2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Arkadaşlar cuma sela ile ezan arası kehf süresi 84,85.ayetlerini 101 defa okuyup ne niyetiniz varsa yapın bu fırsat senede 1 defa Receb'in ilk cumasını degerlendirin. hayırlı cumalar :KK200:
Okudum allah kabul etsin inşallah. Allahım tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

hic umitsizlenme cok güzel çıkcak rahatlıycaksn cnm rabbim onu sana bağışlayacak. kuzenimde oona basliycak onun fiyatları nekadr
inşallah cnm :dua: ben raporlu tüp bebek yapıyorum ilaçlarımı raporlu olarak 750 liraya aldım.ekstra ilaçlar da oldu ekstra yumurta koruyucu ve transferden sonra ilaçlar aldım onlar da 150 lira civarında tutmuştur.İlk başladığımızda 1300 tl verdik.Yumurta toplama günü de 3950 verdik.5250 yani hastane alıyor.Bizim sperm ve yumarta kalitesi iyi olmadığı için ekstra bir iki işlem yapıldı sperme 900 liraydı sanırım ekstra onu verdik.Onun dışında genetik testi vs ekstra testler yaptıracaksa onlar ekstra ücretli oluyor.Ayşe Hoca çok yoğun ama çok güler yüzlü.Hemşireler de çok iyi çok ilgililer bana bebek gibi baktılar yani:KK24:

Ayy maşAllah kuzum ALLAH kabul etsin dualarınızı. İnşAllah kat kat artmıştır değerlerin , ikiniz üç olur umarım. Rabb im hanenize huzur sağlıkla beraber meleğinizi de bahşetsin inşAllah
Allah razı olsun cnm inşallah bebeğimiz bırakmayacak bizi.Biz hazırız inşallah o da bize gelmeye hazırdır.Hastanede de olay oldum hemşireler 2 3 saatte bir arıyor iyimisiniz diye adım çıktı iyice hassas anne adayı diye:KK33:

inşallah cnm :dua: ben raporlu tüp bebek yapıyorum ilaçlarımı raporlu olarak 750 liraya aldım.ekstra ilaçlar da oldu ekstra yumurta koruyucu ve transferden sonra ilaçlar aldım onlar da 150 lira civarında tutmuştur.İlk başladığımızda 1300 tl verdik.Yumurta toplama günü de 3950 verdik.5250 yani hastane alıyor.Bizim sperm ve yumarta kalitesi iyi olmadığı için ekstra bir iki işlem yapıldı sperme 900 liraydı sanırım ekstra onu verdik.Onun dışında genetik testi vs ekstra testler yaptıracaksa onlar ekstra ücretli oluyor.Ayşe Hoca çok yoğun ama çok güler yüzlü.Hemşireler de çok iyi çok ilgililer bana bebek gibi baktılar yani:KK24:
iyi geldi fyatı falan canm inşllah senn için iyi olur rabbim yüzünü güldürsün hic düşürmesin. sen ne tarafta oturuyosun yakınmısın hastaneye

iyi geldi fyatı falan canm inşllah senn için iyi olur rabbim yüzünü güldürsün hic düşürmesin. sen ne tarafta oturuyosun yakınmısın hastaneye
yakınım cnm hastaneye diğer hastaneler hakkında bir bilgim yok ben normal muaneye olmaya gitmiştim tüp bebeğe başlayarak geri döndüm eve biraz acil oldu.İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir erkek de kadın da çok etkileniyor ama kadınlar özellikle çok yıpranıyor bu süreçte.

yakınım cnm hastaneye diğer hastaneler hakkında bir bilgim yok ben normal muaneye olmaya gitmiştim tüp bebeğe başlayarak geri döndüm eve biraz acil oldu.İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir erkek de kadın da çok etkileniyor ama kadınlar özellikle çok yıpranıyor bu süreçte.
evt cnm etkileniyoruz ister istemez valla nebillim rabbim yardmcimiz olsun bende bağcılarda ooturuyom hic medippole bakmadn medikalpparka gttim bende

Adet bitince yaptım kuzum ben 5 gün yarım litre süt yarım demet maydonoz aksam 1 saatten fazla oturdum

Adet bitince yaptım kuzum ben 5 gün yarım litre süt yarım demet maydonoz aksam 1 saatten fazla oturdum
adet bitti aksammi oluyor canm peki iliski nezman oluyor? bana anlatirmisin bende sute oturuyosun batteniye sariyosun üşütmemek icin sonra kalkip cok siki gyicen iliskiye gircen diye biliyorum ama bana diyen kisi banyo yapmiycan dedi sacma cnku cunüplu oluyosun

orası daha mı pahalı medşpol daha uygun dşyorlar ma aarastırma yapamadıgım ıcın bılemedım.
ben 6750tl tefavi +ilaclarda 1500 2000tl topplam 8750tl opudan sonra transferden soonra ilaclar alindi anastezili oldum 400tl o topplam 10.000tl falan yani 1000tlde dondurma işlemi baya ppahalı medipol uygun geldi bana

ben 6750tl tefavi +ilaclarda 1500 2000tl topplam 8750tl opudan sonra transferden soonra ilaclar alindi anastezili oldum 400tl o topplam 10.000tl falan yani 1000tlde dondurma işlemi baya ppahalı medipol uygun geldi bana
RAPORUZ AMA Dİ Mİ SİZİN FİYAT BENİM RAPORLU FİYATI BU.DONDURMA DA 330 USD ONU YAZMAYI UNUTMUSUM .

X