- 15 Ağustos 2017
- 472
- 713
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.281
valla cnm bilmiyomki ne yaziyo cekip atsna netten arastirsana insllah vardir
Canım artması lazımmış iki günde bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla cnm bilmiyomki ne yaziyo cekip atsna netten arastirsana insllah vardir
insaallah kat kat artar poitif olur hadi hayırlısıCanım artması lazımmış iki günde bir
amin amin hic kendini kasma hastanedemisin suan anastezilimi olcan? igneyo gec vuruldugunu sylednmi sana dua edicem
Kızlar günaydın acil cevap verin nolur
9. Gün kanda değer 38.52 sizce var mı ?
sağlıcakla git çık opuya cnm ilk ve son olsun insalah transferinde sıkı sıkı tutunsun yumoslarin dualarımız seninle,,ne güzel.ignelerden de kurtuldun bugünAyy var tabiki canim benim çok mutlu oldum 2 kat artması önemli tabi inşllah artar yarın tekrar verirsin
hepimizden allah razı olsun cnm hayrlisiyla gir ck gzell yumoşlarin olsun insallah fazla fazla yumoşlasrn ckar )Allah razı olsun canim benim çok teşekkür ederim anestezili olacak canım evet hastanedeyim şuan bekliyoruz
var tabi cnm değer 2 günde artar dediler,benimde bugün 10,gün çok heyecanlıyım,,cook sevindim şimdiden sana bundan sonra değer artar sağlıkla keseyi gorurusun inşallah,,biz aynı gün mu transfer olmuştuk cnm 3,gün embriyosu muydu senin deKızlar günaydın acil cevap verin nolur
sağlıcakla git çık opuya cnm ilk ve son olsun insalah transferinde sıkı sıkı tutunsun yumoslarin dualarımız seninle,,ne güzel.ignelerden de kurtuldun bugün
insaallah kat kat artar poitif olur hadi hayırlısı
Ayy var tabiki canim benim çok mutlu oldum 2 kat artması önemli tabi inşllah artar yarın tekrar verirsin
var tabi cnm değer 2 günde artar dediler,benimde bugün 10,gün çok heyecanlıyım,,cook sevindim şimdiden sana bundan sonra değer artar sağlıkla keseyi gorurusun inşallah,,biz aynı gün mu transfer olmuştuk cnm 3,gün embriyosu muydu senin de
Allah razı olsun canim benim çok teşekkür ederim anestezili olacak canım evet hastanedeyim şuan bekliyoruz[/QUOTE
Dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberini alırız
kaliteli yumurtaların olsun inşaallah
benim 3.gun embryoydu canım bugün 10, günümüz inşallah bend e yüksek değer görürüm çok sevindim.sana içime su serpildi umut oldun banada herkeseİnşallah canım rabbim hepimizin kucağını doldursun
Saol canım benim inşallah
Amin canım inşallahhhh Kan verdin mi canım inşallah seninde değernini yüksek görürüz benim 5. Gün canım
benim 3.gun embryoydu canım bugün 10, günümüz inşallah bend e yüksek değer görürüm çok sevindim.sana içime su serpildi umut oldun banada herkese
Tebrikler canım bak gördünmü boşuna kendin üzdün işte hamilesinnnn 2 gün sonra tekrar ölçtür 2 ye katlanması lazım ama 9.gün için değer gayet iyiKızlar günaydın acil cevap verin nolur
Bende aynı merkezde Hulusi zeyneloğluyla tüp tedavisine başlicam canım hayırlısı olsun inşallaherkekte azospermi, kadında yumurta rezerv azlığı ve tüplerin tıkalı olması gibi durumlarda 3 yıl evlilik şartı aranmıyor. en 3 aşılama yaptırma şartı da aranmıyor. Ben 1 yıllık evliyim ama eşimin sperm sayısı çok düşük. Normal yolla gebe kalmam mümkün olmadığından bu yönde rapor alıp tüp bebek devlet desteğinden yararlanacağım.
Ben de önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisine başlayacağım kızlar inşallah. Hsg çektirmek için adet günümü bekliyorum. Umarım hsgde bir sorun çıkmaz da herşey yolunda ilerler. Tüp bebeği Başkent Hastanesi Göğşen Önalan hocada yaptıracağım. Bu yolda herkese bol şans dilerim :)
Hadi inşallah senden de güzel haberler gelir inşallah herşey yolnda gider kuzucum benim Rabbim anneliği sana da tattırsın inşllahAllah razı olsun canim benim çok teşekkür ederim anestezili olacak canım evet hastanedeyim şuan bekliyoruz
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBende aynı merkezde Hulusi zeyneloğluyla tüp tedavisine başlicam canım hayırlısı olsun inşallah
3 Yıl evlilik şartı olmadan rapor alabiliyor muyuz yani emin misiniz. Özellerde yapıyorlar ama rapor verilmiyor diye biliyorum. Bize de bilgi verirseniz sevinirimerkekte azospermi, kadında yumurta rezerv azlığı ve tüplerin tıkalı olması gibi durumlarda 3 yıl evlilik şartı aranmıyor. en 3 aşılama yaptırma şartı da aranmıyor. Ben 1 yıllık evliyim ama eşimin sperm sayısı çok düşük. Normal yolla gebe kalmam mümkün olmadığından bu yönde rapor alıp tüp bebek devlet desteğinden yararlanacağım.
Ben de önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisine başlayacağım kızlar inşallah. Hsg çektirmek için adet günümü bekliyorum. Umarım hsgde bir sorun çıkmaz da herşey yolunda ilerler. Tüp bebeği Başkent Hastanesi Göğşen Önalan hocada yaptıracağım. Bu yolda herkese bol şans dilerim :)
bende aynı sen gibiyim.yari böyle bi.umutsuzluk sarıyor sonra değişiyor modum,,idrar testi almadım hiç yapmam diye carsamba gününü bekliyorum,,ama sana idrar erken yapma demiştik negatif görürsün canın sıkılır diye neyse artık tecrübe olsun hepimize,,inşallah çok sağlıklı hamileliğin geçer bebeğin çok sağlıklı.olur,,