- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi kinalikadin
Bende Başkentteyim ama göğşen değil Hulusi hocanın hastasıyım. Göğşen hoca içinde çok iyi yorumlar duydum başarı konusunda.Yanlız anlamadığım yarın opu olup nasıl 5.gün embriyosu transfer edilecek anlayamadım opu sonrası döllenmede belli olur embriyonun kaçıncı güne gideceği
Hmm anladım inşallah öyle olur yolunda giderDoktorum her şey yolunda giderse 5. Gün dedi Zaten
Nasl bi surectn gectinzYumurta toplama işlemi
nerdee yaptrdnzBenim 2. Tüp bebek denemem bu arada ilki 3 tu
Nasl bi surectn gectinz
Opu yumurta toplama işlemine verilen addır canım kisaltma degilOp opersayonmu demek arkdslar kisaltma yapmask
Eşimin ısrarıyla test yaptırdık 0.32 çıktı sonuç aşılama tutmadı yani anlicanız kızlar.adet olunca dr a gidecem
Başkentin başarı oranı yüksek doktorları Prof. Zaten çok çok iyiler gerisi zaten Allaha kalmışHerkes baskent hastanesini cok övmüş orayi dusunuyorm bide medicanayi ama tahlillr fln cok tutarmi blmyrm
Sizde bi sıkıntı Yok o zaman bizim durumumuz da aynı siz doğal yolla mı hamile kaldınız yani
Ayrıca size nasıl bi tedavi uygulandı
Eşimin ısrarıyla test yaptırdık 0.32 çıktı sonuç aşılama tutmadı yani anlicanız kızlar.adet olunca dr a gidecem
hayırlısı olsun canım.insallah bundan.sonra herşey gönlünce dilediğin gibi olur rabbim sabir versin hepimizeEşimin ısrarıyla test yaptırdık 0.32 çıktı sonuç aşılama tutmadı yani anlicanız kızlar.adet olunca dr a gidecem
Kisaltma yaparak konusan bi tek siz varsiniz zatenOp opersayonmu demek arkdslar kisaltma yapmask
Bana mi diyosunzKisaltma yaparak konusan bi tek siz varsiniz zaten
Transferden sonra beklemek ne zormuş
Evett hulisi beyede iyi diyorlar ama anlamadgm ilk tedavide bu.iki doktor icin olmadi diyolr ? 2.denemede tutmus cogununBaşkent Üniversitesi hastanesi Prof. Dr.Mehmet Göğşen ÖNALAN doktorum zaten mükemmel bir insan baba gibi çok insancıl öncelikle doktoruma çok güveniyorum ilk denemem yumurtalar büyüttü gönül f iğne kullandım 9 adet yumurta toplandı 7 si döllenme 2 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi. Ama malesef negatif. Sonra histereskopi oldum rahimde parça aldılar. 3 ay ara vermiş oldum 22 ocakta adetim 2. Günü tekraar başladık şimdide 9 tane yumurta var yarın sabah toplanacak hayırlısı bakalım. ama doktor çok önemli.