- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
Bekliyoruz:) bide dönmediği gibi yan duruyor :)))benim kizim 35 haftalikti donmustu canim...dogum aninda bile donen oluyormuş bilgin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz:) bide dönmediği gibi yan duruyor :)))benim kizim 35 haftalikti donmustu canim...dogum aninda bile donen oluyormuş bilgin olsun
Sagol canim tesekkur ederim❤Gözünüz aydınn
İnsallah sağlıcakla gelir kuzucukk
Iki isim cok uyumlu olmuş canim. Sizden duyunca hosuma gidiyor. Netten bakinca begenemiyorum:)Benim kız olursa Alya Nil istiyorm:)
Sagol canim tesekkur ederim ❤Ayy çok şükür çok sevindim canım benim ❤
İnşaAllahh iyilerdir bebişleriyle :)) vallan bende aynı güzelim sen naslsn durmn nasll adetm 3 gün kaldı beklyorm usul usul :)Öyle valla canım bi avuç insan kaldık :) hepsi iyilerdir inşallah. Sen nasılsın son durumlar nasıl ?
Aynende öyleVallahi 14 aydir sizi taniyorum kızlar
Bizimde uykuya geçişte sıkıntı oluyor ya illa hafifte olsa sallamam yada kucağımda pış pışlamam lazım. Hepsi zamanla geçer inşallah canımEvet canım sakındığım göze çöp battı ama şükür atlattık. Bizim de gaz azaldı ama ben damlalardan ziyade büyüdükleri ne inanıyorum. Bide gündüz uyku problemimiz gecseydi
İyi canım yorucu da olsa geçiyor zaman. 3 gün sonra güzel haberini yazarsın inşallah canım benim ❤İnşaAllahh iyilerdir bebişleriyle :)) vallan bende aynı güzelim sen naslsn durmn nasll adetm 3 gün kaldı beklyorm usul usul :)
Bebişler dogunca cogumuzun artık cocuklar hakkında konusulur:)Aynende öyle
İnşaAllahh balum benmm Allah Kolaylık versinİyi canım yorucu da olsa geçiyor zaman. 3 gün sonra güzel haberini yazarsın inşallah canım benim ❤
İnşaAllahh canm bnmm bizde yaşarz o güzelliğiBebişler dogunca cogumuzun artık cocuklar hakkında konusulur:)
Elhamdulillah canımInsallah canim tesekkur ederim❤Bir sorun cikmadi cok sukur.
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunuKızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Aaa kanama neden geldiKızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Canim Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Ikiniz de iyi olun insallah.Kızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Geçmiş olsun canim doktorlar ne diyor. Sag salim kucagina alirsin minik mucizeni insallah hic sıkıntı üzüntü yapma sakinKızlar perşembe gecesi kanamam oldu hemen hastaneye geldik. Doğumhaneye aldılar doğum hazırlığı yapılıp bekledi. Kanamam durunca servise aldılar. Pazartesi günü anestezi doktoru bakacakmış. 38. Haftada da doğum olacak inşallah
Aminn canım inşallahhGeçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu
Eski kanmış gelenAaa kanama neden geldi
Aminn kuzum benim saolasınCanim Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin. Ikiniz de iyi olun insallah.
Dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum❤