- 23 Mayıs 2017
- 257
- 191
- 34
Evet hayırlısı bakalım belki bende veririm haber burdanilk hamileligimde ben cok bulanti yasadim ama simdi daha bulantim falan yok biliyorum sonra mi baslar. Agzimin tadi benim oyle bir varki tatli tuzlu ye ye doyamadim resmen 2-3 kilo aldim 2 haftada. bata varmis epeyi senin ama
Folbiol için burdada birkaç yazıda okudum bebekte de folic asit fazlalığı rahatsızlığa yol açabiliyormuş . Şans eseri değiştirmem isabet olmuş o zaman
Kesinlikle... Hatta Folic Trio normalde günde 3 kez alnıyor. Ama ben yeşil yapraklı sebze de çok tükettiğim için onu da sadece 2 kez alıyorum. Ne olur ne olmaz...
İnşallah ya. Burda aynı duyguları yasayanları okudukça daha iyi hissediyorum. Konuşup anlattıkça yanlızlığım geçiyor.Hoşgeldin canım inşallah burası hayırlı gelir sana da.
Folic-trio için doktor istemesi şart mı? Ben folic-1 kullanıyorum, çok zayıfım d vitamini ve kalsiyum eksiğim kesin vardır süt ve süt ürünleri hiç yok hayatımda.
Tahlil falan yapılmasına gerek yok ozaman dimi canım?Aynen ben de baya zayıfım
Hayır canım değil, gidip eczaneden alabilirsin kendin reçete istemiyorlar.
Hoşgeldin Ekledim canım hadi hayırlısı inşallah amin amin amin :)Merhaba benide eklemisiniz bat 4 Kasım asilama yaptırdım bekliyorum inş hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Bir sonraki adet tarihi demek canım :) yani sıradaki beklediğin adet tarihi demek, kısaltılmış hali :)Ya cahilligime verin kusuruma bakmayın ama arkadaşlar bat nedir anlayamadım
Tahlil falan yapılmasına gerek yok ozaman dimi canım?
Canım 4 saat öncesinden sıvı alımını baya azaltman gerekiyor. Ben sabah 11 akşam 8-9 gibi yapıyordum. Tercihen sabah ilk idrar değilde ikinci idrar ile yapmak gerekiyor. Kaçıncı günün bugün?Kizlar ovulasyon teste bugun baslamak istiyorum, testten once kac saat idrar icin bekliyorsunuz ve saat kacta testi yapiyorsunuz
12 gunum bugunCanım 4 saat öncesinden sıvı alımını baya azaltman gerekiyor. Ben sabah 11 akşam 8-9 gibi yapıyordum. Tercihen sabah ilk idrar değilde ikinci idrar ile yapmak gerekiyor. Kaçıncı günün bugün?
Çok cok teşkkürler. Aşırı aydınlandım :))) peki not mu tutuyorsunuz.Bir sonraki adet tarihi demek canım :) yani sıradaki beklediğin adet tarihi demek, kısaltılmış hali :)
Canım ben bu ay başlayacağım bilmiyorum ki hiç marka nedir ne vardır.Alınca resmini atarım buraya.Sen kullanıyormusun?