- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
- Konu Sahibi kinalikadin
Yok malesef kafayi yicm siz verdnzmiMerhaba karar verdiniz mi nerede yapacağınıza tedaviyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok malesef kafayi yicm siz verdnzmiMerhaba karar verdiniz mi nerede yapacağınıza tedaviyi
Yok malesef kafayi yicm siz verdnzmi
Erken menopoz yüksek fsh düşük amh (fsh14-amh 0.11)Hayırlı olsun sizde tüp bebek yapma nedeniniz neyden kaynaklıydı
Okadar cok seye bakiyormki unutyrm cnm atdn ijiz kardesleri oneren sizdinz dmi ya biraz bilindk biyer olsn istiyorm siz asilama yaptrdnz galbaBen zaten gidiyorum canım tedavi aşmasındayım şuan zaten Ankarada yazmıştım size
yrn annem.geliyor çok sukur,,bugün ayaklandım yemek falan yaptim,,dr la konuştum yatarak başarı elde edemeyiz diyor en başından beri söylüyor ona kalsa 2 gün dinlen sonra işine gücüne bak ağır işler yapma demişti,,senin sonuç noldu bugün yrn belli olması.lazimdiBugün ve yarın uzanıp ayaklarının altına yastık koy arada yavaş yavaş yürüşler yap kan akışı sağlansın sürekli yatma ama hafif hafif yürü
insallah insallahKeşkeee
Okadar cok seye bakiyormki unutyrm cnm atdn ijiz kardesleri oneren sizdinz dmi ya biraz bilindk biyer olsn istiyorm siz asilama yaptrdnz galba
Sizin neden kaynaklı olmuyordu kiYok canım tüp bebek aşılama hiç yaptırmadım ben
Transfer öncesi taze nar suyu eğer rahim kalınlığı yeterli değilse yardımcı oluyor canım ama transfer sonrası önerilmiyor embriyo konduğu için rahimeNar suyunu hic duymamistim ne gbi fydasi ve zarari varki
Toplamda 1 ay kadar sürüyor canımÇok teşekkürler yorucu bi süreç olacak Allah hepimize yardım etsin daha hastalanmadım şubat başıngibi olacağım transfere kadar ne kadar Nisa'nı bulur mu
Sizin neden kaynaklı olmuyordu ki
Burda okumuştum 1 ayda embriyo bekliyor gibi bi şey ondan sordum transfere kadar iki ay oluyor da o zaman ilk muayene oluyorsun testler vs ilaçla başlanıyor yumurta toplanması oluyor belirli periyotlarla sonrasında spermle döleniyor embriyo aşamasına geçilmiş oluyor embriyoda transfer ediliyor tam olarak bu şekilde mi işliyor süreç embriyo oluşumundan sonra bi bekleme süresi var mıToplamda 1 ay kadar sürüyor canım
Sizde bi sıkıntı Yok o zaman bizim durumumuz da aynı siz doğal yolla mı hamile kaldınız yaniSperm sayısında ve hareketlilikte sıkıntı var o yüzden
Ayrıca size nasıl bi tedavi uygulandıSizde bi sıkıntı Yok o zaman bizim durumumuz da aynı siz doğal yolla mı hamile kaldınız yani
Anladm cnm ananasi duydmda nari duymamistim saol cnm nari direk yesek olmzmi:)Transfer öncesi taze nar suyu eğer rahim kalınlığı yeterli değilse yardımcı oluyor canım ama transfer sonrası önerilmiyor embriyo konduğu için rahime
Op neHanımlar merhaba bende göğşen hocanın hastasıyım yarın opu var 5. Gün embriyosu transfer edilecek göğşen hocanın hastası varmi
Bende Başkentteyim ama göğşen değil Hulusi hocanın hastasıyım. Göğşen hoca içinde çok iyi yorumlar duydum başarı konusunda.Yanlız anlamadığım yarın opu olup nasıl 5.gün embriyosu transfer edilecek anlayamadım opu sonrası döllenmede belli olur embriyonun kaçıncı güne gideceğiHanımlar merhaba bende göğşen hocanın hastasıyım yarın opu var 5. Gün embriyosu transfer edilecek göğşen hocanın hastası varmi
Yumurta toplama işlemi