Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayrica testi yapar yapmaz cikti cift cizgi, normalde 3 dakika beklemen lazimmis. Ama her halukarda pazartesi tekrar test yapcam

Reactions: D-E
Ben de de var enfeksiyon iltihap. Sut maydonoz buhari yapıyorum 2. Günüm dün soğan suyuna başladım ve süt maydonoz buhari bitince de doktorun verdiği fitil i yapicam

Git al canım ben öyle yaptım ikisinde de erken testten almıştım :)

Kızlar yumurtlamam bitti üç günü degerlendirdik gerisi allaha kaldi

Kuzum bu test nasıl yapılıyor hala anlamış değilim

Benim de kronik sitsitim var

Kızlaarrrrr günaydın ;
Ben kırmızıları gördümmmmm İnşallah sizlerden güzel haberler bekliyorum.Bizimkisi Kasıma kaldı.Kasımda aşk başkadır yerine bebişiş başkadır diyorum
İns canım hayırlı haber ins Aralık'ta gelir :)

HAMILEYIM

kizlar bat 28 ekim ama erken test yaptim bariz cift cizgi hamileyim galiba

Cooookkk sevindim güzelim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Canım benim de bat 4 Kasım biraz daha duygularını dizginlemek çalış bizim için çok erken olabilir

ayrica testi yapar yapmaz cikti cift cizgi, normalde 3 dakika beklemen lazimmis. Ama her halukarda pazartesi tekrar test yapcam

Kız sen ne ara gidip de aldın helal sana :)
Esin haricinde kimseye söyleme Allah korusun birşey olur millete onu anlatmak çok zor kendimden biliyorum

ee sen git al dedin eczaneden bende aldim

hemencik eczaneden gelirkende lavaboya girdim sipsak yapiverdim darisi sana canim nede olsa payin buyuk erken ogrenmemde

Kızlaarrrrr günaydın ;
Ben kırmızıları gördümmmmm İnşallah sizlerden güzel haberler bekliyorum.Bizimkisi Kasıma kaldı.Kasımda aşk başkadır yerine bebişiş başkadır diyorum
Kaç kasım canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…