- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.061
Hayır canım tam tersi boşaltman gerekiyor normal gidiyorsun yani rahat ol o muayeneler kolay rahat oluyor canım
Allah razı olsun canım benimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım tam tersi boşaltman gerekiyor normal gidiyorsun yani rahat ol o muayeneler kolay rahat oluyor canım
Canım sadece transfer de idrara sıkışık oluyorsun.kontrollerde normal sıkışık olmaya gerek yok
haydaa niye öyle düşünüyorsun canım bence sen ilk etapta umutsuzluğa kapılmışsın hemen yaptiramayabilirsin zaten psikolojik olarak da hazır olman gerekir ama en azından kontrollerini yaptır dr nezdinde kendi isteğin hazır olduğun zaman başlarsın,,dondurulmuslarin vardı zaten şanslısın yani,,çok olumsuz negatif düşüncelerden uzak dur canım bedenine sağlığına dikkat et derken psikolojik olarak da rahat ol,,keyfine bak kuzum,,pozitif olduğunda mucizeni kucaklayacaksınevt cnm esim hafta soonu temizledi etti ama öyle pis bi huyum varki ev birgun temizlenmese icin rahat etmiyor valla ama pisman oldum yapmasaydm dedm nasip degilmis demek bugn kntroluum vardı gtmedim yaptiramiycaz bosunaa gtmeyr gerek yok gibo geldi
Amin canım darısı herkesin başına)Hayırlı olsu canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
17-21 diye biliyorum ama benim 23. Gün olduKızlar dondurulmuş embrio adetin başından itibaren kaçıncı gün transfer oluyor. Yaptıran bilgisi olan varmiii
Hiç öyle düşünme canim hep pozitif ol eger nasip de varsa olur ama sen her zaman moralini yüksek icini ferah tut ki bebişin de o enerjiyi hissetsin.Benim de dün transferim yapıldı. Çok kastım kendimi simdiden umutsuzum
17-21 diye biliyorum ama benim 23. Gün oldu
Benim de dün transferim yapıldı. Çok kastım kendimi simdiden umutsuzum
Canımmm ya anca okuyabildim süper , ALLAH a şükür ... Rabb İm sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah... gözün aydın darısı haberi bekleyen arkadaşlarım olmak üzere hepimizin başına inşAllahKızlarrrr günaydıinnn simdi cıktı sonuç 121.9
Umarım güzel sonuçlar aliriz her şey nasip tabi ama içim sıkıldı. Günler geçmiyor daha çabuk sonuç alabilsek keskeCanım hiç öyle düşünme Rabbim nasip ettiyse sen ne yaparsan yap sakin umutsuzluğa kapılma bebisinide kendini de strese sokma inşallah pozitif sonuç alırsın Allahın izniyle
cnm yaptrmiycaz hemn ondan gtmedimCanım benim neden gitmedin
cnm sadece transderde sıkışık olman lazmAllah razı olsun canım benimm
esim yatıramayız hemn diyince bütün hevvesim umudum gtti nebilim cnm demkki nsip dgilmis bdaki ay gderimmm artkhaydaa niye öyle düşünüyorsun canım bence sen ilk etapta umutsuzluğa kapılmışsın hemen yaptiramayabilirsin zaten psikolojik olarak da hazır olman gerekir ama en azından kontrollerini yaptır dr nezdinde kendi isteğin hazır olduğun zaman başlarsın,,dondurulmuslarin vardı zaten şanslısın yani,,çok olumsuz negatif düşüncelerden uzak dur canım bedenine sağlığına dikkat et derken psikolojik olarak da rahat ol,,keyfine bak kuzum,,pozitif olduğunda mucizeni kucaklayacaksın
MaşaLLah kiz erkenden kalkmışsın hadi bkalm buradayız biz bkliyoruz seniKizlar kan verdim yarim saat 1 saat arasi cikar dediler yerimde duramiyorum