- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.581
Kizlar sut olarak ben sokak sutu alip kaynatip iciyorum siz nasil yapiyosunuz?
Ben onu yoğurt için alıyorum sadece içerken hazır sütlerden içiyorum hangisi daha faydalı ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sut olarak ben sokak sutu alip kaynatip iciyorum siz nasil yapiyosunuz?
Cok sukur cnm iyiym heyecanliyim baslayip pozitifleri gorsek ne guzel olur kuzumOy kuzum benim inşallah pozitif sonuçlanırda sende yazarsın buraya hamileyim diye. Bende dr fshr diye bir gen testi yaptırdı onun sonucu çıkınca başlıcam sanırım 1 ay var daha bekliyorum işte. Sende iyisindir umarım
3.gun embriyosu biliyosun zaten.yok sadece 7.gunden basladim oncesinde yapmadim. Sen ne yaptin? Dun banlanmistim o yuzden yazamadim acele etme canim cok erken daha insallah pozitif olacak sen icini ferah tut
bende yogurt yapiyorum birazini da iciyorum. Dur ogrenince burayada yazarim insallahBen onu yoğurt için alıyorum sadece içerken hazır sütlerden içiyorum hangisi daha faydalı ki acaba
Benim 5. Gün emriyosu3.gun embriyosu biliyosun zaten.yok sadece 7.gunden basladim oncesinde yapmadim. Sen ne yaptin? Dun banlanmistim o yuzden yazamadim acele etme canim cok erken daha insallah pozitif olacak sen icini ferah tut
bende yogurt yapiyorum birazini da iciyorum. Dur ogrenince burayada yazarim insallah
Sana da hayırlı cumalar Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah. Öyle güzel anlatmışsınki biz elimizden geleni yapıyoruz onca ilaç onca stres maddiyatı hiç dememe gerek yok ama nasibimizde varsa olur bu bizim suçumuz değil ama üzülmemekte elde değil onca hormon yiyoruz duygularımız alt üst oluyor..Aynen canım ben de neden neden diye ağlayıp sonra pişman oldum.. Allah istemezse ne bir dişi gebe kalabilir ne de.....diye geçiyor Kur'anda zaten.demek ki bu kez böylesi hayırlıymış. Yani "ol" diyecek olan Allah olduğuna göre bizimle alakalı birşey olmadığından kendini paralamak ikilik yaratıyor bir yerde çok düşünmemek lazım ama insanın içi yanıyor işte..Allah hepimize dayanacak güç ve ileri iman nasip etsin ki bu süreci kolay atlatabilelim..bu arada hayırlı cumalar dilerim herkese..
Amin inşallah canım beklemek çok zor geliyor ama napalımCok sukur cnm iyiym heyecanliyim baslayip pozitifleri gorsek ne guzel olur kuzum
çok rahat ol canım duani et bundan bi 10 gün sonra seni tebrik ediyor olacağızKızlar saatide belli oldu yarın sabah 9 buçukta transferim var inşallah herşey çok güzel olur ve tutunurlar Rabbim hepimize nasip etsin inşallah dua edin benim için lütfen
bende köy sutu alıyorum yogurdu falan kendim mayaliyorim,,sadec e kefiri marketlerden alıyoruz,,köy sütünden mayalayamiyorumKizlar sut olarak ben sokak sutu alip kaynatip iciyorum siz nasil yapiyosunuz?
ben de köy sutu alıyorum yoğurdu kendim mayaliyorum,,hazır süt kullanmıyorum,,sadece kefiri hazır alıyorum,Ben onu yoğurt için alıyorum sadece içerken hazır sütlerden içiyorum hangisi daha faydalı ki acaba
çok rahat ol canım duani et bundan bi 10 gün sonra seni tebrik ediyor olacağız
bende köy sutu alıyorum yogurdu falan kendim mayaliyorim,,sadec e kefiri marketlerden alıyoruz,,köy sütünden mayalayamiyorum
ben de köy sutu alıyorum yoğurdu kendim mayaliyorum,,hazır süt kullanmıyorum,,sadece kefiri hazır alıyorum,
beni rahatsız ediyor hazır süt kabız yapıyor canım ben içmiyorum hiç muz da yemiyorum o da rahatsız ediyor şişiriyor kabız yapıyor bu aralar daha çok uzak duruorum,,sende bi test et istersen her bünye farklıAnladım canım bende aynı hazır sütü sadece normal içiyorum kaynatıp acaba onu da mı hazır içmesemmi ki
beni rahatsız ediyor hazır süt kabız yapıyor canım ben içmiyorum hiç muz da yemiyorum o da rahatsız ediyor şişiriyor kabız yapıyor bu aralar daha çok uzak duruorum,,sende bi test et istersen her bünye farklı
Aynen canım ben kilo aldım vallahi bu hormon ilaçlarından, psikoloji de sürekli değişiyor..göbek yaptım östrojen yağda depolanıyormuş ya ondan sanırım ama hiç önemli değil artık pozitif bakıyorum ben hayata..benim elimde olan birşey değil, biz elimizden geleni yapıyoruz zaten..herşey Allah'ın takdiri..inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese..Sana da hayırlı cumalar Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah. Öyle güzel anlatmışsınki biz elimizden geleni yapıyoruz onca ilaç onca stres maddiyatı hiç dememe gerek yok ama nasibimizde varsa olur bu bizim suçumuz değil ama üzülmemekte elde değil onca hormon yiyoruz duygularımız alt üst oluyor..
geçmiş olsun canım inşallah çok iyi.embriyolarin olur transferin ve sonrasıda sağlıklı geçerMerhabalar bugün 12:20 de yumurta toplama işlemim yapıldı. Pazartesi de transferim yapılacak Allah izin verirse. Allah hepimizin yardımcısı olsun hep güzel haberler verelim burdan inş.
Merhabalar bugün 12:20 de yumurta toplama işlemim yapıldı. Pazartesi de transferim yapılacak Allah izin verirse. Allah hepimizin yardımcısı olsun hep güzel haberler verelim burdan inş.