Canım benim dualarım seninle. Doktorun rahatsa senin de için rahat olsun. Progesteron da kullanıyormuşsun. Dinlen, geçecektir inşallah. Ye iç yat bitaneciğim :)
@sezson annene acil şifalar balım. En iyi doktoru araştırıp elinizden geleni yapıyorsunuz şifa allahtan. Mahir bebesiyle işler rutine biniyor anlaşılan :) seviliyorsun. Bu arada biz de tekrar bebiş için çalışmalara başladık :) takvim tutmadan kafamıza göre takılıyoz. 2-3 ay böle bir gitsin bakalım :)
VosVos35 yavrum deneyimli annesin sen kusmuk falan sana işlemez :))) şaka bir yana bu güzel günlerin tadını çıkar. Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, aklımda ve dualarımdasınız
A AsyaaAyazz bak nereden nereye gülüm :) onca telaştan sora bebecik doğdu bile :) tadını çıkar bu keyifli günlerin arada çıkan pürüzler işim tuzu biberi
Simayinannesi 30. Hafta mı hey maşallah
her şey güzel gitsin sağlıkla gelsin minnoş kızımız simayımız inşallah. Canımın içisin
@Zeyah3917 kız senin de zaman gitgide azalmış he maşallah bitanem. Ataklar da azaldı demiştin artık gün saymaca hadi bakalım :)
plojovic yavrum seni de unutmadım. Senle vosvikim benim için çok benzersiniz iki prenses annesi akıllı kadınlar seviyom sizi :) inşallah senin de her şey yolundadır doğan büyüyor dimi ya.. bana da hayırlı zamanda gelsin inşallah