- 3 Kasım 2017
- 222
- 145
- 23
Maşallah Allah esirgesin benimde günüm geçti bekliyorumKızlar nasılsınız kızım Doğali 40 gün geçti .çok şükür bende kuaföre geldim bakım yaptırmaya uykusuzluk hatsafa da ne yazık ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Allah esirgesin benimde günüm geçti bekliyorumKızlar nasılsınız kızım Doğali 40 gün geçti .çok şükür bende kuaföre geldim bakım yaptırmaya uykusuzluk hatsafa da ne yazık ki![]()
Maşallah Allah esirgesin benimde günüm geçti bekliyorum
Benim başıma gelmediği için yorum yapamıyorum. Keşke test yapsan, günü geçtiği için bu saatte de yapsan çıkarKIZLAR merhaba hicbir şikayetim yok ama 3 gūn reglim gecikti . Ilk kez adet öncesinde göğüs ağrım sancin olmadı normalde 2 hafta öncesinden ağrım sancin olurdu bu kez hicbir belirti yok benim gibi olup hamile kalan var mı ???
11 kasım canisi. Senin peki ??Hadi hayirlisi o zmn :) bat ne zmn durterim seni :)
Inşallah valla bilmiyorum kiBenim başıma gelmediği için yorum yapamıyorum. Keşke test yapsan, günü geçtiği için bu saatte de yapsan çıkar
Mrblar. Yaa bencede bi test yapsanız. Merak ettim bendeInşallah valla bilmiyorum ki
Merhaba canım yaa 3 gün geçti hemende yapmak istemiyorum ama adet belirtilerim bile yok çözemedimMrblar. Yaa bencede bi test yapsanız. Merak ettim bende![]()
Cnm iyidir siz napiysnz bebis nasill bakalim..oh bakim iyi gelicektir sana 40 gunun ustune :))Kızlar nasılsınız kızım Doğali 40 gün geçti .çok şükür bende kuaföre geldim bakım yaptırmaya uykusuzluk hatsafa da ne yazık ki![]()
12 kasim gorunuyr kuzum ama daha yumurtlama akintim bile gelmedi yaa11 kasım canisi. Senin peki ??
Ablam takvim bile kalkmiss senin kiza sole :))Benim başıma gelmediği için yorum yapamıyorum. Keşke test yapsan, günü geçtiği için bu saatte de yapsan çıkar
Masallah kızına canımKızlar nasılsınız kızım Doğali 40 gün geçti .çok şükür bende kuaföre geldim bakım yaptırmaya uykusuzluk hatsafa da ne yazık ki![]()
Tedavin hayırlı olsun canım. Sonunda da bebegine kavusursun insallah.Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisi görüyorum yarın yumurta toplama işlemi var cok korkuyorum rabbim inşallah bizde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Canim 3 gun gecmis beklemene hic gerek yok. Boyle şüpheyle vakit mi gecer. Cogumuz 1 hafta onceden test yapmaya baslamisizdir.Merhaba canım yaa 3 gün geçti hemende yapmak istemiyorum ama adet belirtilerim bile yok çözemedim
Valla heveslendim yapacam bugünCanim 3 gun gecmis beklemene hic gerek yok. Boyle şüpheyle vakit mi gecer. Cogumuz 1 hafta onceden test yapmaya baslamisizdir.
Denemekte fayda var bence bazılarının ki erken bile belli oluyor. Ama sen bilirsin tabiki karar seninMerhaba canım yaa 3 gün geçti hemende yapmak istemiyorum ama adet belirtilerim bile yok çözemedim
Inan ben hiç böyle ayrıntılı takip etmiyorum artık bıraktım kendi haline :)))12 kasim gorunuyr kuzum ama daha yumurtlama akintim bile gelmedi yaabugun 17. Gun anlamadim
bnm iki gun surer seffaf akinti sona catlardi poff