dondurulmus embr daha tutuyormus onada uzuldum ama Rabbim verdi doktor ne dediyse onu yaptim hic düşünmedim buraya bile cok takılmadim . Daha keseyi goremedik doktor haftaya cagirdi.simdi beni kimyasal mi dis gebelik mi korkusu sariyo dert derdi açıyor.saglikla gelsin sanada rahat olmak lazim

Canimmmm çok sevindim. Ben de çok oldu girmeyeli dedim bir bakayim :) stres yapma sen. İlk başta korku oluyor uzun zaman uğraşıp hamile kalınca. Ben de çok korkardım ama bak 8 aylık olduk bile :) zaman su misali. Tadını çıkar bence hamileliğin. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugün tekrar kan vereceksin galiba. Bekliyorum :)

Kizlar ya sacima kina yaktim beyaz cok diye dogaldir ilk 3 ayda kinada yasakmis 45 dk bekledim hemen yikadim bisey olmas dimi . Bulasik deterjani eldivenle kullanin diyorlar ama ben bu zamana kdr kullanmadim yeni alcam eldven:110:

Back