- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.621
Cok sevındım canım rabbım bekleyenlere nasıp etsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım cok sevındım rabbım tamamına erdırsın çok mutlu oldum darısı hepımızePozitif kızlar
pazartesi tekrar vereceğim kan
Artış var mı ?
Bizede dua et canımm bende beklemedeyim 1 ay sonra başlicam inş. 4.denemem olacakher nasip vaktine esirdir
Bizede dua et canımm bende beklemedeyim 1 ay sonra başlicam inş. 4.denemem olacak
Amin, inşaallahOrganik Arı sütü polen ve bal kullanıyorum sana da tavsiye ederim bu süre içinde hazırlık yapabilirsin en azından yeme alışkanlıklarını değiştir yumurta kalitesini artıracak gıdalar almaya çalış balık yağı kapsülü,avakado,incir,balık vs umarım tedain sonucunda anne olursun Rabbim hepmizn yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Hangi merkezde tedavi olacaksınız?Bizede dua et canımm bende beklemedeyim 1 ay sonra başlicam inş. 4.denemem olacak
Ankara Başkent ünv amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Hangi merkezde tedavi olacaksınız?
Arı sütü bal kullan ozman inan faydasını görürsün ama arı sütü organik olmalı inş şifa olsunAmin, inşaallah
Polen alerjim olduğu için ne yazık ki kullanamıyorum ama diğer tavsiyeleri ugulayacagim teşekkür ederim
Çok soru sordum canım kusura bakma organik arı sütünü nereden temin ediyorsun?Arı sütü bal kullan ozman inan faydasını görürsün ama arı sütü organik olmalı inş şifa olsun
Estafurullah canım netten getirtiyorum burdan reklam gibi yazmak doğru değil ama arfoglu kullanıyorum piyasada güvenilir organik arı sütü var yinede araşır istersenÇok soru sordum canım kusura bakma organik arı sütünü nereden temin ediyorsun?
Tamam bakayım internetten sağolasınEstafurullah canım netten getirtiyorum burdan reklam gibi yazmak doğru değil ama arfoglu kullanıyorum piyasada güvenilir organik arı sütü var yinede araşır istersen
Nedemek canımTamam bakayım internetten sağolasın
Buyurun?Sesimi duyan varmı
Sonunda gelebildin yaniBiraz konuşmak istiyorum
Yazabilirsiniz,, zaten herkes okuyor bilgisi olanlar cevap verirler muhakkak.Biraz konuşmak istiyorum
Bana bi kaç tane msj yollamış ama bi türlü topiğe gelemedi yeni üyeymiş sanırım bi kaç saat oldu yazalı ama herhalde beceremedi dedim neyseki öğrenmiş sanırımYazabilirsiniz,, zaten herkes okuyor bilgisi olanlar cevap verirler muhakkak.