- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
Yok canim yarin da gelen olmazsa kan testi yaptiricam.hamileysem kan sulandirici igneye baslamam lazimTest yaptin mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim yarin da gelen olmazsa kan testi yaptiricam.hamileysem kan sulandirici igneye baslamam lazimTest yaptin mi canim
Yarın sabah ilk işin test yapmak olsun o zaman...
Pıhtılaşma mı var canım sende de. Bende var ve coraspin kullaniyorum şimdi.Yok canim yarin da gelen olmazsa kan testi yaptiricam.hamileysem kan sulandirici igneye baslamam lazim
merhaba benim bat da 21 kasım :) bu ay ovulasyona göre denersek ilk olacak. hadi inşallah :)Merhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @juliet55 23 ekim
- @sdrdvn1006 25 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- @Omur3510 26 ekim
- Simayinannesi 27 ekim
- @Delfin_ 28 ekim
- @begonyas 29 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @meyraacnl 3 kasım
- @Zeyzeyerva25 3 kasım
- VosVos35 3 kasım
- @merveeeeeeeee717 4 kasım
- @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @Aysimam85 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @gkymc 10 kasım
- C cheesecake17 10 kasım
- Bebis27 10 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- M MiyavKedi 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
Allah bagişlasin canim.Evet canim.pihtilasma mutasyonum var.kizima hamile kalmadan once igne ve coraspin ile baslamistim.34.haftadan sobra igneyle devam etti gebeligim.dogumdan sonra 2 ay daha igne vurdum.
Merhaba kizlar, BAT 25 Ekim ama gelen giden yok
Cnm ben hamile kalırım diye ilaç felan hiç içmiyorum o kumm ağrısını kaç kere çektim birkez hastanelik oldum sancidan yere düştüm kalkamadım ayaklarım tutmadı iğneyle geçirdiler sanciyi geçen aylarda yine sancilandim hastanelik oldum taş oluşmuş kırdılar yeniler dediler ben ilacı kullanmadim hamile kalırım diye işimiz zor cnmKızlar bu ay bizde yumurtalama günlerini hep değerlendirdik. Birde Bu ay böbreklerimde kum çıktı . Yumurtalama ağrısı böbrek ağrı derken baya zorlandım . İlaç 5 gün iç birsey olmaz dedi doktor ilaçları bıraktım yani tedavi yarım kaldı gebelik olmazsa devam edeceğim. Kum dökme ağrısına rağmen olup olmadığını bilmediğim halde Kıyamıyom. Benim gibi yaşayan oldumu hiç
Daha once muayene oldun mu canimArkadaşlar bu aydan sanra doktora gitmeyi düşünüyorum. İş yerim hemen bayrampaşa devlet hast. Karşısında. Yapacakları işlemleri bilen var mı. Fazlasıyla stresliyim bu doktor konusunda.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakması n bundada vardır diyorum bir hayır inşallah sonu güzel olur . Sanada çooook geçmiş olsun canım benim .Cnm
Cnm ben hamile kalırım diye ilaç felan hiç içmiyorum o kumm ağrısını kaç kere çektim birkez hastanelik oldum sancidan yere düştüm kalkamadım ayaklarım tutmadı iğneyle geçirdiler sanciyi geçen aylarda yine sancilandim hastanelik oldum taş oluşmuş kırdılar yeniler dediler ben ilacı kullanmadim hamile kalırım diye işimiz zor cnm
Çok sağol canım ❤Bebis27 C cheesecake17 çok geçmiş olsun kızlar.. Allah emeklerinizin karşılığını verecektir inşallah..
30 ekimAdet tarihin ne canım :)
Amin canim benimm saol sanada geçmiş olsun rabbim bebislerimizi versin onlar için bütün zorlukları çekerizRabbim kucaklarımızı boş bırakması n bundada vardır diyorum bir hayır inşallah sonu güzel olur . Sanada çooook geçmiş olsun canım benim .