- 11 Temmuz 2016
- 174
- 104
- 38
Ben onun b kompleksini kullanıyorum. Hem tüm b vitaminleri hem folik asit var...Yani çok düzenli de kullanamıyorum aslında ama. Kullanınca daha iyi hissediyorum..Kızlar ben anwayden aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onun b kompleksini kullanıyorum. Hem tüm b vitaminleri hem folik asit var...Yani çok düzenli de kullanamıyorum aslında ama. Kullanınca daha iyi hissediyorum..Kızlar ben anwayden aldım
Değerlendir canım verimli hafta hayırlısı olsun inşallahBunlar da benim ovulasyonlarım Sanırım hala devam ediyor yumurtlama
Hayırlısı inşallah Hepimiz içinnnn Değerlendirmeye çalışıyorum , eşim nöbetçiiiiiDeğerlendir canım verimli hafta hayırlısı olsun inşallah
Tebrik ederim Allah güzel hamilelik geçirmeyi sonunda da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize
HAMILEYIM
kizlar bat 28 ekim ama erken test yaptim bariz cift cizgi hamileyim galiba
Canim degerlendir ovalsyon gunlerindesinBunlar da benim ovulasyonlarım Sanırım hala devam ediyor yumurtlama
Değerlendirmenin yanında eşime keçiboynuzu pekmezi kendime de incir kürü yapıyorum İnşallahCanim degerlendir ovalsyon gunlerindesin
Tatlım sende ovulasyon testi varmiydi.elinde kalan falan varsa yapsana hamile iken nasıl çıkıyor,koyumu yoksa açık renkmi.bence sende bat 3-4 gun kala yap. Birde ilk idrar daha iyiymis sen oyle yap ben bir gaza geldim hem 6 tane internetten siparis verdim testi hemde eczaneden 2 tane aldim birde evde 30 tane ovu testim var kullanilmamis eve depoladim saf gibi
Amiiiinnnn grip oldum fakat sırf belkiler yüzünden ilaç bile içmiyorumAYNIYIZ CANIM INS BIRLIKTE BEBIS HABERINI VERIRIZ GRUBA
Ben bunu kullanıyorum canım bi bak istersenBende yarın çıkıp alayım bari folik asit.Bakalm burdaki eczanelerde ne var?
amin canim insallah cok tesekkur ederim rabbim en kisa surede sizede nasip eder insallah
Tebrik ederim Allah güzel hamilelik geçirmeyi sonunda da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize
Amiiiinnnn grip oldum fakat sırf belkiler yüzünden ilaç bile içmiyorum
Ben direk eczaneden aldım doktor reçete etmedenFolic-trio için doktor istemesi şart mı? Ben folic-1 kullanıyorum, çok zayıfım d vitamini ve kalsiyum eksiğim kesin vardır süt ve süt ürünleri hiç yok hayatımda.
Tatlım sende ovulasyon testi varmiydi.elinde kalan falan varsa yapsana hamile iken nasıl çıkıyor,koyumu yoksa açık renkmi.
Burda bir kaç arkadaşta merak ediyordu,yumurtlamadan sonra yine yaptim kopkoyu cikti diyenler vardi
Tamam canım çok sağol haber bekliyoruz senden o zmantamam canim aksam yaparim bir test suan yanimda yok cunku. Ama ben testi kullanmamistim daha ama 1 tanesini deneme amacli kullanmistim gecen hafta hic birsey cikmamisti
Ben bunu kullanıyorum canım bi bak istersen
Amiiiinnnn grip oldum fakat sırf belkiler yüzünden ilaç bile içmiyorum
Ben bunu kullanıyorum canım bi bak istersen