• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeklemi uğraşacaksın misafirlerlemi aaa... logusalık sendromu ayağına elinden geleni ardına koyma o zaman ben kovmuştum bile evden bardak çanak kırdım sinirimden
Ben dedim eşime o kadsr insana nasıl bakacam öocuğumla ilgilenmek istiyorum ben sadece dedim. O da sana bakmaya gelirler iş falan yapmazsın niye geliyorlar yoksa dedi. Eltim de 4 ay oldu doğum yapalı gitti geldi. Hep yattı iş yapmadı oğlum kalktı kahvaltı hazırladı falan dedi hep. Dedim annen ona böyle böyle dedi ama arkasından. Vallaha bir şey olursa annem yeter derim. Kadın doğum yaptı çocuk da sabaha kadar uyumuyormuş sabah da onunla birlikte yatıyormuş. E ne yapsın yani tüm gün hortlak gibi mi gezsin sana yemek yapsın

Ben dedim eşime o kadsr insana nasıl bakacam öocuğumla ilgilenmek istiyorum ben sadece dedim. O da sana bakmaya gelirler iş falan yapmazsın niye geliyorlar yoksa dedi. Eltim de 4 ay oldu doğum yapalı gitti geldi. Hep yattı iş yapmadı oğlum kalktı kahvaltı hazırladı falan dedi hep. Dedim annen ona böyle böyle dedi ama arkasından. Vallaha bir şey olursa annem yeter derim. Kadın doğum yaptı çocuk da sabaha kadar uyumuyormuş sabah da onunla birlikte yatıyormuş. E ne yapsın yani tüm gün hortlak gibi mi gezsin sana yemek yapsın
Niyeyse hep bi eşitlik derdindeler erkekler gıcık oluyorum ya Doğum yapmışım annesiyle annem bir olur mu kayınvalide anca köşe minderi oturur hizmet bekler bende şimdiden pazRlık yapıyorum eğer ilk doğumdaki gibi yaparsan anne torununu göremezsin demedi deme diye oda zaten gelmeyecem bu sefer gelirsem 1saat durup gidecem dedi ama İnan inanabilirsen

Daha cinsiyet netlesmedigi icin kıyafet almadik canim. Bebek arabamiz ve 10' lu agiz bezimiz var:KK66: Bugun de e bebekten temizleme pamugu alacagiz indirime girmis. Bazı seyleri de kardesim verecek.
Nisan da hersey hazir olsun istiyorum. Bebislerin ne zaman gelecegi belli olmuyor :)
Canım bebek arabasını hangi marka aldınız bende araştırıyorum da :)

Canim kraftın pocket modelini aldik. Baston model ama puseti de var. Fiyat konusunda iyi arastirma yapmani öneririm. Biz ebebekte 2300'ken civilden 1300'e aldik.
Çok iyi almışsın canım güle güle kullanın inşaallah:) bende yeni yeni başladım aktif olarak araştırmaya gezmek gerek baya

Niyeyse hep bi eşitlik derdindeler erkekler gıcık oluyorum ya Doğum yapmışım annesiyle annem bir olur mu kayınvalide anca köşe minderi oturur hizmet bekler bende şimdiden pazRlık yapıyorum eğer ilk doğumdaki gibi yaparsan anne torununu göremezsin demedi deme diye oda zaten gelmeyecem bu sefer gelirsem 1saat durup gidecem dedi ama İnan inanabilirsen
İyi demişsin. Şimdiye kadar bana hiç karışmadı karışmadı. Bir tatsızlık da olmadı hep el üstündr tuttu. Şuan da öyle ama çocuk doğmadan başladıysa doğunca ne yapar bilmiyorum. Benim daha ilk yaşamadım o tantanayı ama bana karışılmasından nefret ederim

Zaten ben cok catladım ama 3 gündür yine kasınıyor
Benim de acayip kaşınıyor ve çaylamaya başladı krem de yaramadı maalasef :( çok can sıkıcı. Vücuduma çok önem verirdim. Bu yüzdrn bozuldu diye canım çok sıkıldı. Ağladım hatta ama şimdi diyorum amannn bebişimin kanıtı hatırası bunlar :)) çok uğraştın bebiş için ne bu şikayet dedim eski günlerimi düşğndüm. Şimdi olan her şeye şükür ediyorum bu anı yaşıyorum diye

Mrb umarim bakarsiniz buraya.. su an ben de normalden az akintiyla kanamayla adet oldum 3 gun gecikmisti. Adetim yani 30. Gun adet oldum. Normal adetlerim 26,27 gunde bir olurdu.. Pembemsi kahve hafif agrili.. bir kanama yasiyorum bir pedi tam doldurmadim. Peceteye baktigimda kipkirmizi kan yok hafif pembe kahve tonunda. Dun gebelik testi negatifti.. gec dollenme ve yumurtlama ile benim gibi ayni durumu yasayip kanamasi durup hamile oldugunu ogrenen var mi nolur biri bana bilgi versin

Mrb umarim bakarsiniz buraya.. su an ben de normalden az akintiyla kanamayla adet oldum 3 gun gecikmisti. Adetim yani 30. Gun adet oldum. Normal adetlerim 26,27 gunde bir olurdu.. Pembemsi kahve hafif agrili.. bir kanama yasiyorum bir pedi tam doldurmadim. Peceteye baktigimda kipkirmizi kan yok hafif pembe kahve tonunda. Dun gebelik testi negatifti.. gec dollenme ve yumurtlama ile benim gibi ayni durumu yasayip kanamasi durup hamile oldugunu ogrenen var mi nolur biri bana bilgi versin
Kanama kesilirse kan verip netice alabilirsiniz. Eğer bu yerleşme kanaması ise, bitmeden HCG hormonu kana geçmez, haliyle idrarda da çıkmaz. O yüzden bekleyin kanama bitsin. İdrarı beklemek istemiyorsanız kanda baktırın. İnşallah gönlünüzdeki olur

Kanama kesilirse kan verip netice alabilirsiniz. Eğer bu yerleşme kanaması ise, bitmeden HCG hormonu kana geçmez, haliyle idrarda da çıkmaz. O yüzden bekleyin kanama bitsin. İdrarı beklemek istemiyorsanız kanda baktırın. İnşallah gönlünüzdeki olur
Allah razi olsun cok tsk ederim ins

İyi demişsin. Şimdiye kadar bana hiç karışmadı karışmadı. Bir tatsızlık da olmadı hep el üstündr tuttu. Şuan da öyle ama çocuk doğmadan başladıysa doğunca ne yapar bilmiyorum. Benim daha ilk yaşamadım o tantanayı ama bana karışılmasından nefret ederim
Aynen bende valla benimki de pamuk gibidir ama ne olduysa Doğumdan sonra oldu torunum ya kıyamıyorum diyodu çocuğu emzirtmedi bile aç bu aç diye mamayı dayadı çay bardağı görünce sinirleniyorum artık çay bardağının içinde yapıp getirirdi mamayı. En son bunlarla mı yapıyorsun mamayı diye hepsini fırlattım kırdım kovdum sonrada arada garip anaaam sebeplendi ama sonra gönlünü aldım onun. Fazla yüz vermemeye çok takmamaya çalışacaksın cnm yoksa benim gibi psikopata bağlarsın Allah korusun

Bende bütün ilk kez çatlatma iğnesi oldum ateşim yükseldi sıcak bastı beni niye oldu anlamadık tipiklerde yazılanları okudum ama pek başarılı olanda yok ne yazıkki inş ben artık kavuşurum küçük mucizeme

Kullandığın bi ilaç varsa onun etkisi olabilir çünkü yerleşme kanaması bu kadar sürmez geçen sene gebe kaldığımda benimde olmuştu öyle koyu renkli ama bi sefer nerdeyse pedi koydum devamı gelmedi 2gün sonra da gebe olduğunu öğrendim seni üzmek istemem ama bence üşütme yada benzeri birsey de olabilir

Back