• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada esimin varikoselden sonra degerleri düştü kac ay gecti düZelme yok doktoru bile sasti ilac vs verdi duzelmedi

Bu arada esimin varikoselden sonra degerleri düştü kac ay gecti düZelme yok doktoru bile sasti ilac vs verdi duzelmedi
Bu topikte bazı doğal takviyelerden bahsetmişlerdi canım denediniz mi bişeyler? İlaçtan daha etkili olabilir. Kullanan arkadaşlar bilgi verir mesajını görünce

Kiz hadi hayirlisu olsn bnde bugun ignelere baslicam dr.a gittim..asilama icin basliyrz bizde hayirlisiyla
Bugun aklimdaydin. Kuzum ne zaman baslayacak diye dusunuyordum.
Gönlünden gecen senin icin hayirli olsun canim benim❤ Çok sevindim.
İğneleri hep ayni saatte yap olur mu. Gelismelerden haberdar et.

Günaydın kızlar. Benim adete 5 gün var sabah lavaboya kalktığımda şiddetli karın ağrısı yaşadım adet ağrısıydı. Hamilelikle adet ağrısı az mı oluyor yoksa benim ki kırmızıların gelişinin habercisi mi?
Ben kızımı öğrenmeden önce nerdeyse 1 hafta adet öncesi ağrı çektim, ha geldi gelecek derken test pozitif çıktı :) ayrıca daha da erken şiddetli gaz sancısı olmuştu, yerimden kıpırdayamadım o anlarda

Ben kızımı öğrenmeden önce nerdeyse 1 hafta adet öncesi ağrı çektim, ha geldi gelecek derken test pozitif çıktı :) ayrıca daha da erken şiddetli gaz sancısı olmuştu, yerimden kıpırdayamadım o anlarda
Gaz dun gceden bri bndede var hatta 4gun oncde cektim gcti ona yora bilir miyiim ki 12.gun ve hala hayali cizgi vr baskada yok :(

Kuzum sürecin mükemmel ilerlesin bebişin gelsin inşallah
Ay bitanemmm Allah razi olsunnn..cikolata kistim varmis bi dene..ona takildim..ignelere basladik dun bismillah diyip asilama asamasindn sanki korkuyrm birazckk hayirlsi olsn bakalim hakkimizda yavrm..mahir pasa nasil sariliktn sikintiniz bittimi

Ay bitanemmm Allah razi olsunnn..cikolata kistim varmis bi dene..ona takildim..ignelere basladik dun bismillah diyip asilama asamasindn sanki korkuyrm birazckk hayirlsi olsn bakalim hakkimizda yavrm..mahir pasa nasil sariliktn sikintiniz bittimi
Hayırlı olsun bebişim ❤❤❤ güzel sonuçlar alacaksın inşallllahhh ❤

Bugun aklimdaydin. Kuzum ne zaman baslayacak diye dusunuyordum.
Gönlünden gecen senin icin hayirli olsun canim benim❤ Çok sevindim.
İğneleri hep ayni saatte yap olur mu. Gelismelerden haberdar et.
Yavrmm cikolata kistine takildm ondn kafami toparlayamadim..
Hemen basladik vala bende belki bi ay korunun der fln diydm ne bilim bilgiisi olmayinca insanin :) ignelere basladim aksm 7 30u belirledim kendime..elimde var diye gonal f basladik..dr elinde var madem ypalim dedi o baska onericekti sikinti olmaz insallah..
Haberdar ederim yavrm birazck korkuyrm sanki asilama asamasindan :) ama gerekiyordu artk..esim yasimiz kac basimiz kac ne isimiz var burda desede :)) ben kararttim gozumu bakalim hayirlisi :)
Onerecegin bisiler varmi bana yavrm sunu ye sunu yap asilamadan sona gibi

Hayırlı olsun bebişim ❤❤❤ güzel sonuçlar alacaksın inşallllahhh ❤
Ablammmm Allahim bin kere razi olsun her asamada yanimizdasiniz cidden ck seviyrm siziii..insallah bakalim yaa ilk asilamadan bisi bekleme diyolarda bellimi olur sebebim olur belki :) Rabbim hayirli etsin gonlumdekini insallah

Ablammmm Allahim bin kere razi olsun her asamada yanimizdasiniz cidden ck seviyrm siziii..insallah bakalim yaa ilk asilamadan bisi bekleme diyolarda bellimi olur sebebim olur belki :) Rabbim hayirli etsin gonlumdekini insallah
Aynen öyle kuzum, ilki sonuncusu yok bu işin. Nasipte varsa gelir bebişin ❤❤❤ takipteyim ❤

Yavrmm cikolata kistine takildm ondn kafami toparlayamadim..
Hemen basladik vala bende belki bi ay korunun der fln diydm ne bilim bilgiisi olmayinca insanin :) ignelere basladim aksm 7 30u belirledim kendime..elimde var diye gonal f basladik..dr elinde var madem ypalim dedi o baska onericekti sikinti olmaz insallah..
Haberdar ederim yavrm birazck korkuyrm sanki asilama asamasindan :) ama gerekiyordu artk..esim yasimiz kac basimiz kac ne isimiz var burda desede :)) ben kararttim gozumu bakalim hayirlisi :)
Onerecegin bisiler varmi bana yavrm sunu ye sunu yap asilamadan sona gibi
Gonal f daha once acilmis miydi? Aciksa en son ne zaman kullanmistin canim?
Bildigim kadariyla acildiktan sonra 1 ay kullaniliyor. Sonra etkisini kaybediyormuş.
Korkulacak bir sey yok kuzum için rahat olsun.
Simdiden gunde 3 lt su içmeye baslayabilirsin. Yürüyüş önermişti doktorum. Ben transferden sonra gunde 1 kase kavrulmamis kabak cekirdegi yemistim.
Süper geçsin sürecin. Dualarım seninle.

Bu topikte bazı doğal takviyelerden bahsetmişlerdi canım denediniz mi bişeyler? İlaçtan daha etkili olabilir. Kullanan arkadaşlar bilgi verir mesajını görünce
Denedik keciboynuzu çakşır zeytinyağında incir fndk fstk havuc yedi herseyi stres kaynaklı oldu artik snrm

Değerleriniz kaçtan kaça düştü ?
30 mlyn bi cikto 50 mlyn bi amelytnn snra 8 mlyon oldu oda 5.ayda verdi devlette yapti 23 mlyon ensn asilamada verdi 39 mlyn ama morfoloji hep 1 ile 2 çıktı ozelde bide devlette yapinca testler iyice çorba olduk artik asilama odakliyiz

Back