- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
canim terzi saat verdi ya hemen yapamam yanieczane yakınsa al uzaksa 2 saatte seni beklemeyelim şimdi bizimkide kalp bu kadar heyecanı kaldırmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim terzi saat verdi ya hemen yapamam yanieczane yakınsa al uzaksa 2 saatte seni beklemeyelim şimdi bizimkide kalp bu kadar heyecanı kaldırmıyor
Bebetime yorumları daha önce arastirmistim çoğu kişi memnun deildi. Ama ben geçen ay almıştım. Gayet net şekilde negatif demişti. InşaAllah sende de net şekilde pozitif gösterirNe güzel dedin öyle valla gittim başka aldım. Biri bebetime diye bi marka diğeri albi duydun mu hiç canım? İki farklı marka aldım garanti olsun diye
Bütün alicilarimiz sende odaklandik sonucu bekliyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun canim
Bebetime yorumları daha önce arastirmistim çoğu kişi memnun deildi. Ama ben geçen ay almıştım. Gayet net şekilde negatif demişti. InşaAllah sende de net şekilde pozitif gösterir
çünkü hepimiz aynıyız bırbırımıze destek olcaz napalımAy bu sayfa bana çok iyi geldi valla bu ay adet olunca depresyona girmedim çok güzel ümit veriyorsunuz insana iyi varsınız
dısarda lavabo yokmuydu sanırım çıldırdım ben :)
biz dokuz dogurudk:))
Az kaldıii. sonrası insaallah hayırlı haberi verirsin bize:))Ayy inşallah yaaa otobüs gelmek bilmedi kafayı yicem valla
Inşallah pozitif tir inşalla h.
merhaba kızlar indirdiğin program hangisiydi canımyaa kızlar bi program indirdim. son 3 ayı girdim 5 i görünüyo bat nasıl oldu anlamadım 29 muş döngüm amma bilgiliymişim. bu duruma göre 5 kasıma 6 gün var
Az kaldıii. sonrası insaallah hayırlı haberi verirsin bize:))
kızlar size bişi anlatım geçen gece uyuyodum benımkı geldı yaklaştı uykumda neyse olan oldu uyku sersemı tabı sabah kalktım sen gece bana naptın dedım telefondakı takvıme bakmıs doğurgan dönem yazıodu bende yaptım diyo gilmekten öldumm onunda psikolojisi bozulmuş
benimkide bakıyor bazen soruyor ne zaman yumurtluyon diyekızlar size bişi anlatım geçen gece uyuyodum benımkı geldı yaklaştı uykumda neyse olan oldu uyku sersemı tabı sabah kalktım sen gece bana naptın dedım telefondakı takvıme bakmıs doğurgan dönem yazıodu bende yaptım diyo gilmekten öldumm onunda psikolojisi bozulmuş
kızlar size bişi anlatım geçen gece uyuyodum benımkı geldı yaklaştı uykumda neyse olan oldu uyku sersemı tabı sabah kalktım sen gece bana naptın dedım telefondakı takvıme bakmıs doğurgan dönem yazıodu bende yaptım diyo gilmekten öldumm onunda psikolojisi bozulmuş
Ay ne güldüm yaaa adamların da psikolojisini bozduk valla
benimkide her akşam testi yaptınmı diye soruyo bakıyo testlerime takip ediyo benle beraber hoşumada gidiyo sallamasa bende uğraşmicam yumurtlama gününü gördü başım ağrıyo dedi s.kt.. dedimkızlar size bişi anlatım geçen gece uyuyodum benımkı geldı yaklaştı uykumda neyse olan oldu uyku sersemı tabı sabah kalktım sen gece bana naptın dedım telefondakı takvıme bakmıs doğurgan dönem yazıodu bende yaptım diyo gilmekten öldumm onunda psikolojisi bozulmuş