Ben yapmıştım ona göre hamileydim ama normalde değilmişim boşa umutlanmıştımYa arkadaşlar şu limon testini bi yapalım mı gerçekliğini merak ediyorum kesinlikle hamile olmayanlar ve de kesin hamile olanlar yapıp tecrübe ettiklerini yazabilir mi lütfeeeennnnnn :)
Amin canım rabbim tez zaman da sizlerde nasip etsintebrik ederim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder bizede dua et
Çok sevindimm. InşaAllah hayırlı bi hamilelik geçirip bebeği de sağlıkla eline alırsın. InsaAllahh:) duaların için aminnn :))
Canm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bizlerede dua et canm :) benmde bat yarın baklm
Saol canım hadi bakalım varsa çıkar bende yapmamıştım bu ay ama varmış meğerse şükürKızlaaarrr tebrik ederimmmkendim hamile kalmış gibi seviniyorum sizden haberler geldikçe darısı başıma inşallahh
@sarikirmizim canım bat larımız aynıymış benim de 28 ya da 29 ekim ama ben cesaret edip test yapamadım yaaBu ay kendimi tuttum hayalkırıklığı yaşamamak için kendime söz verdim adetim gecikirse öyle yapıcam testi ay bana da dua edin nolur 2 günüm kaldı Bat’a inşallah ben de hamişimdir
Aynen bende yaban ellerde tek basimaZor çok zor.Yalnız başına aile uzakta arkadaş yok komşu yok.Eşin var evet destek sonuna kadar ama işte bir yandan da hasretlik
Kızlar 2018 e"inşallah bende hamile giricem bugün adet günümde gelmeyince test yaptım şimdi sonu bu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleri tez zamanda güldürsün inşallah
Amin canım cok saol rabbim sizde nasip etsin insallahCanım çok sevindim. Allah sqglikla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.
Benim ki arada ağrıyor da bende kist var canım ondan diye düşünüyorum. Bir de ikinciye hamile iken ilk ayda kum dönmüştüm.o zaman hem böbrek hem bacaklarinin agrsindan sabahlara kadar agladigimi hatırlıyorum. ..Kimse yokmu yani bunu yaşayan bir benmiyim.daha önce hamile kalan arkadslar böbrek ağrısi yasadinizmi bir ses verin nolur.
Benim ki arada ağrıyor da bende kist var canım ondan diye düşünüyorum. Bir de ikinciye hamile iken ilk ayda kum dönmüştüm.o zaman hem böbrek hem bacaklarinin agrsindan sabahlara kadar agladigimi hatırlıyorum. ..
Ikinci hamilelikte olmuştu canım. Üzerinden bayağı geçti. Ama dayanamıyorum sabahlara kadar sesle agladigimi hatırlıyorum. Bobreklerden çok bacsklarim agriyordu. Her gece acilde ufim .hamile olduğum için pek bir şey yapamiyorlardi.serumlarla falan rahatlamaya çalışıyorlardı. Çok zor günler geçirdim çoook. ..Kum dökmek çok acı verici nasıl dayanıyorsun ilaçsız
Canım aldım fiyatlar pahalı geldi 7 tanesi 35 liraydı e bana 7 tane yetmez 30-40 tane olsun istiyorum int var ama ne kadar güvenilir bilmiyorumOvulasyon testi alabilirsin canım. Öyle takip edenler var
7 gün öncesinden olmazsin herhalde.InşAllah hamilesindir. ..KIZLAR BIR HAFTADIR ADET OLCAKMISIM GIBI AGRI VARDI SIMDI BATA 7 GUN VAR DAHA COK OLMAYA BASLADI OFFF YA KIRMIZI KART YA DA BILEMEDIM
Insallah cnm. Sen ne zaman gideceksin doktora? Valla surekli regl sancisi var oturamiyorum kalkamiyorum olsamda kurtulsamBenim eşim alıştı kahveden vazgeçemiyor artik
Gecikme psikolojik ya da mevsimsel de olabilir. Insallah pko degildir.
Delfin_ A AURORA9244 bu sancılar çoğunlukla soğuk algınlığı ile artıyor. Ayağınızı ve belinizi sıcak tutun kızlar. Soğuk yerlere yalın ayak basmayın. Bu havalarda ayağınıza çorap&terlik , sırtınıza da mutlaka yelek veya hırka giyin belinizi ısınsın. Ağrı esnasında da sıcak su torbası çok iş görüyor.. biraz anne tavsiyesi gibi duruyor ama durum bu :)
7 gün öncesinden olmazsin herhalde.InşAllah hamilesindir. ..
Cnm ben 35 TL'ye int getirdim kapıda ödemeli iki gün sonra geldiCanım aldım fiyatlar pahalı geldi 7 tanesi 35 liraydı e bana 7 tane yetmez 30-40 tane olsun istiyorum int var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum