- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar benimde bat 26 Ekim
Anam sana 2 gün var çok heyecan yaptım şuan :)
Canim bu zamana kadar test yapmadin mi??Yok kuzum yaa az önce baktım pembeler yolda sanırım.Karnım belim ağrıyor.Sanırım öteki aya kaldık
Senin de az kalmış hadi inşallah
Canim bu zamana kadar test yapmadin mi??
Nasıl yani ? Sülük yazdin dimi yanlişlik yok. Hic duymamistim. Nasil rahime koyuluyorBenim 20 olması gerekiyordu ama olmadı geçen hafta sülük koydurdum rahime o baya kanama yaptı 5 ..6 gün adet gibi anlamadım şimdi
Benim 20 olması gerekiyordu ama olmadı geçen hafta sülük koydurdum rahime o baya kanama yaptı 5 ..6 gün adet gibi anlamadım şimdi
Yok kuzum yaa az önce baktım pembeler yolda sanırım.Karnım belim ağrıyor.Sanırım öteki aya kaldık
Senin de az kalmış hadi inşallah
Yapmaması gerekiyor zaten canım :)Canim bu zamana kadar test yapmadin mi??
Yapma kuzum sen en azından iki üç gün gecmesini bekle :)Yapmadım canım ya adet tarihi geçsin diye bekledim.Perşembe günü batım.Adetim gelmezse yinede inşallah ozaman yapmak istiyorum.İçim içimide yemiyor değil hani.Birde çıkmazsa diye yapmak istemedim.Geçen ayda öyle oldu.
Sende durumlar nasıl?Batın ne zaman?
Benim 20 olması gerekiyordu ama olmadı geçen hafta sülük koydurdum rahime o baya kanama yaptı 5 ..6 gün adet gibi anlamadım şimdi
Bakalım ya benim umudum yok bu ay niyeyse
Yapma kuzum sen en azından iki üç gün gecmesini bekle :)
Benim de bat 17 Kasım inşallah olmaz tabiiMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
Insallah canim hepimize. Masallah sanaya iyi dayaniyorsun Ben yumurtladan sonra basliyorum 10. gun test yapmaya insallah olmazsinda sayfanin ilk hamisi olursun17 Kasım yazmışsın canım görüdm şimdi.İnşallah Kasım ayı uğurlu gelir sana.
Ayninymis batlarBenim de bat 17 Kasım inşallah olmaz tabii
Insallah canim hepimize. Masallah sanaya iyi dayaniyorsun Ben yumurtladan sonra basliyorum 10. gun test yapmaya insallah olmazsinda sayfanin ilk hamisi olursun
Ben yumurtladan sonra basliyorum 10. gun test yapmaya
Canim benim de 27 ekim.Aynen canım.Beklemek iyi.Birde adet olacakmışım gibi ağrım var zaten.Çok açık beyaza yakın pembe akıntı oldu zaten.Sende belirti falan nasıl?