Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 hafta 3 cm açıklıkla gezdim, hiç de ısrar etmedi Dr yatış yap diye.. bazıları evham mı yapıyor, sorumluluk almamak için mi bilmiyorum.. hani eve gider de doğum başlarsa kabak benim başıma patlar hesabı.. neyse dinlen gülüm, geçmiş olsun ❤ kendini dinle, ağrıyı ayırt edersin zaten vakti gelince.. kaldı ki her hafta kontrol var bundan sonra, doktorun seni yönlendirir. Ayrıca ilk doğum öyle hızlı ilerlemez, korkma. Her halükarda yetişirsiniz hastaneye ❤
Ayy çok şükür abla içime su serptin Allah razı olsun... tecrübesiz olunca ödümü patlattı dengesiz bende yerimden kalkmıyorum ama çok sıkıntı yok şükür iyiyiz şimdilik 😌 37 e kadar bekleyim de sonrası Allah Kerim..❤️

Kızlar düğün var gitmem gerekiyor. Biberona gün içinde sütümü sağıp akşam giderken götüreyim diyorum. Biraz ılıtıp yanıma alsam ne kadar süre dayanır O süt. 1 saat içinde tüketilmeli dolaptan çıkıp ısıtılan süt gibi bir şey duydum ama emin değilim. Öyleyse sıkıntı olur

Ayy çok şükür abla içime su serptin Allah razı olsun... tecrübesiz olunca ödümü patlattı dengesiz bende yerimden kalkmıyorum ama çok sıkıntı yok şükür iyiyiz şimdilik 😌 37 e kadar bekleyim de sonrası Allah Kerim..❤
Canım geçmiş olsun. Hatırlar mısın bilmiyorum 32. Haftada 2 cm açılmam ve sancım vardı. Üstüne kanamam oldu 10 gün leke şeklinde devam etti. Yattım bir ay 39+3 te doğdu miniğim. Sende dinlen bol bol zamanında doğar inşallah

Kızlar düğün var gitmem gerekiyor. Biberona gün içinde sütümü sağıp akşam giderken götüreyim diyorum. Biraz ılıtıp yanıma alsam ne kadar süre dayanır O süt. 1 saat içinde tüketilmeli dolaptan çıkıp ısıtılan süt gibi bir şey duydum ama emin değilim. Öyleyse sıkıntı olur
Gelin odasına geçip emzir bence 😉 yandan fermuarlı bir elbise giydin mi tamamdır. Kapıya bir nöbetçi köy.. Düğün geçmediyse önerim budur 😊

Tecrubeli anneler ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacimiz var 💕 cok dusunmuyrm aslinda sonuc bir seyi degistirmeyecek sonucta ama fikirlerinizi de ogrenmek isterm 😙

Canım geçmiş olsun. Hatırlar mısın bilmiyorum 32. Haftada 2 cm açılmam ve sancım vardı. Üstüne kanamam oldu 10 gün leke şeklinde devam etti. Yattım bir ay 39+3 te doğdu miniğim. Sende dinlen bol bol zamanında doğar inşallah
Hatırlıyorum kuzum bende bol bol dinleniyorum hiç bi iş yapmıyorum kanamam durdu çok şükür bir hafta daha beklesin sonra canı ne zaman isterse gelsin diyorum..inşaallah kuzum🤲🏻 Siz artık büyüdünüs bile 😍nasıl Mahir daha iyi mi ?

Tecrubeli anneler ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz fikirlerinize ihtiyacimiz var 💕 cok dusunmuyrm aslinda sonuc bir seyi degistirmeyecek sonucta ama fikirlerinizi de ogrenmek isterm 😙
Ben bütün testleri yaptırdım canım sadece bi kan alıyorlar bi zararı yok diye sonuç dediğin gibi ne olursa olsun sonuçta yavrundan vazgeçmiceksin ve onlarda aslında prosedür %100lük bi sonucu yok 😌

Ben bütün testleri yaptırdım canım sadece bi kan alıyorlar bi zararı yok diye sonuç dediğin gibi ne olursa olsun sonuçta yavrundan vazgeçmiceksin ve onlarda aslında prosedür %100lük bi sonucu yok 😌
Ne bilim kuzum prosedur evet de Allah korusun kotu bisi varsa hamilelik zehir olur diye de dusunuyrm bakalim dr ne dicek o da var tabiki

Hatırlıyorum kuzum bende bol bol dinleniyorum hiç bi iş yapmıyorum kanamam durdu çok şükür bir hafta daha beklesin sonra canı ne zaman isterse gelsin diyorum..inşaallah kuzum🤲🏻 Siz artık büyüdünüs bile 😍nasıl Mahir daha iyi mi ?
İyi canım çok şükür büyüyor ya insan anlamıyor bile.
nasıl geçiyor zaman...

Ben ikisinde de gönüllü olarak yaptırmadım.
Detaylı ultrasonu ve seker yüklemesini yaptirdim sadece.

Gelin odasına geçip emzir bence 😉 yandan fermuarlı bir elbise giydin mi tamamdır. Kapıya bir nöbetçi köy.. Düğün geçmediyse önerim budur 😊
Aynen en iyisi öyle yapmak. Risk almayım ben :)

Ben yaptirdim kuzum. Kesin tanı degil tabiki ama yaptirmasaydim da doguma kadar kafami kurcalardi benim. Sonuc ne olursa olsun bilmek istedim.

Back