Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de hazımsızlık oluyor canim. Bulantıdan iyidir ama
Randevum Çarsamba günü.
Sen beni boşver de bu bebiş ne zaman geliyor. Maşallah 40. haftan doluyor. Pek sevdi yerini cimcime❤
Saglikla kucagina al insallah kuzum.

Bende bu ay süt buhar deniyorum hatta sizin gibi bende şuan buhar üzerindeyim. Benim gibi deneyen varmı diye saatlerdir arıyorum ve sizi buldum. Rabbim en yakın zamanda cümlemize hayırlı evlat nasip etsin

Ben ebru destanın rakı kürüyle hamile kaldım. Onda da buhar yapılıyor

Kızlar bat in yarin bu biraz önce yaptığım ovulasyon testim acaba gebelik olabilir mi? Ya da mistik mi oluştu acaba kist oluşunca da böyle cizgicikar mi?

Ekli Dosyalar:

Hamile diilim fakat Rabbim olamayan olmasını isteyen herkese hayrlı evlat nasip etsin inşallah. Yanında da bana
Amin canım inşallah Allahım hepimize nasip etsin benim 1yılı aşkın süredir olmuyor artık çok sıkıldık artık tedaviyle olmasına karar verdik

Amin canım inşallah Allahım hepimize nasip etsin benim 1yılı aşkın süredir olmuyor artık çok sıkıldık artık tedaviyle olmasına karar verdik
Sorununuzun ne oldugunu bilmiyorum. fakat tedavi için daha erken degil mi. Yaş kaç onu da bilmiyorum k.bakmayın bilmeden yorum yapmak haddim diil. Bende 2 yıl 3 aylık evliyim 2 yıldır bizde istiyoruz ama yok ve ben hala tedavi istemiyorum. Çnki kesinlikle hazır diilim ve normal yoldan gebeligim olsun istiyorum

Canım 29 yaşındayım fakat geçen ekimde düşük yaptım o zamandan beri ugraşıyoruz ve üstüne birde amh degerim düşük çıktı o yüzden tedaviye başlayacağız tedaviden önce ki son adetim olacak yarın

Ya yerim ablamsın Ben o zaman birşey diyemicem ama lütfen hep iyi düşünmeye çalışın. Kendinize karşı hep pozitif olun. Bende her kırmızı gördügümde agla üzül kendini yıprat modundayım. 1gün sonra yeni deyenimler araştırmalara giriyorum. Umarım en kısa zamanda karşılıgını alırsınız çabalarınızın

Amin canım inşallah Allahım senin de gönlüne göre versin tez zamanda gebe kalırsın inşallah

Yarın günü doluyor ama bilmiyorum ne zaman gelmeye niyetli :) hazımsızlığın ilacı gaviscon bitanem, aklında bulunsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…