- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
benden sabah kahverengi akıntı geldi şimdi kalktım bastırınca geliyorSen baya geç yumurtlamissin canım yani büyük ihtimal geç döllenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden sabah kahverengi akıntı geldi şimdi kalktım bastırınca geliyorSen baya geç yumurtlamissin canım yani büyük ihtimal geç döllenme
Yok canım benim ki hep düzenli olur ilkkez gecikme oldu hap falan hiç birşey kullanmadımsıkma canını günüde baya geçmiş hep gecikirmi böyle
Çok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti
Tamam bugün gün içinde alıcam
Benimkinin olanlardan haberi bile yok garibim gecen 2 yokmu falan dio halasi yok hala yaa biz boyle iyiyiz allah olmayana versin dio bir an evveel gebe kalmaliyim ahahahaahaha
Üzülme canım erkendir belki bikaç gün daha geçsin bidaha yap bakalım Allahtan ümit kesilmez biz bir yıldır deniyoruz güçlü ol ki bebişin için çabalaKızlar sonuç 1,2 cıkmış beta 1,2 çok mu erken yaptırdım
Yok canım benim ki hep düzenli olur ilkkez gecikme oldu hap falan hiç birşey kullanmadım
çok zman geçti hatırlamıyorum tam ama aynen hasta olacam sandım. onu net hatırlıyorum birsürü ağrı kesici içtim. dikkat edemedim çünkü beklemiyodum kaza yani. çok ağladım yapamam dedim allahım şimdi cezasınımı çekiyorum bilemedim
inşallah bi iki pembe nokta da görürsün ben gördüm kızımda ozman kesindir koş hemen pardon ya koşma
Yarın da gitmezsen zaten seni grupda dovecegiz
Hahaha valla halimiz hal değil. Eşlerimiz okusa bu yazılanları bizim için ne düşünürler acaba
Son adet tarihim 1 ekim yumurtalama 16 ekimcnm son adet tarıhın ne pekı
Tabi cnm hala bu degerlerde cikarsa yok demektir cunku hcg degeri gunluk 2 ye katliyo mesela bugun 1.2 ise yarin 2.4 obur gun 4.8 sonra 9.6 demek yani gebelik sinirini gecmissin demek insallaaahhhOnu bende duymuştum ben bir 5 6 gün sonra yine yaptırayı. Bari
Şüpheli rakam canım tekrar etmekte fayda var.. üç gün sonra tekrar et bakalım ne olacak. Ama başka bir yerde yaptırKızlar sonuç 1,2 cıkmış beta 1,2 çok mu erken yaptırdım
Öyle deme ya Allahın vardır bir bildiği. Beklemediğin anda gelmiş insan kendini hazır hissetmiyosa senin gibi tepki verebilir çok normal.. İİnşallah benimki de gebeliktendir canım
Haha aminnn inşallahh
Kuzum dua edelim de bugün adet olmayayım tırsıyorum hala ufaktan sancılar başlayınca..
Benimki diyorki Kadınlar Kulübü ile kafayı yedin bırak artık şunu okumayı, okudukça kendini daha çok şartlıyosun diyo. Doğru bi yandan ama diğer yandan insan rahatlıyo çünkü adamlarla bu kadar fazla didik didik bu konuları konuşunca sıkılıyolar erkek oldukları için. Amaan ne anlar onlar bizim halimizden
5 gün sonra tekrar gideyim o zaman inş canınTabi cnm hala bu degerlerde cikarsa yok demektir cunku hcg degeri gunluk 2 ye katliyo mesela bugun 1.2 ise yarin 2.4 obur gun 4.8 sonra 9.6 demek yani gebelik sinirini gecmissin demek insallaaahhh
Tam yumurtlama donemindesin o zaman canım bugünleri iyi degerlendir
Ya tam bilmiorum ama yorum yapmadanda gecemicem eger gebelik yoksa 0.5 çıkıyormus onun ustundeyse gebelik baslangici oluyormus gec dollenme falan varsa meselaaa.. 3 4 gun sonra bidaha yaptir regl olmazsan cnm
DAHA ÖNCE YAPTINMI HİÇKızlar sonuç 1,2 cıkmış beta 1,2 çok mu erken yaptırdım
Aynen tekrar ettireyim başka yerde yaptıraym değişiklik oluyor muŞüpheli rakam canım tekrar etmekte fayda var.. üç gün sonra tekrar et bakalım ne olacak. Ama başka bir yerde yaptır
Ben de öyle biliyorum geçen ay yaptırdım 0,1 lerde çıktı o kadar yok yani sen tekrarla eğer adetin gelmezse canım
Ben dün çamaşır suyu ile yaptım canım. Acayip kopurdu.Kızlar evde limon ve çamaşır suyuyla test yapan varmı ?
Kesinliklr cnmm icimden hamile deilsin demek gecmiyor vallaa sanki hamileymissin gibi ama insallah dogru cikar seni umutlandirmis olmam...5 gün sonra tekrar gideyim o zaman inş canın
İnş yaBen de öyle biliyorum geçen ay yaptırdım 0,1 lerde çıktı o kadar yok yani sen tekrarla eğer adetin gelmezse canım