- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kinalikadin
İnşallah canımSabrın sonu selamettir canım sabretmeye çalış inşllah güzel haberler alacaksın hepimize umut olacaksın Allahın izniyle
10 ocak test günümü bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımSabrın sonu selamettir canım sabretmeye çalış inşllah güzel haberler alacaksın hepimize umut olacaksın Allahın izniyle
Yeni mi yaptrdnz ins tutar rabbim yardmcinz olsnTransferden sonra beklemek ne zormuş
İnşallah canım
10 ocak test günümü bekliyorum
Nasip aslında normal herkese ne uygulanıyorsa onu yapıyorlar ama bu kez bana farklı bir iğne enjekte etti rahmimeEvett hulisi beyede iyi diyorlar ama anlamadgm ilk tedavide bu.iki doktor icin olmadi diyolr ? 2.denemede tutmus cogunun
Transferden sonra beklemek ne zormuş
Ilk tup bebeginzmi baska hs de yptrsnzmiNasip aslında normal herkese ne uygulanıyorsa onu yapıyorlar ama bu kez bana farklı bir iğne enjekte etti rahmime
Yeni mi yaptrdnz ins tutar rabbim yardmcinz olsn
Ayy çok heyecanlı ya kaç embriyon transfer edilmişti inşllah gönlünüzce olur herşey
Ay evet öyle ne geçmez günlermiş
Ay evet öyle ne geçmez günlermiş
Cok heyecanli iciniz kipir kipirdir zor gectmi nasldi kac yumrta koydlrEvet bugün ilk gün
Siz kaçıncı gün ?
Benim ilk günüm henüz
İki embriyo transfer edildi
Sizin ?
uzulme canm yycek ekmegi yokmus olur hayrlisuyla siz bana naasl dyosunuz olucak senn icime dguyor bnmde oyle olcak hepimizinEşimin ısrarıyla test yaptırdık 0.32 çıktı sonuç aşılama tutmadı yani anlicanız kızlar.adet olunca dr a gidecem
Cok heyecanli iciniz kipir kipirdir zor gectmi nasldi kac yumrta koydlr
Çok güzel bende iki çok istiyorum ben henüz yumurta uyarılma asamasındayim ilk denemem rabbim yardimcimiz olsun bizlerede nasip etsin inşallah
Daha ben başlamadım tedaviye hngi hs ye gtcegime karar veremedimki ins ijiside tutar 2side tutar insallhİki embriyo transfer edildi
Sizin ?
2. Bu ayniyerde yaptırdım çok memnunum doktorumdan asla başka doktor düşünmem herşeye yeinden başlıyorsunuz o zaman çok araştırdım merkezleri en iyisi burası ben şehir dışından geliyorum ayricqIlk tup bebeginzmi baska hs de yptrsnzmi
bnde transfer nezmn olcak diye sabirsizlaniyom bekle az daha arkadasmTransferden sonra beklemek ne zormuş