- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
Aminnnn canim benim❤
Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Her sey yolundadır umarım.
İyiyiz cok şükür canım buyuyor :) Bir miniğe bir büyüğe kosturmacali keyifli geciyor.Hersey yolunda cok sukur❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canim benim❤
Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Her sey yolundadır umarım.
İnşallah çok teşekkürler cansınn. :)
Sen nasılsın prenses nasıl?
Iyiyiz canim. Arada yazin yine eskisi gibi aktif olalimKızlarr ne yapıyorsunuz nasılsınız :) bayagidir giremiyorum merak ettim hepinizi. Biz iyiyiz şimdilik çok şükür :)
Iyiyiz cok sukur canim. Sen nasilsin bebislerleMerhaba kızlar nasılsınız yeni hamişler var mı![]()
Oyy maşallah gezin tabii :) 40 ından önce çıkınca bizim burda laf ediyorlar ya zaten kış bebişi bizde baharda gezeriz inşallah :))Iyiyiz canim cok sukur 1 aylik oldu bile buyuyor :)havalar guzelken geziyoruz bol bol
Gecmis olsun buarada❤
Sagol canim benim❤kızlar ne güzel gelişmeler olmuş maşallah ya.. ben gene regl oldum, bu ay 27. gün yani erken geldi ballı kürden dolayı sanırım. şimdi de 4. gündeyim..
eşim biraz daha mı doğal denesek diyor, ben gün geçtikçe sabırsızlanıyorum. en azından test ver diyorum poff.. bilemedim valla..
hevesimi kaybettim, nasılsa bu ay da tutmamıştır diye düşünüyorum artık. tuhaf bir his.. neyse ki ilaca gerek kalmadan kendi kendime adet olabiliyorum, bir ara 40-50 günlere çıkmıştı onu düşünmek sevindiriyor. işte böyle kızlar ya çok güzel haber veremedim maalesef..
tebrikler canım, güle güle büyüt =)
ayy 10. hafta olmuş bile maşallah =)
canım benimm isim konusunda mahirden yanayım ben de =) diğer konuda da geçmiş olsun, inşallah kalan süreci de sorunsuz, ağrısız sızısız atlatırsın bitanem. bolca dinlen, az kaldııı :)
canımmm benim müthiş haber! yavrun seninle, ne güzel ki böyle ilgili tatlı bir annesi var şanslı bıdık =)
çok tebrikler, süper görüntü =)
Kuzum bende sağa dogru yatilmali diye biliyordum.Aynen kuzum bebişler büyüdü zorluyor artık sola yatsam yata yata bacağım çürüdü sağa yatsam içim rahat değil kan akışı için .sırt üstünü hiç söylemiyorum :)) ama çok şükür az kaldı canısı .
Buaralar benim imza da bana çalışıyor sanki2 cm açılma falan
![]()
Hep güzel geçsin canım. 2 kız ohhh ballı kaymak gibiİyiyiz cok şükür canım buyuyor :) Bir miniğe bir büyüğe kosturmacali keyifli geciyor.Hersey yolunda cok sukur❤
Bi iyiyim bi kötü bugün güzel geçti bakalım yarın ne olurum sadece iştah yok ama açlık var sen nasılsınIyiyiz cok sukur canim. Sen nasilsin bebislerle![]()
O zaman tedavi dene canım bence. sağlık sorunu olmaması çok iyi. Belki sadece tüp kapalı ya da sadece yumurta çatlamıyor olabilir. Minik müdahaleyle olur hemen. Benim durumda hem bende hem eşimde baya sorun var. Hatta aylardır evrak topluyoruz diğer ay aşılama yaptıracaktık. Doğal olmasını asla beklemiyorduk. Yine de kuzum rahim filmi çekilmeni sonrasında klomen+çatlatma denemeni tavsiye ederim. Onlar büyük müdahele sınıfına girmiyor. Şimdi film için bi ay geçiyo, diğerleri için de her ay atlıyo. İşe girme durumun varsa canım evet biraz daha bekle. İşle birlikte bu işlemler biraz zor oluyo. Ben geçen yıl çok zorlanmıştım. Düzenli hastaneye gitmek gerekiyo çünkü. Bebek düşüncesine yoğunlaşınca olmuyo çok haklısın bak. Ben artık olmayacağına hatta aşılamanın bile tutmayacağına inanıyodum. Bende kist ve hormon bozuklukları var. Eşimde dna kırılması var dediler. Bu ay gecikti sinirlendim kist engelledi zannettim hiç olduğunu düşünmedim bile. İşe girip akışına bırakma planın güzel hem düşüncelerden uzaklaşıyo insan
Allah iyilik versin minik kuşla sana :) fırsat buldukça bakıyorum sayfayaIyiyiz canim. Arada yazin yine eskisi gibi aktif olalim![]()
Bende surekli halsizlik oluyor. Bir de grip olacak gibiyim. Bu sabah 1 kere midem bulandi sadece. Cok fena birseymis.Bi iyiyim bi kötü bugün güzel geçti bakalım yarın ne olurum sadece iştah yok ama açlık var sen nasılsın
Teşekkürler arkadaşım ❤ benim kuzunun keyfî yerinde galiba :)) eli kulağında diyor doktor bakalım ne zaman teşrif edecek :))@SEVDAM07sezson Oyy kızlar haftalariniz ne guzel öylee :) keyifle gecer son zamanlarinizda insallah❤
Y Yademim Gozunaydiiinn❤
VosVos35 Oyy geldi gelecek bebis galibaa :) Saglikla kavusun insallah kolayliklarla hatirlarsiinn❤
Simayinannesi Canim gozunuzaydiinn❤cok sevindim.Allah saglikla tamamina erdirsin insallah❤
@Angelova Mutlaka doktora git kontrole,beta hcg'de iste![]()
32. Haftadan sonra sola yatmak önemliymiş kuzum öncesinde de kimi yatın diyor kimi rahat ettiğiniz tarafa yatın diyor ama sol diye biliyorum. Sende araştır istersen çünkü kan akışı için dikkat edilmesi gereken bir şey. Ben baştan beri yatmaya çalışıyorumKuzum bende sağa dogru yatilmali diye biliyordum.
Iyiki soyledin canim. Bende zorla saga dogru yatmaya calisiyordum. Daha cok dikkat ederim❤32. Haftadan sonra sola yatmak önemliymiş kuzum öncesinde de kimi yatın diyor kimi rahat ettiğiniz tarafa yatın diyor ama sol diye biliyorum. Sende araştır istersen çünkü kan akışı için dikkat edilmesi gereken bir şey. Ben baştan beri yatmaya çalışıyorum
Benimkide göstermedi 20. Haftada erkek gibi dediler ayrıntılı ultrason da da göstermedi sürekli arkası dönük yüzünü göremedikHala belli değil yaikili test zamanı kız dendi. 18. Haftada erkeģe benzedi ama net değilim dedi. Sonra gittim ben de gördüm resmen erkek gibi önden arkasını döndü arkadan kıza benziyor dedi. Bazen kızlarda ödem olabilir o da erkeğe benzetir dedi. Sonra ayrıntılı ultrasona girdim. Ordaki doktor da emin olmamakla birlikte kız dedi
2 gün sonra randevum var bakalım ne olacak. Az az bir şeyler almak istiyorum artık :)
Arkası dönük değil hep gösteriyor da anlayamadilar. Özele de gittim devlete de net bir şey duymadım. Önden erkek arkadan kız nasıl oluyor onu da bilemedimBenimkide göstermedi 20. Haftada erkek gibi dediler ayrıntılı ultrason da da göstermedi sürekli arkası dönük yüzünü göremedik
Yaaa bugun kan verdim bekliyorum 120 ve ustu çıkması lazımkızlar ne güzel gelişmeler olmuş maşallah ya.. ben gene regl oldum, bu ay 27. gün yani erken geldi ballı kürden dolayı sanırım. şimdi de 4. gündeyim..
eşim biraz daha mı doğal denesek diyor, ben gün geçtikçe sabırsızlanıyorum. en azından test ver diyorum poff.. bilemedim valla..
hevesimi kaybettim, nasılsa bu ay da tutmamıştır diye düşünüyorum artık. tuhaf bir his.. neyse ki ilaca gerek kalmadan kendi kendime adet olabiliyorum, bir ara 40-50 günlere çıkmıştı onu düşünmek sevindiriyor. işte böyle kızlar ya çok güzel haber veremedim maalesef..
tebrikler canım, güle güle büyüt =)
ayy 10. hafta olmuş bile maşallah =)
canım benimm isim konusunda mahirden yanayım ben de =) diğer konuda da geçmiş olsun, inşallah kalan süreci de sorunsuz, ağrısız sızısız atlatırsın bitanem. bolca dinlen, az kaldııı :)
canımmm benim müthiş haber! yavrun seninle, ne güzel ki böyle ilgili tatlı bir annesi var şanslı bıdık =)
çok tebrikler, süper görüntü =)
Bence pipisini saklıyor :) kemik yapısına göre yorum yapanlar var canım ama bana erkek gibi geliyor senin bebiş. Geçen komşum anlattı oda senin gibi bi kız bi erkek demişler .ayrıntılıda bile kız denmiş. doğuma sarı kıyafet götürmüş bebek doğmuş erkek :))Arkası dönük değil hep gösteriyor da anlayamadilar. Özele de gittim devlete de net bir şey duymadım. Önden erkek arkadan kız nasıl oluyor onu da bilemedim![]()