-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.741
aklıma gelmemsti canım çekerim mutlaka inşallah güzel şeyler söyler doktorumuz bir problemle karşılaşmayız,,seninde güzel haberlerini alırız yrn inşalla hinsalllah bnde gzel snuc alirim insallah hic hrycanli degildim bugn heycan basladı insallah gzel seylerle gelirsin bebegin kalpp atislarini telefona cek anı olarak kalsn
einsallah gzel haber alirim bebekleri okadr cok seviyorumki insalllah bnmde olur. en iyisini yapiyossun siyah üzüm ye kuruyemis falan meyve ye meyve suyumdan uzak dur bn oyle yapiyorum bide nrmalde tatli yemek bu aralar cok tatli yyorum normalde üşüyen biriyim bu aralar sıcak basiyorsen suan ilac igne kullaniyoormusun
insallah hayrli haber aliriz hepimiz rabbim hepimze versnaklıma gelmemsti canım çekerim mutlaka inşallah güzel şeyler söyler doktorumuz bir problemle karşılaşmayız,,seninde güzel haberlerini alırız yrn inşalla h
hmm bol bol suda iç. evet bn crinone jel hıbor igne baya yakiyorEvet canım öyle yapıyorum bol bol yiyorum onlardan hazır meyce suyunuda hiç içmiyorum. Ayy hadi inşallah hepsi hamilelik belirtisidir canım benimiğne kullanmıyorum hiç canım sadece sabah akşam 1 adet progestan kapsül kullanıyorum coraspin kullanıyorum gün de 1 tane birde folidoce kullanıyorum başka yok sen kullanıyor musun iğne falan
Sizin kaçıncı gününuz aynı belirtiler bendede var bugün 8. Günüminşallah cnm bizimledirlerbelirti olarak goguslerim sis hele bugece hic yatamadm ggslerden kasik agrisi kramplarim oldu vucudumda ve yuzumde sivilce ve lekeler ooldu adet sancısı gbi agrilar bide dun esimle yuruyuse cktik kac gndur evdeydim baya sancm oldu esim sagolsun hic kaldirmiyo isimi o yapppiyo gine arada kacamak yaparak islerimi yapiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Benim de bugün transferim oldu bekleme süreci başladı hadi hayırlısıhm hayırlısı olsun arkadasm bnmde bugn 11.gun hic test yapmadm yarn yaptircm insallah rabbim hepimze icindede bana nasip eder
hmm bol bol suda iç. evet bn crinone jel hıbor igne baya yakiyor
estrofen hap coraspirin folibol kullaniyorum
bugn 11.gün cnm yarn tesy gunum hepimiz için hayırlısı olsun kaçıncı gün embiriyosuSizin kaçıncı gününuz aynı belirtiler bendede var bugün 8. Günüm
amin insallah. hayrlisi olsun cnm gün dedigin geciyor hemen kaçıncı gün embiriyosu?İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Benim de bugün transferim oldu bekleme süreci başladı hadi hayırlısı
aynn oyle valla hele benim kullandigimm igne hıbor baya yakiyo belim kasiliyor ama bebegim olsunda raziyim herşeyeAnladım canım içiyorum valla bol bol bebiş için herşeyi yapacağız artık hepsine dayanacağız
3.gün embriyosu iyi kalitede olduğunu söylediler. Senin kaçıncı gündü?amin insallah. hayrlisi olsun cnm gün dedigin geciyor hemen kaçıncı gün embiriyosu?
hayrlisi olsun insallah tutunurlar sana. bnm 5.gun embriyosu 3tanede doondurdum3.gün embriyosu iyi kalitede olduğunu söylediler. Senin kaçıncı gündü?
cnini skma ne insallar var okadr deniyo umutsuz anda oluyor.senn kac denemen olmustuMerhaba hanimlar bende artik karar verdim tup bebek denemeye ama o kadar korkuyorum ki yine olmayacak die moralim bozuk canim hic bisey yapmak istemiyor
Ben hic denemedim canim 9 yasina girecek bir evladim var cok sukur ama cocugumun babasindan ayrildimcnini skma ne insallar var okadr deniyo umutsuz anda oluyor.senn kac denemen olmustu
allah haylisini versin hersey allah bilcegi sey okadr insana diyolar olmaz tuo bebekle bile olmaz diyorlar ama oluyor sennde olur umutsuzlanma imkann varsa yaptr bikere belki rahmin incedir ondan düşük olmustur tanidigim biri oyle olmustu ümidini asla kesme allahm yardm ediyoBen hic denemedim canim 9 yasina girecek bir evladim var cok sukur ama cocugumun babasindan ayrildim
Yillar evvel sonra esimi cikardi allh karsima beni oglumu bagrina basdi evlendigim ay hamile kaldim 4.5 aylikdi dusuk yapdim malesefe iki sen olacak sonrasinda adet duzensizlerim basladi ayni ayda iki defa adet olmaya basladim turkiyede amh bakdilar 0‘12 asla cocuk sahibi olamazssin tup bebek
Sansin bile yok denecek kqdar az dediler esime soyleyemedim ailesi bir yandan bebek bebek die die beni bunalima sokdular en son anlatt
Esime o sorun etmedi cok sukur ama onunda hakki baba olmak aylardir uzuntuden mahvildum.
Amin insallh allhim her isteyene versin boyle oldugu icin bazen evlendigime bin pisman oluyorum deneyecem insallh olur insallh hamile kalirim allhim hepimizin yuzune baksin kimi cok ister yaradan vermez kimi istemez pes pese hamile birakirallah haylisini versin hersey allah bilcegi sey okadr insana diyolar olmaz tuo bebekle bile olmaz diyorlar ama oluyor sennde olur umutsuzlanma imkann varsa yaptr bikere belki rahmin incedir ondan düşük olmustur tanidigim biri oyle olmustu ümidini asla kesme allahm yardm ediyo
5.gün emriyosubugn 11.gün cnm yarn tesy gunum hepimiz için hayırlısı olsun kaçıncı gün embiriyosu
aynn oyle istemeyenn olur birakirlar allagm bizede nasip etsnAmin insallh allhim her isteyene versin boyle oldugu icin bazen evlendigime bin pisman oluyorum deneyecem insallh olur insallh hamile kalirim allhim hepimizin yuzune baksin kimi cok ister yaradan vermez kimi istemez pes pese hamile birakir