Ayy maşallah sağlıkla kolay Doğum nasip etsin Rabbim canım özelde mi yapacaksın Doğumu
Kuzum kasılma ve sancım var düzensiz de olsa. Ve çok fazla akıntım var normal mi bilmiyorum. Yarın akşam kontrolüm var bence benim de miadım doldu :)) sağlıkla gelsin miniğin kucağına
Canım Rabbim sağ salim kavustursun bende fmf hastasıyım Allah yardımcın olsun
Aminn canim aynen oleAllah razı olsun cnm evt özelde olacak
Galiba geliyor bizim bebeler :) bakalım sana neler diyecekler cnm
Aminnnn inşallah . Kötü bi hastalık ne öldürüyor ne güldürüyor valla allah yardımcımız olsun
Minik Yamaç sabırsız çıktı desene :) gelmek istiyor bir an önce ❤Bugün dr kontrolüm vardı bebek baya aşağıda dedi dr geldi gelecek çok fazla kalmaz dedi . Dua edin bizim içinde ssvd olacak nasipse . Geçen gün fmf atağı geçiriyorum sanmıştım sancıymış sağ salim alırım kucağına inşallah
Bende de yoğun akıntı oldu 1 hafta, o haftanın sonunda doğum yaptım.. hayırlısı inşallah kuzucum ❤ Rabbim bir avazda kurtarsın ❤ çok amin ❤Kuzum kasılma ve sancım var düzensiz de olsa. Ve çok fazla akıntım var normal mi bilmiyorum. Yarın akşam kontrolüm var bence benim de miadım doldu :)) sağlıkla gelsin miniğin kucağına
Ay ablam heyecan yaptım şimdiiii. Psikolojik olarak hazır tutayım diyorum kendimi ama yine de duygular karışıyor :))Bende de yoğun akıntı oldu 1 hafta, o haftanın sonunda doğum yaptım.. hayırlısı inşallah kuzucum ❤ Rabbim bir avazda kurtarsın ❤ çok amin ❤
Bakalım canım doktorum çok rahat gerçi herşey hep yolunda gidecek :)) haber veririm sana hayırlısı olsun ikimiz için deGaliba geliyor bizim bebeler :) bakalım sana neler diyecekler cnm
Amin canım hayırlı kandiller. Rabbim tez zamanda sana ve bekleyen arkadaşlara hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah ❤Günaydın kızlar. Hepinizin kandilin mübarek olsun. Rabbim kolay doğumlar versin bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
İyiyiz kuzum, biraz soğuk algınlığı var ama idare ediyoruz :)Ay ablam heyecan yaptım şimdiiii. Psikolojik olarak hazır tutayım diyorum kendimi ama yine de duygular karışıyor :))
Sen nasılsın prenses nasıl
Kişiden kişiye değişiyor kuzum, sen kendini dene, bulantı yapan yiyeceklerden uzak durmaya bak. Yatıştıran yiyecekleri tespit et, onları ye.. Allah kolaylık versin ❤ kendine ve bebişlere iyi bak ❤Ya kızlar bu bulantılar ne zaman geçicek 14. Haftaya girdim devam ediyo
Oyy geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım ablam. Hemen yedim hurmayı :))) gün içerisinde de yerim narı da alalım .İyiyiz kuzum, biraz soğuk algınlığı var ama idare ediyoruz :)
Sen sakin kalmaya çalış, panik yapma, sancını takip et. Hurma ve nar ye, dua et.. en önemlisi de, sancı geldiğinde oğluma kavuşuyorum diye düşün ❤ Allah'a emanet olun ❤
Minik Yamaç sabırsız çıktı desene :) gelmek istiyor bir an önce ❤
Hadi bakalım hayırlı haberler ver bize inşallah ❤
Çok geçmiş olsunİyiyiz kuzum, biraz soğuk algınlığı var ama idare ediyoruz :)
Sen sakin kalmaya çalış, panik yapma, sancını takip et. Hurma ve nar ye, dua et.. en önemlisi de, sancı geldiğinde oğluma kavuşuyorum diye düşün ❤ Allah'a emanet olun ❤
Amin canım hayırlı kandillerHayırlı kandiller rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim iyi olmaniza.Merhaba canlar internetim olmadigi icin anca yazabildim size merak eden soran dua eden herkese cok tesekkur ederim kızımı perşembe gunu saat 12:20 de sag salim kucagima aldim biraz ufak ama cok sukur saglikli 3 gunde neler yaşadım nasil yasiorum bilmiorm o kadar guzel birseyki zor ama guzel allahim bir an once ewinize huzurunuzu yollasin insallah seviliyorsunuz ❤
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Bugün dr kontrolüm vardı bebek baya aşağıda dedi dr geldi gelecek çok fazla kalmaz dedi . Dua edin bizim içinde ssvd olacak nasipse . Geçen gün fmf atağı geçiriyorum sanmıştım sancıymış sağ salim alırım kucağına inşallah
Cnmm masallah saglikla buyut kuzunu insallahh cek cennet kokusunu icine icine ohh :)Merhaba canlar internetim olmadigi icin anca yazabildim size merak eden soran dua eden herkese cok tesekkur ederim kızımı perşembe gunu saat 12:20 de sag salim kucagima aldim biraz ufak ama cok sukur saglikli 3 gunde neler yaşadım nasil yasiorum bilmiorm o kadar guzel birseyki zor ama guzel allahim bir an once ewinize huzurunuzu yollasin insallah seviliyorsunuz ❤
Kuzumm nasılsın en son Kasım başında girmiştin nasıl gidiyorCnmm masallah saglikla buyut kuzunu insallahh cek cennet kokusunu icine icine ohh :)