- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.641
Ne zaman istersen yazabilirsin hepimiz yardımcı oluruz cnımBiraz konuşmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman istersen yazabilirsin hepimiz yardımcı oluruz cnımBiraz konuşmak istiyorum
Ankara Başkent ünv amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Arı sütü bal kullan ozman inan faydasını görürsün ama arı sütü organik olmalı inş şifa olsun
Hayırlı olsun bebeğiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah hangi merkezde yaptırdınız?Merhabalar arkadaşlar 2. tüp bebek denememiz.İlki kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci denenmemizde, iki blastokist transfer edilmişti . 7 şubatta transferin 12. günüydü ilk kan testimiz yapıldı değer 1036’ ydı .Doktorumuz sağlıklı bi değer olduğu bilgisini verdi .Tekrar kan istemediler.Bir dahaki gelişinizde keseyi görmeyi planlıyoruz dendi. 22 Şubat ta gideceğiz .Dualarınız bizimle olsun
Insallah gorursunuz canım keseyıde benımde sabah transferım var ınsallah bende guzel haber alırımMerhabalar arkadaşlar 2. tüp bebek denememiz.İlki kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci denenmemizde, iki blastokist transfer edilmişti . 7 şubatta transferin 12. günüydü ilk kan testimiz yapıldı değer 1036’ ydı .Doktorumuz sağlıklı bi değer olduğu bilgisini verdi .Tekrar kan istemediler.Bir dahaki gelişinizde keseyi görmeyi planlıyoruz dendi. 22 Şubat ta gideceğiz .Dualarınız bizimle olsun
Hayır daha önce başka merkezde yaptırdım. Hulusi hocayla ilk denemem olacak inş sonuç güzel olurMerhaba..
Doktorunuz kim?
Daha önceki denemeler de mi orda oldu?
Onunla ilgili hiç bir fikrim yok dr a danışın. Ama şunu biliyorum organik arı sütü kullanılmasını dr larda tavsiye ediyor hamilelikte de kulanılmasında bir sakınca yok ama yinede ne olur ne olmaz danışmak lazım. Arı sütü benim dr da öneriyorArı sutunu transferden dsonradaonrafa yıyebılırmıyım acaba bı bılgınız varmı
Canim benimde 6.günümArkadaşlar benim transferim oldu bügün 4.günüm ama hiçbir belirttim yok
Kaç tane kaçıncı gün transferi olduBelirti oluyor demişlerdi
Anladım canım inşallah sonu güzel olur3gün embiriyosu bir tane transfer
17 şubat aynı zamanda adet gününe denk gelmesi lazım eğer tutmazsa adet olursun bi kaç gün gecikedebilir adet kanaması ilaçlardan dolayı. Progestan kullanıyosan dr onu keser adet grürsün. Ama inşallah tedavin gebelikle sonuçlanırEğer olmazsa kaç gün soner adet olunuyo