- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
Inşallah bu ay hepinizden müjdeli haberi alırız.Kızlar bir gun gecikme ile bende beklemedeyim ama sabredicem birkaç gün daha bekleyecem gelmezse yapacam test heyecan dorukta hergün umut birazdaha artıyor canlarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah bu ay hepinizden müjdeli haberi alırız.Kızlar bir gun gecikme ile bende beklemedeyim ama sabredicem birkaç gün daha bekleyecem gelmezse yapacam test heyecan dorukta hergün umut birazdaha artıyor canlarım:)
Insllah kızlar birbirimize uğur ve umut getiririz daima iyiki burada birlikteyiz:)Inşallah bu ay hepinizden müjdeli haberi alırız.
flo yazıyo en yüksek oyu almış hemen indirin tum tarihleri girin beni az da olsa umutlandırdımerhaba kızlar indirdiğin program hangisiydi canım
canim nasil sabrediyorsun test yapsaydinKızlar bir gun gecikme ile bende beklemedeyim ama sabredicem birkaç gün daha bekleyecem gelmezse yapacam test heyecan dorukta hergün umut birazdaha artıyor canlarım:)
son 3 aya gore hesaplamasi iyi oluyor canim.flo yazıyo en yüksek oyu almış hemen indirin tum tarihleri girin beni az da olsa umutlandırdı
bende indiriyorumflo yazıyo en yüksek oyu almış hemen indirin tum tarihleri girin beni az da olsa umutlandırdı
aynen ya desene ben baya manyakmışım 5 kaldı sanıp yaptım meğer 6 gün varmışcanim nasil sabrediyorsun test yapsaydin
aynen ya bakalım çok beğendim proğramıson 3 aya gore hesaplamasi iyi oluyor canim.
Bat nedir arkadaşlarBen de geldim.Bat 7 kasım
beklenen adet tarihi nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana:))))Bat nedir arkadaşlar
hg aramızaBende geldim bat 4 kasım.
flo yazıyo en yüksek oyu almış hemen indirin tum tarihleri girin beni az da olsa umutlandırdı
hoşgeldinnnn güzel haberlerle dolu sayfalar dolduralım insallahBende geldim bat 4 kasım.
hoşgeldinnnn güzel haberlerle dolu sayfalar dolduralım insallahBende geldim bat 4 kasım.