- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
canımın içi.. valla inşallah hayırlısı olur, çok soğudum eşimden sebebini bilmiyorum şu an bebek falan da düşünmüyorum hiç açıkçası, yani aklıma gelmiyor. önceden adet zamanını takip ederdim, gün sayardım. hevesim kaçmış gibi. ilişki zaten bir var bir yok. acaba hayır da mı olmuyor bebek diye bile düşündüm. evde de sürekli bir şeyler kırılıp dökülüyor, ya benim kolum kanadım tutmuyor , ya da gerçekten nazara geldik.
sen de boşuna şimdiden üzme kendini be kuzum. bak herkes yazmış, birazcık daha sabır. kaçında test yaptır demişti dr.un 18 i miydi, öyle kalmış aklımda.
önerilerin için teşekkür ederim bitanem. başka deneyimleri okumak ferahlatıcı oluyor gerçekten. bakalım hayırlısı inşallah.. senin bir dahaki kontrolün ne zaman? tekmeleri hissetmeye başladın mı, yoksa daha var mı?? =)
maşallah size kuşum
ay ben senin o dillerini yerim, bir de profil fotonu hihihi :)) dur bakalım kuzum, beni bir ümitsizlik kapladı ama hayırlısı. ya burada yazmak istemeyeceğim denli karışığım aslında. aşk bu mu, ben aşıkken böyle miydim falan diye düşünüp taa eskilere gidiyor kafam. yani çok utanç verici daha da anlatmayayım
en çok senin yorumun dokundu bana canım. anlamışsın beni, onu hissettim yani..
inşallah ikimiz için de hayırlısı olacak şekilde sonuçlanır..
sen nasılsın iki cadıyla baş etmek nasıl =)
hakkınızda hayırlısı olsun canım. iyi ki yazdın, ben de hatırladım seni.
seymaka mız da bir ses etse fena mı olurdu.. her şeyin zamanı vardır, hiçbir şey için geç değil, öyle düşün.
gelişmeleri paylaş bizimle de
Kuzum umarım bu hissettiğin duygular geçicidir. O eskilere gitme bende de oluyor. Özlüyorum bile o zamanları.
Her seyin hayırlısı diyelim.
Bir sonraki kontrole 3 hafta var canım. Bir seyler hissediyor gibiyim ama bebiş mi degil mi onu çözemiyorum