- 24 Ekim 2017
- 78
- 42
Nasıl yani ? Sülük yazdin dimi yanlişlik yok. Hic duymamistim. Nasil rahime koyuluyor
Ewt rahime sülük koydurdum bebek olması için yapılıyomş bnd yaptrdm bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani ? Sülük yazdin dimi yanlişlik yok. Hic duymamistim. Nasil rahime koyuluyor
Icinde mi duruyor?Ewt rahime sülük koydurdum bebek olması için yapılıyomş bnd yaptrdm bakalm
Canim benim de 27 ekim.
Var mi baska belirtin?
Canım bat 23 Ekim inşallah bi sonraki ay hamile kalırız aminBenim de bat 17 Kasım inşallah olmaz tabii
Size inanmıyorımEwt içeri 5 tane salındı bi saat sonra kendi çıktı zaten sülükler daha yeni yaptrdm iki hafta oldu faydası varmı DİE duydum inanıyorum inşaallah olur çocuğm olan DİE uğraşıyorum hiç olmadı çok zor Allah kimsenin kucağnı boş bırakmasn benmde doldurdum amin
Bizde yumurtlama zamanini kacirdik. Bir kaç gundur belim agriyor. Gögüs hassasiyetim var. Arada kasiklarima da agri giriyor. Yani adetten once yasadigim agrilar. Hiç ümidim yok benim. O yuzden test bile almadim.Canım ilişki gününden beri (yani 8 Ekimden beri) kasık karın bel ağrısı var.5 gündürde inanılmaz göğüs ağrısı çektim ama bugün bitti.Şimdide açık pembe akıntı.
Benim pek umudum yok çünkü yumurtlama gününde önce denedik adet bittikten 5 gün sonra yani.
Aynen canım.Beklemek iyi.Birde adet olacakmışım gibi ağrım var zaten.Çok açık beyaza yakın pembe akıntı oldu zaten.Sende belirti falan nasıl?
Ewt rahime sülük koydurdum bebek olması için yapılıyomş bnd yaptrdm bakalm
Canin acımadı mıEwt içeri 5 tane salındı bi saat sonra kendi çıktı zaten sülükler daha yeni yaptrdm iki hafta oldu faydası varmı DİE duydum inanıyorum inşaallah olur çocuğm olan DİE uğraşıyorum hiç olmadı çok zor Allah kimsenin kucağnı boş bırakmasn benmde doldurdum amin
Bizde yumurtlama zamanini kacirdik. Bir kaç gundur belim agriyor. Gögüs hassasiyetim var. Arada kasiklarima da agri giriyor. Yani adetten once yasadigim agrilar. Hiç ümidim yok benim. O yuzden test bile almadim.
Senin tutma şansi var ama canim. Sonuçta icerde spermler bir sure kaliyor. Insallah hamilesindir.
Bizde yumurtlama zamanini kacirdik. Bir kaç gundur belim agriyor. Gögüs hassasiyetim var. Arada kasiklarima da agri giriyor. Yani adetten once yasadigim agrilar. Hiç ümidim yok benim. O yuzden test bile almadim.
Senin tutma şansi var ama canim. Sonuçta icerde spermler bir sure kaliyor. Insallah hamilesindir.
Merhaba BAT 8 Kasım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Yok canım sanırım biz ovulasyonu kacirdik belirti felan da bnce yok ya bn iki kere hamile kaldım ikisinde de hamileyim dedim tabi sonucu husrandi ama tahminim doğru idi şimdi hiç de öyle hissetmiyorum
Evet tatlım hatta az önce ovulasyon testi yaptım çokta bilmiyorum daha 3 aylık evliyim Galiba bugün yumurtluyorumİns canım senin yumurtlamanın bu zamanlar sanırım :)
Merhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
@juliet55 23 ekim
M MiyavKedi 26 ekim
Simayinannesi 27 ekim
@Sosyaljo 1 kasım
@glycl06 2 kasım
merveeeeeeeee717 4 kasım
@Sevvvv 6 kasım
@Aysimam85 7 kasım
@R4bi4 7 kasım
@Yukakita 7 kasım
@arkeolog0635 9 kasım
@gkymc 10 kasım