- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.681
Canım transferin hayırlı olsun, hayırlısıyla tutunurlar sende müjdeleyenlerden olursun inş,Eses07 gözünüz aydın bundan sonraki süreçlerinizde iyi olur inşAllah , pozitifi gören arkadaşlar RABB im hayırlısıyla kucağınızda göstersin , pozitif görmeyenlere de tez vakitte hayırlısıyla göstersin inşAllah
Çok güzel canım 2 tane 5.gün embriyosu ile gebelik elde etme oranı yüksek inş Rabbim kabul eder dualarını ve 20 şubatta hamile olduğunu öğrenirsinAnanas dut kurusu çiğ badem balık tüket su iç çok acılı yağlı yeme sürekli yatma bi tablo yollamıştım buraya önceki sayfalarda vardı 5.gün embriyosu içinde yazıyor rahimde gelişmeler diye dur yine yollayayım linki sende bak
http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Maaşallah, 10 gün sonra pozitifinizi haber alacağız umarım. Heyecanlı, stresli,kaygılı,umutlu bekleyişler.... Rabbim hayırla sonuclandirsin, bebeğinizi sağlıkla kucakladığınız günlere ulaştırsın inşaallahCanım benimm Allah razı olsun çok teşekkür ederim aminnn bu güzel heyecanının sonu da güzel olur inşllah rabbim hepimize nasip eder en kısa zamanda inşallah allahım dualarımızı kabul etsinaynen öyle yapacağım canım tavsiyelerine uyacağım, zaten bugün yatacağım hep yarin kalkarım dolaşır yururum ufak tefek işlerde yaparım canım kan dolaşımı olması daha iyi tabi. Ayy canım gönderdin iyiki ben hep bakıp bakıp dururum şimdi bu tabloya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
Maaşallah, 10 gün sonra pozitifinizi haber alacağız umarım. Heyecanlı, stresli,kaygılı,umutlu bekleyişler.... Rabbim hayırla sonuclandirsin, bebeğinizi sağlıkla kucakladığınız günlere ulaştırsın inşaallah
Cevap verir misiniz?Kızlar transferden sonra 2. günüm, göğüslerimdeki şişlik inmeye başladı. Neden sizce?
Cevap verir misiniz?
Korkmayın birşey yoktur tutunmustur inşallah belirtileri kafaniza takip stres yapmayın kendinize güzel düşünün pozitif olmaya çalışın belirtiler o kadar da onemli değil hayirlisi olsun insllah hakkınızda
Biraz panik oldum ama geçti çok şükür :)
Galiba aynı gün bthcg baktırıcaz sizinle, benimde 20 şubat ve iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Ayy ins yaa dualardan unutma nolur ins bizlerde yasariz bu mutluluguSağol canım
Benim ilk deneme
herhangi bir sorun yok
Polikistik over dendi
Adetlerim düzenlidir benim
Memorial hastanesi Antalya
Umudunu yitirme Nasip işi bu iş
7 yıl bekledim bende
Asla umudunu yitirme lütfen
tebrik ederim canım hayırlı.olsun inşallah sağlıklı güzel ilerler
Canım transferin hayırlı olsun, hayırlısıyla tutunurlar sende müjdeleyenlerden olursun inş,Eses07 gözünüz aydın bundan sonraki süreçlerinizde iyi olur inşAllah , pozitifi gören arkadaşlar RABB im hayırlısıyla kucağınızda göstersin , pozitif görmeyenlere de tez vakitte hayırlısıyla göstersin inşAllah
Dualarım sizinleAyy ins yaa dualardan unutma nolur ins bizlerde yasariz bu mutlulugu
Çok teşekkür ederim . Bahçeci’ye gidiyoruz .Çok memnunum . Takibini de orda düşünüyorum.Hayırlı olsun bebeğiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahhangi merkezde yaptırdınız?
AminInsallah gorursunuz canım keseyıde benımde sabah transferım var ınsallah bende guzel haber alırım
Hiç bi belirti olmuyor doktorum net bi şekilde tutunma belirtisi diye bişey yoktur ,boşuna kendinizi dinlemeyin dedi .Cidden hiç bi belirti yoktu bende de . Yalnız 7. Gün dayanamayıp idrar testi yaptım evde . Çift çizgiyi gördüm . 2 gün sonra testi tekrarladım sonra sonuç yine pozitifti. Ama herkeste 7. Gün idrarda çıkacak diye bişey yok . En sağlıklısı kan tahlilini beklemek .Dayanabiliyorsanız elbetteArkadaşlar benim transferim oldu bügün 4.günüm ama hiçbir belirttim yok
Bu arada hayırlı olsun . Dualarım sizinleArkadaşlar benimde transferimin 4.günü dualarınızı beklıyorm