2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

ooo valla uygun rapor icinde 1sene bekletiyorlar oylemi
cnm benim 1 kaybım var, tek tüpüm yok diğerinde de sıkıntı var esımde de sıkıntı var o yuzden 1 günde rapor cıkardı Ayşe Hoca.Hiç beklemedık yani.Ben aynı hastanede baska bır doktora kontrole gittim norml kadn dogum bolume.Rahım fılmı cektırmısım laparoskopı amelıyatı fln da oldum Ayşe Hocaya benı yolladılar paldır kuldur bana rapor cıkardı.Yasanılan sıkıntıya gore sanırım rapor cıkarmaları kolay oluyor.

cnm benim 1 kaybım var, tek tüpüm yok diğerinde de sıkıntı var esımde de sıkıntı var o yuzden 1 günde rapor cıkardı Ayşe Hoca.Hiç beklemedık yani.Ben aynı hastanede baska bır doktora kontrole gittim norml kadn dogum bolume.Rahım fılmı cektırmısım laparoskopı amelıyatı fln da oldum Ayşe Hocaya benı yolladılar paldır kuldur bana rapor cıkardı.Yasanılan sıkıntıya gore sanırım rapor cıkarmaları kolay oluyor.
hm insallah bu sıkıntılararnıza karşı bebişin sana tutunur sımsıkı kuzum

cnm orda Gamze Hanım var fiyat konusunda sana bilgi verir.gerı donus yaparlr mutlaka ne zaman arasam gun ıcınde mutlaka gerı donus yaptılar bana.
evt gamze hanm dediler tekrr arıcan bakalm ne olcak cnm

Merhaba. Dün cgh testi neticesini beklediğimi yazmıştım. Bugün embrıyodan edword sendromu denilen bir hastalık olduğu neticesini aldık. 3000 kişide 1 görüyoruz dedı DR. Ne dıyeceğimi bilemıyprum. Grs üzere

Merhaba. Dün cgh testi neticesini beklediğimi yazmıştım. Bugün embrıyodan edword sendromu denilen bir hastalık olduğu neticesini aldık. 3000 kişide 1 görüyoruz dedı DR. Ne dıyeceğimi bilemıyprum. Grs üzere

Üzülmeyin vardır her işte bir hayır. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..

Allah yardımcın olsun ne diyeyim canım

Haydaaa çok üzüldüm arkadaşım. Hayırlısı buymuş demek ki. Önceden tespit edilmesi ile kendimizi avutucaz böyle durumlarda
Cgh testi pgt ya da ngs den farklı bi test mi acaba?

O nedir hiç duymadım bile , ALLAH yardımcınız olsun zorunuzu kolay etsin . Pes etmek yok hepsi öyle olacak diyedir kaide de yok değil mi, sağlıklı embriyolarınız da okur ve hayırlısıyla tutunur inşAllah

Canım çok rahat geçti inanılmaz duygulandım rahime bırakıldığı zaman çok dua ettim. Hayırlısı ile güzel haber alırız inş. Bugün hep yatacak mıyım böyle:))

Yat kuzum yat , düşünsene artık yapabileceğin tek şey el ense yatmak tadını çıkar ve yat kendini çok dinleme, Boşu boşuna gerilme hoşlanacağın şeyler izle bide dua et bol bol işte bu kadar. Haa birde sıvı tüket kabız edecek şeyler yememeye çalış

O nedir hiç duymadım bile , ALLAH yardımcınız olsun zorunuzu kolay etsin . Pes etmek yok hepsi öyle olacak diyedir kaide de yok değil mi, sağlıklı embriyolarınız da okur ve hayırlısıyla tutunur inşAllah

Yat kuzum yat , düşünsene artık yapabileceğin tek şey el ense yatmak tadını çıkar ve yat kendini çok dinleme, Boşu boşuna gerilme hoşlanacağın şeyler izle bide dua et bol bol işte bu kadar. Haa birde sıvı tüket kabız edecek şeyler yememeye çalış
Öyle yapıyorum canım transferden sonra 25-30 dk arası yattım çok sıkıştım dayanamdım bişey olmaz heralde yteelidir değil mi? Bi ona canım sıkıldı.

canm ne diycemi bilemiyorum allahtan ümit kesilmez kendini üzme diycem ama dinlemiycem ama koyuverme kendini

Canım çok rahat geçti inanılmaz duygulandım rahime bırakıldığı zaman çok dua ettim. Hayırlısı ile güzel haber alırız inş. Bugün hep yatacak mıyım böyle:))
canm hadi gözün aydn rabbim test gününü bekleyip pozitifi yazdirmani nasip etsn buraya. yat dinlen canm 1hafta falan ayaklarnn altına 34 yastk koy yüksek dursun banyo yaapma ıkınma uzanma kendini temkinli tut. ben yattm ama kalkıp eşimden gizli gizli evi temizledim sagolsun o her işimi yaptı ama ben duramadm smdi pismanim ama nasip degilmis demek

X