- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #40.041
Ben de iyiyim merkez değiştirdim, Era olucam bu ay sene sonuna doğru da transfer olucak aksilik olmazsa, uğraşmaya devam ediyorumSelam canım çok şükür Allah dermansız dert vermesin iyi herkes az çok bildiğim kadarıylaSen nasılsın epeydir görünmüyorsun başladın mı tekrar tedaviye , başlayacak mısın?
Kuzum nasılsın bunu uzun zaman önce alıntı yapmis cevap yazamamisim. Teveccüh kabul ediyorum sen kadar güçlü olamam madalyayı hak ediyor bütün arkadaşlarım maşallah hepimize.Kızlar hayırlı cumalar.. Aklıma geldi (eğlencesine) topiğimizin “en”leri yazmak istedim:)) yazdıklarınızla bana hissettirdiklerinizden yola çıktım
Topiğin;
En deneyimlisi @anneveoglusu
En güçlüsübecidina
En özlenen @Dlk2606
En kibar @tugken
En coolTurkuazvesari
En meraklıEgehanezra
En araştırmacı @tuana05
En dirayetli @sinemis25
En sevimli @Brave and beautiful
En bilinçli @ruhum_mavi
En sevecen @melike222
En yardımcı @begonyas
En konuşkan @Mucizemm1234
En hoşsohbetAvalon80
En düşünceli @Brunettex
En hassas @natalia01
En şüpheci @Cinar1453
En sabırlı A anidefteri
En kaçak @Deepblue_6
En sağlam @morestrong
En duygusal @kanaryamm
En iyi kalpli @456578
En iyimser @Adanagelini
Sağol canım, idare ediyoruz işte bir şekilde çok şükür bugünumuze. Amin. Sen nasılsın.MaşAllah bebek başlı başına yoğunluk birde ikiz olunca ve çalışan anne olunca tahmin edebiliyoruz canım. Güle güle sağlıcakla büyüsünler
İyi yapmışsın canıM taze bir dönem olur senin için de Era ile de durum netleşmiş olur inşAllah, bir daha ki seneye güzel bir başlangıç olur inşAllah olumlu haberleBen de iyiyim merkez değiştirdim, Era olucam bu ay sene sonuna doğru da transfer olucak aksilik olmazsa, uğraşmaya devam ediyorum
Çok şükür canım bende iyiyim aynı şekilde uğraşıyoruz işte ufaktan hazırlıklara başladık son 3 aya girdik sağlıkla kavuşuruz umarım miniğimizeKuzum nasılsın bunu uzun zaman önce alıntı yapmis cevap yazamamisim. Teveccüh kabul ediyorum sen kadar güçlü olamam madalyayı hak ediyor bütün arkadaşlarım maşallah hepimize.
Sağol canım, idare ediyoruz işte bir şekilde çok şükür bugünumuze. Amin. Sen nasılsın.
İyi yapmışsın canıM taze bir dönem olur senin için de Era ile de durum netleşmiş olur inşAllah, bir daha ki seneye güzel bir başlangıç olur inşAllah olumlu haberleALLAH işini rast getirsin
Olmaz mı ya iyi olacak inŞAllahİnşallah canım, dediğin gibi yeni bir merkez benim için çok iyi oldu en azından psikolojik olarak iyi geldi. Sende bekliyorsun az kaldı sanırım sağlıkla al kucağına inşallah
Amin allah razı olsun rabbim analı babalı büyütsün2 adet bitimi sonrası idi yanlış hatırlamıyorsam isem. Tüp Bebek yapacağız diye kafaya takmadigim bir dönemdi. Düşük ile sonuçlandı genetik sonucu down sendromlu çıktı. Kısmet her şey Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı
Merhaba canım, işe gittiğinde kimler bakıyor ikizlere ve kaç aylık oldular?Merhaba kızlar, çok uzun zaman oldu. İşe başlayınca buraya daha çok vakit olur diyordum yanılmışım iş çok yoğun ev çok yoğun vakit sıkıntı. Her şey yolunda ikizlerde çok şükür. Kız diş çıkarmaya başladı Alttan iki diş patladı ek gıdaya isteksiz biraz, oğlan dişsiz ama ek gıdaya çok istekli. Aşı diş ateş derken ilk hastalıklari soğuk algınlığıni ilaçsız neredeyse atlattık hala akıntıları olsa da. Sizler nasılsınız,bebekler nasıl, hamileler nasıl. Umarım herkes iyidir
Hadi inşallah sağlıkla gelsin yavru kuzu ya da kuzular.Çok şükür canım bende iyiyim aynı şekilde uğraşıyoruz işte ufaktan hazırlıklara başladık son 3 aya girdik sağlıkla kavuşuruz umarım miniğimize
Amin Allah razı olsun.Amin allah razı olsun rabbim analı babalı büyütsün
Eşim bakıyor canım ben de yarın gün çalışıyorum. Düzeltilmiş 6 aylık oldular. Senin kuzular nasılMerhaba canım, işe gittiğinde kimler bakıyor ikizlere ve kaç aylık oldular?
Biz de çok iyiyiz, 4 aylık oldular. Tek başına nası bakıyor, bu işin sırrı var mı? Bende bakıcı var, bende evdeyim ama yine de çok yoruluyorumHadi inşallah sağlıkla gelsin yavru kuzu ya da kuzular.
Amin Allah razı olsun.
Eşim bakıyor canım ben de yarın gün çalışıyorum. Düzeltilmiş 6 aylık oldular. Senin kuzular nasıl
Allah bağışlasın bana da salı günü tüp bebek başlıcak doktor süreç nasıl oluyo iğnelere ne zaman başlanıyo çok heyecanlı ve çok merak içindeyimKızLar bugün 10.gun değerim 52.58 çıktı..
Çok tebrik ederim, inşallah katlanarak artsınKızLar bugün 10.gun değerim 52.58 çıktı..
cok sagol cnim inşaLLah artar allah isteyen herkese versinÇok tebrik ederim, inşallah katlanarak artsın
Inşallah kuzum.valla cnim herkesin işlemi ilaçları farklı oluyor smdi ne desem yanlış olurAllah bağışlasın bana da salı günü tüp bebek başlıcak doktor süreç nasıl oluyo iğnelere ne zaman başlanıyo çok heyecanlı ve çok merak içindeyim
Canim cok sevindim tebrik ederimKızLar bugün 10.gun değerim 52.58 çıktı..
AAaaaa çok sevindim hadi gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla katlansınKızLar bugün 10.gun değerim 52.58 çıktı..
çok sagol kuZum allah razı olsunCanim cok sevindim tebrik ederim
sagol Kuzum hastaneyi ayağı kaldırdım ağlaya ağlaya rabbim sağlıkla haayrlisiyla katlanmasinida gösterir inşaLLahAAaaaa çok sevindim hadi gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla katlansınRABBim tamamına erdirsin kucağında göstersin inşAllah