-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.261
anlıyorum canım üzme kendini bende aynı durumdayım.yalniz değilsin,,Erken evet bunu biliyorummama negatifi görmek ister istemez etkiliyo hiç bi belirti de yok yapmıcaktım yanlış yaptım inşallah beni şaşırtır boşuna üzmüş olurum kendimi çok zor beklemek sabırsızlığıma yenildim
Bu süreçte sabır çok önemli erken test yapıp bazen olmadık yere moral bozmanın anlamı yok tüp bebek işi gerçekten sağlam psikoloji istiyor Allah yardımcımız olsunKızlar bugün 8. Günüm idrar testinde negatif çıktı çok üzgünüm yarın kan vermeye gidicem çok ümitli değilim hiç belirti de yok zatenyine de dua edermisiniz lütfen
canım klomenle 5 yumurtu iğneyle 6 yumurta oluştu ama olmadı doktorumu değiştirdm hoca şaşrdı 6 yumurtayla bile aşılamada olmadıysa tüp bebek ama bi aşılama daha deneyelim dediO zamn bir asilama daha deneyin tutma ihtimali var onunda asilamada her bir denemede sans daha da artiyor. Ben 3 yili doldurdugunuzu ve bu kurali bildiginizi dusunmustun maalesef rapor icin sart
insallllah gzel haber alirsun ben kan verdikten anra netten bakcam sonuclarima sonra gidip alirimevt az kaldı cnm carsamba sabahı bakalım ne göreceğim,,tahlili verdikten sonra o gün beklemesi de yoracak beni hemen söyleseler anında ne olacaksa olsa
korkma cnm bnmde ilk tup bebek transferim oldu persmbe gubu bugun 5gun bnmde 17tane yunurta toplandi 1gun 17den 13 kalip 9embiriyo olmustu ertesi gun o 9tane 10 olmuş ondan sonraki gun daha iyidi 5.gün embiriyosu benim 4tanesi cok iyidi 1tanesi ktuydu 1transferim oldu 3tanesini dondurduk sende korkma iyiye gitcek hepimiz pozitifi görcezMerabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.
erken davranmissinn bnce idrar tesiti yapmasaydn neyse yapmışsın artk kan testi yap bak gorcen ppozitifiKızlar bugün 8. Günüm idrar testinde negatif çıktı çok üzgünüm yarın kan vermeye gidicem çok ümitli değilim hiç belirti de yok zatenyine de dua edermisiniz lütfen
cnm sanaa doktorun yada hemşiren sylemedimi saato ilacin üstüne yazmsllardi saatiini sakin kaçırma saati çok önemli cnku osaatten 36saat sonra opuya çağırıyorlar bnde cetrotide kullandm ama o yumurta catlamasn diye verdiler benm catlatma ignem başkaydi sennkinde sari uclu gri uclu ugne uçlari varmıKızlar yarın sabah çatlatmama iğnesi vurucam cetrodite. Az önce baktım iğneye ucu diğer iğnelerime göre çok uzun geldikullanım şeklini okuyayım dedim 45 derecelik açıyla vurun kalem gibi tutun falan yazmışlar. Diğer iğneleri ben açısız dik şekilde vuruyorum kaam karıştı yapan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bu çatlatmama iğnesini ne zamana kadar vurucam? Lütfen çok uzun sürmesin
bende acil den verip anında alacağım sonucu 12 gün bekleyip o günde bi.iki saat bekleyememinsallllah gzel haber alirsun ben kan verdikten anra netten bakcam sonuclarima sonra gidip alirim
kiyamam ya insam nasl heyecanla bekliyo sen oldugun gundenmi saydin kac gun oldubende acil den verip anında alacağım sonucu 12 gün bekleyip o günde bi.iki saat bekleyemem
ben birinde oldum 13de test dedier bana.valla öyle tabi beklemek cok zor ama sakim kafani olmiycak olmiycak diye kurma iki tarafli olsum beyin onu hissediyormuş stres olmamaya caliishemşireler transfer gününüde saydılar bende öyle dewam ettim canım çok zor beklemek sıkıldım artık yarı.umutlu yarı umutsuzum Allah biliyor artık
dlk naptn??
amin amin hic kendini kasma hastanedemisin suan anastezilimi olcan? igneyo gec vuruldugunu sylednmi sana dua edicemCanım saatler geçmiyor bekliyorum 12 de toplamam var bir yandan korku bir yandan heyecan var allahım yardimcimiz olsun
stressiz sinirsiz zamanım geçmiyor canım elimden geldiği.kadar sakın olmaya çalışıyorum,,birde evde kalıyorsun ya sürekli ondan da bunaliyor insanben birinde oldum 13de test dedier bana.valla öyle tabi beklemek cok zor ama sakim kafani olmiycak olmiycak diye kurma iki tarafli olsum beyin onu hissediyormuş stres olmamaya caliis
valla cnm bilmiyomki ne yaziyo cekip atsna netten arastirsana insllah vardirKızlar günaydın acil cevap verin nolur
9. Gün kanda değer 38.52 sizce var mı ?
erkekte azospermi, kadında yumurta rezerv azlığı ve tüplerin tıkalı olması gibi durumlarda 3 yıl evlilik şartı aranmıyor. en 3 aşılama yaptırma şartı da aranmıyor. Ben 1 yıllık evliyim ama eşimin sperm sayısı çok düşük. Normal yolla gebe kalmam mümkün olmadığından bu yönde rapor alıp tüp bebek devlet desteğinden yararlanacağım.devlettin bazı kriterleri var canım 3yildan az evli.olmamak falan birde problem için rapor çıkarmak gerekiyormuş en son tüp bebeğe onay verip yapıyor üniv hastaneleri.ben yumurta takibini iyi yapmıyorlar diye duymustum her üniversitenin tüp.merkzi aynı.olmaz belki,,kolaylıklar diliyorum canım.simdiden
bilirim cnm valla esim beni kaldirmiyo yat otur diyo kendi yapiyo hep cerez kuru üzüm tatli meyve aliyo zrla yediyor beslen diyo is yaptirmiyo az kalkiiym zatn hemem yoruluyorum insam bunaliyo artk insallah hayrlisi olur dolar göbeklerimizstressiz sinirsiz zamanım geçmiyor canım elimden geldiği.kadar sakın olmaya çalışıyorum,,birde evde kalıyorsun ya sürekli ondan da bunaliyor insan