-
- Konu Sahibi kinalikadin
tedaviden önce hiç ilaç falan kullanmazken gün içind e uyurdum hatta çok fazla uyurdum şimdi ne gündüz ne gece uyku.yok gecede az uyuyorumBen 3 ay öncesinden başladım doktorum da kesmedi devam ediyorum doktoruna yine de bi sor hiç kafanda soru işareti kalmasın
Vitaminini kesme uykusuzluk bende de var canım gün içinde uyursun şu durumlarımızda erkenci olmak zaten gayet normal
doktorun sana demedimi tansiyon takibi yaptr diye hamilelikte önüne ckar ablamaa öyle yaptılar cnkuTransfer sonrası oldu canım ben tansiyon nedir bilmem normalde
o
doktorun sana demedimi tansiyon takibi yaptr diye hamilelikte önüne ckar ablamaa öyle yaptılar cnku
aynn oyle takibe al bebis icin annesiYok canım bugün işte burnum kanıyo dediğim için tansiyonum da yükseldi dediğim için takibe al dedi
Güzel haber canim hayirla sonuçlansın ınsallah dualarım seninleGünaydın kizlar yarn 5.gün yarn 10da transferim olcak dua edin bana hayrlisi olsun hepimiz için
aynen canim benide aradılar allah nasip ederse yarn olcm bugn arayip saat haberi vercekler
tabi hasta muamelesi yapma ama sreklide dolsmk olmaz doktorlar oyle diyor ama benm ablam9sene snra ccuk sahibi oldu bir hafta ayaklarnn altina4tane yastk koyarak yatti
sagol cnm benmde dualarm hep sizinle olmayanlarla yani cnmGüzel haber canim hayirla sonuçlansın ınsallah dualarım seninle
tabi o yat kalk dolas çalış olucagi varsa oluyor ama bizim tupp bebek oldugu icin biraz dahaa dkkatli olmamiz lazmBilemiyorum
Doktorlar öyle diyor
Kimi yatıyor
Kimi çalışarak
Nasipse oluyor sanırım
tabi o yat kalk dolas çalış olucagi varsa oluyor ama bizim tupp bebek oldugu icin biraz dahaa dkkatli olmamiz lazm
bnde oyleydim hele asilamada kedimi cok kasiyodum tutmayıncada tup bebege basladk hic kasmadm cnku doktorum cok iyidi gun saya saya yarn transfer olcak hadi hayrlisi sennde gelir gecer heycanlanmaAyy kızlar siz valla nasıl zaman geçiriyorsunuz bende heyecanlanıyorum sürekli sizinleBenim yarın kontrolüm var yine zaman geçmiyor hiç kontrollere giderken bile gün sayıyorum resmen Rabbim bu heyecanımızı inşallah güzel eyler ve hepimize nasip eder evlatlarımızı
bnde oyleydim hele asilamada kedimi cok kasiyodum tutmayıncada tup bebege basladk hic kasmadm cnku doktorum cok iyidi gun saya saya yarn transfer olcak hadi hayrlisi sennde gelir gecer heycanlanma
aminnnnnnnnnnnnmmmnmAyy inşallah gelsin bir an önce transferAllahım hepimize yardımcı olsun hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Ayy kızlar siz valla nasıl zaman geçiriyorsunuz bende heyecanlanıyorum sürekli sizinleBenim yarın kontrolüm var yine zaman geçmiyor hiç kontrollere giderken bile gün sayıyorum resmen Rabbim bu heyecanımızı inşallah güzel eyler ve hepimize nasip eder evlatlarımızı
Sen bide transferini olda hayırlısyla bak bakalım o zaman zaman geçiyomu
Ayy inşallahhŞimdiden böyleyse o zaman hiç geçmez herhalde zaten. Allahım bu tatlı heyecanlarımızı inşallah mululuğa çevirir
Aminnnnn canım aminnn inşallahhhhh
Kitap okuyorum film izliyorum geziyorum evin içinde anneme yardım ediyorum yok geçmiyo beklerken zor oluyo
Tahmin edebiliyorum valla en iyisini yapıyorsun ne güzel kendini yormadan ben çalışıyorum inşallah çabuk geçer banada
Mecburen canım tedaviye başladığımda bende çalışıyodum iyi olur kafan dağılır zaten