- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aminnnn kuzum benim inşallahhOyyy kuzum az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah. Bebiş bekleyen arkadaşlarıma ve isteyen arkadaşlarıma tez vakitte Rabbim versin aratmasin insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn kuzum benim inşallahhOyyy kuzum az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah. Bebiş bekleyen arkadaşlarıma ve isteyen arkadaşlarıma tez vakitte Rabbim versin aratmasin insallah![]()
valla hiç belli olmaz canim yaaa...4.9 tam sinir ... insaAllah yukselirKoskoca bir 4.9 cikti heralde catlatma ignesi hala kaldi asilamadan snra 12.gun
valla hiç belli olmaz canim yaaa...4.9 tam sinir ... insaAllah yukselir
Masallah canim az kalmis yavruna kavusmana ne mutlu sana❤Nasilsiniz kizlarrrr eskilerden kimler varrr
Doğrudr cnm zaten sağlıklısndan istyorz hayrlısından amaaa muhteşem bir duygudr eminmKuzuu inan hamile kalmakla bitmiyorHamile kaldık daha sevinirken lekelerim oldu stress,hadi onlar geçti.2li test var önümüzde subatta.hadi onu bari kurmuyım dedim.20 gün önce kontrolüm vardı en son.Ağustos annelerine bakıyorm,beraber gebe kaldıklarımız dan bircoğı 12.hafta kontrolünde bebeklerin kalbi durmus
Onu öğrendiler.
Anam otur kur yani,hep bi stres yoksa valla aklımdasınız heepp![]()
Evet son haftalar geçmiyorMasallah canim az kalmis yavruna kavusmana ne mutlu sana❤
Çok farklıydı ama ilk defa yaşadım bu ağrıyı inşaallah değildir. Teşekkür ederim ablacımKasılma değildir inşallah canım, çok erken daha. Belki öbür rahatsızlığından kaynaklıdır veya üşütme, gaz gibi bir nedeni vardır. Geçmiş olsun ❤
Canim tecrubem yok ama bazen kasılmalar magnezyum eksikligi den oluyormus. Ilac kullaniyor musun bilmiyorum ama doktoruna danis istersen canim. Korkulacak bir durum oldugunu sanmiyorum. Insallah gecici bir seydir.
Aslım yolun yarısına gelmişsin ❤ ne kadar mutlu oluyorum senin haftalar ilerledikçe ❤ inşallah sağ salim gelecek bebişin ❤ kız mı demişlerdi? İsim ne düşünüyorsunuz?Canim tecrubem yok ama bazen kasılmalar magnezyum eksikligi den oluyormus. Ilac kullaniyor musun bilmiyorum ama doktoruna danis istersen canim. Korkulacak bir durum oldugunu sanmiyorum. Insallah gecici bir seydir.
Son haftalarda kaçırabilirsin de :) mesane eziliyor normaldir :)Ya sürekli çişim geliyor bezdım
İnşaallah canım sağlık ocağında veriyorlar mı bu magnezyumu kadın doğumcuya daha çok var.. bi kaç kişiye daha sordum düzenli değilse sıkıntı yok dediler ilk defa yaşadım bende ilkte anlamadım arkadaş söyledi .. çok sağol canımCanim tecrubem yok ama bazen kasılmalar magnezyum eksikligi den oluyormus. Ilac kullaniyor musun bilmiyorum ama doktoruna danis istersen canim. Korkulacak bir durum oldugunu sanmiyorum. Insallah gecici bir seydir.
Yaa vc gidiyorum cıkıyorum yine gelıo bide idrar yolu enfeksiyonum hiç gecmiyor napıcam bilmiyorumSon haftalarda kaçırabilirsin de :) mesane eziliyor normaldir :)
Canım sayı hafif düşük ama hız baya düşük biraz dikkat etmeniz gerekiyorKızlar bi yorumlarmısınız eşimin sperm testlerini
Yaa ciddimisinCanım sayı hafif düşük ama hız baya düşük biraz dikkat etmeniz gerekiyor
Canim benim❤ Çok tesekkür ederim.Aslım yolun yarısına gelmişsin ❤ ne kadar mutlu oluyorum senin haftalar ilerledikçe ❤ inşallah sağ salim gelecek bebişin ❤ kız mı demişlerdi? İsim ne düşünüyorsunuz?
Canım aklına doğum sancısı vs getirme. Allah izin verirse normal doğum yaparsan anlarsın doğum sancısı çok çok farklı ve anlamamak mümkün değil :) arada karnının altına sancı girebilir öyle olunca uzan dinlen bebeğin hareketlerine karnının sertliğini kontrol et. Sıvı akıntı vs olursa düzenli sancın olursa mutlaka doktora git.. Buarada beslenmene dikkat et bebeğin hızlı kilo alımı dönemindesin öğününü kaçırma bol su iç canım ara öğünlerde de meyve kuruyemiş yoğurt yeİnşaallah canım sağlık ocağında veriyorlar mı bu magnezyumu kadın doğumcuya daha çok var.. bi kaç kişiye daha sordum düzenli değilse sıkıntı yok dediler ilk defa yaşadım bende ilkte anlamadım arkadaş söyledi .. çok sağol canım