- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
Çok şükür canım. Yaşlandım valla 1 günde.Oh bee çok şükür iyiymiş kızçen ❤❤❤ hadi bakalım alışverişe
Haftaya Izmir'deyim. Orda başlarım artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım. Yaşlandım valla 1 günde.Oh bee çok şükür iyiymiş kızçen ❤❤❤ hadi bakalım alışverişe
Gel kuzum ❤ memleket havası iyi gelir, ferahlayıp gençleşirsin yine ❤Çok şükür canım. Yaşlandım valla 1 günde.
Haftaya Izmir'deyim. Orda başlarım artik
❤Gel kuzum ❤ memleket havası iyi gelir, ferahlayıp gençleşirsin yine ❤
Aminnnnnnnnn kuzumTesekkur ederim canim. Rabbim tez zamanda saglikla sana da nasip etsin insallah.
Sagol canim tesekkur ederim. Bugun tekrar kontrolumuz vardi. Bir sorun yokmus cok sukur. Kızım iyiymis❤
Ne oldu kız yine :)Of kizlar bu üstümdeki sansıZlık ne olucak ya cok moralım bozuk ve psıkolojım gidik
Kızlar doğumda direk hastane çıkış setini mi verdiniz hemşireye. Bana önce farklı bir şey var odada değiştir diyenler oldu da. Kan falan oluyormuş çünkü tam temizlenmiyormuş
Tesekkur ederim canim. Rabbim tez zamanda saglikla sana da nasip etsin insallah.
Sagol canim tesekkur ederim. Bugun tekrar kontrolumuz vardi. Bir sorun yokmus cok sukur. Kızım iyiymis❤
Isimler arasinda Simay' da var plojovic sizin kızlara adaş gelebilir :)
HAyırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin gözünaydın çok sevindimkizlaaaar.... ben 04.04.2018 saat 09.38 de genel anestezi olarak bebisimi kucagima aldim cok şükür darisi isteyen herkese olsun..Allah olmayana da versin insaAllah... VosVos35
İnşaallah bi sıkıntı çıkmadan sağlıcakla gelir yavruCanlar❤
Tek tek etiketleyemedim merak eden soranlar bin kere tesekkurler❤
KIZIMIZ geliyor
Bir de dua etmenizi isteyecegim. Kızımızın kalbinde bir problem var gibi. Yarin tekrar bakilacak. Doktorum ben yaniliyorda olabilirim dedi. Netlesince yazarim yine. Üstümden tır gecmis gibi yorgunum.
Hepimizin evladı saglikli olsun insallah
Odada değiştireyim diyorum ama neyini kirletsem diye de düşünüyorum kıyamıyorum kıyafetlere de :))Sapka kesin oluyor :) Ama cekim olacaksa bence en sevdiklerini ver.Zaten degistiriyorsun yine.
Kucucuk almani tavsiye ederim ilk giysileri.Hastane cikislari biraz buyuk oluyor.Mini miniler biraz daha iyi sariyor ve guzel duruyor Kisa bi sure giydirirkende iyi oluyor.
Doktorum işi birakti hiç bi işim rast gitmiyor son dk baska hastane arıyorum doktor arıyorum bu ne sansıslıktirNe oldu kız yine :)
Odada değiştireyim diyorum ama neyini kirletsem diye de düşünüyorum kıyamıyorum kıyafetlere de :))
Doktorum işi birakti hiç bi işim rast gitmiyor son dk baska hastane arıyorum doktor arıyorum bu ne sansıslıktir
Yok ya güya herkese sölemiş ben İnstagram dan duyuyorum gidiceğini saçma sapan iş yapıyolarDoktorun cok buyuk ayip etmis.
Hatalarina haber verebilirdi.
Ameliyatlari vs vardir aslinda birden cekemez elini.Hastane bilgi vermiyor mu?
Alt üst bişey ver canım penye battaniye ver sariyorlar ona odanda degistirirsin Allah yardımcınız olsunO zaman ben bir tulum eldiven şapka vereyim. odada kendim giydiririm tekrar. :)
Insallah canim tesekkur ederim❤Bir sorun cikmadi cok sukur.İnşaallah bi sıkıntı çıkmadan sağlıcakla gelir yavru
Oyy cok sukur :)
Eee isimler yok mu aradan secelim teyzeler olarak :)))))))
Ben daha isimlere dogru duzgun bakamadim kuzum. Kız isimlerinde secenek cok ama begenemiyorum bir turlu. Fazla da seçiciyim. Ama Simay hoşuma gidiyorAaaa :) hadi insallah :))))
Bizim Simaycikta hic İdil tipi yokmus ya iyi ki Sezen'e sectirmisiz ismi :) guvenirim onun hislerine