Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bitanem ama uğraş bekle sonuç bu bir ay daha şimdi bekle gün geçmez bat say bat başlar sat galiba yoruldum artık
AYNEN AMA BU BEN COKTA DIKKATLIYDIM GUNLUK BI BARDAK SUT BI YUMURTA KESINLIKLER YERDIM ILACLARIMI ICERDIM MUZ YERDIM BAZEN COK USTUNE DUSMEMEK GEREKIR BELKI DE BILMIYORUM
Keşke herşey istediğimizde şipşak oluverse ama olmuyor işte bunu kabullensek bukadar üzülmeyiz.Simdi baska bi forumda onu okuyordum.10 aylikmis cocugu gunu gecmis fln.
Biz isteyince olsun biz istemeyince olmasin istiyoruz.Bizde bazen cok sey istiyoruz sanki her konuda...
Kıyamam yaa lütfen üzme kendini yaşın kaç ve kaç aydır deniyorsun? Yazdıysan da kaçırdım. Grubun temposu çılgın, yetişemiyorumNasıl ağladım ya
var tabiki korkuttular işte çok acıyor yok kızlık zarı çok kanıyor işte küçüklükten orana dokunma sakın falan tamamen psikolojik bir hastalıkOnda da baskalarinin gereksiz yorumlarinin sebebi var mi sence?
Hani hep duyariz zordur oyledir soyledir
Bazen duyduklarimiza sandigimizdan fazla takiliyoruz sabirim
Aynen kızım doğdu iki aylık falandi korunurken eşim kaçmış olabilir dedi sabah usenmeden gidip ertesi günü hapı aldım ve içtim olmasın diye işte insanoğlu herşey elimizde sanıyoruz Rabbim imtihanı bu kadarıyla bıraksın 9 ay taşıdım elimde değil cennette bir meleğim var evet ama ana yüreği yaşasaydı canımı verirdimSimdi baska bi forumda onu okuyordum.10 aylikmis cocugu gunu gecmis fln.
Biz isteyince olsun biz istemeyince olmasin istiyoruz.Bizde bazen cok sey istiyoruz sanki her konuda...
işte canım evleniyorsun ya hemen çocuk olsun zihniyeti sonra ikinci olsun falanDaha çok gencim acelemiz yok de kapat.. soranlar da şaşırmış iyice.. çocuk yaşta evlenmiş neredeyse.. hemen çocuk yapsın.. oldu, başka derdiniz?
çok haklısın bende öyle düşünüyorum oluruna bırakıcam sürpriz gelsinİnsanlık hali olur yapacak birşey yok yerinde olsam gezer tozar tadını çıkarırdım çocuk olduktan sonra böyle rahat olamayacaksın. Bak 9 ay kaybetmişsin şimdi bide hamile kalacaksın eşini bi 9 ay daha yalnız bırakacaksın bide öyle düşün?? biraz keyfini çıkarın sen gene korunma olursa olur oda süpriz olsun kafana takma ama
Katiliyorum lutfen artik pozitif ve yol gösterici şeyler konuşalım.herkesin zor anlari oldu ama geride bırakmazsak geride kalırız.bizide etkiliyor olumsuz hikayeler lütfen yapmayın artikkkkkkkkkkKeşke herşey istediğimizde şipşak oluverse ama olmuyor işte bunu kabullensek bukadar üzülmeyiz.
topik şuan umutsuzluk topiği oldu güzel haberler verecek kimse yokmu. grubu kendine getirsin. Umudunuzu öldürmeyin şuan hepiniz kendinize ediyorsunuz. geçmişi kenara bırakın pozitif güzel düşüncelere hayallere yer açın. belayı çağırırsanız gelir
Bat bölümünde 28 Ekim yazıyordu, bu durumda 31.gün değil mi?En fazla 29.günde sabahtan gelirdi hiç akşam olmaz benim bugün 30. Gün tık yok :/
Canım ben öyle bakınırken bunları gördüm meraktan yaptım dün akşam limonu denedim tortuları dibe çökerse hamilesinizdir diyordu benimki çöktü. Biraz öncede çamaşır suyuyla denedim köpürür ve rengi koyulaşırsa hamilesinizdir diyodu benimkide öyle oldu . Çok şaşkınım zaten görmüşsünüzdür adetim bu sefer çok allak bullak geçti anlamadım adet olduğumu ama test almayada korkuyorum
Keşke herşey istediğimizde şipşak oluverse ama olmuyor işte bunu kabullensek bukadar üzülmeyiz.
topik şuan umutsuzluk topiği oldu güzel haberler verecek kimse yokmu. grubu kendine getirsin. Umudunuzu öldürmeyin şuan hepiniz kendinize ediyorsunuz. geçmişi kenara bırakın pozitif güzel düşüncelere hayallere yer açın. belayı çağırırsanız gelir
var tabiki korkuttular işte çok acıyor yok kızlık zarı çok kanıyor işte küçüklükten orana dokunma sakın falan tamamen psikolojik bir hastalık
Aynen kızım doğdu iki aylık falandi korunurken eşim kaçmış olabilir dedi sabah usenmeden gidip ertesi günü hapı aldım ve içtim olmasın diye işte insanoğlu herşey elimizde sanıyoruz Rabbim imtihanı bu kadarıyla bıraksın 9 ay taşıdım elimde değil cennette bir meleğim var evet ama ana yüreği yaşasaydı canımı verirdim
benimde daha 11 gün var belli olmasına ama negatif bir ortam çok etkiliyor beni başkası üzülünce benimde enerjim düşüyor. şuan herkes birbirinin modunu düşürüyor ama farkında değiller galibaBenden haber cikmaz canim yasakliyim Aralikta izin cikarsa deneyebilecez :)))))))
Insaniz valla ama bazen haddimizi asiyoruz bence.Kul kurar kader gulermis.
benimde daha 11 gün var belli olmasına ama negatif bir ortam çok etkiliyor beni başkası üzülünce benimde enerjim düşüyor. şuan herkes birbirinin modunu düşürüyor ama farkında değiller galiba
birisi derdini anlatır evet destek oluruz ama hepimiz birden düştük herkesin derdi var benimde var ama üzülüp durursanız bu sizi daha çok etkiler. ben piskolojinin gücüne inanırım mutlu olmak için en ufak şeyleri bahane edebilirseniz bebeğinizde size daha rahat sarılabilir bence yoksa kimsenin üzülmemesi herkesin mükemmel olması mümkün değilHer zaman şen şakrak laylaylom olmaz burda iyileri de kötüleri de birbirimize destek olarak geçireceğiz diye düşünüyorum yanılıyor muyum insan konuşunca rahatlıyor
Ister istemez hep beraber düştük negatif çıkan testler kırmızı kartlar bneim de moral gittibirisi derdini anlatır evet destek oluruz ama hepimiz birden düştük herkesin derdi var benimde var ama üzülüp durursanız bu sizi daha çok etkiler. ben piskolojinin gücüne inanırım mutlu olmak için en ufak şeyleri bahane edebilirseniz bebeğinizde size daha rahat sarılabilir bence yoksa kimsenin üzülmemesi herkesin mükemmel olması mümkün değil