- 27 Aralık 2017
- 347
- 446
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.261
İki koyunca ikisi de tutunacak diye bir şey yok kiÇift koydurma hakkım var o sorun değil de, düşük riski oluyor önemli olan bebek sahibi olmak 1-2 değil dedi. Ama ben de ikiz olsun diye değil ama tek tek denemektense 2 tane koyup ikisini birden denersem şansım artar diye düşünüyorum artık.
Canim tebrik ederim gözünüzaydin olsun saglikla büyütün insallahMerhabalar arkadaslar. Nasilsiniz? Benim kizim da 9 mayis sabahi dunyaya geldi vok şükür. Sezeryan oldugu icin de 3 gunde ancak indi sütum lakin emzirmeyi dogru yapmaya cok dikkat ettigim halde meme uclari yara oldu. Lansinih krem hicbirnise yaramiyor kantaron yagi onerdiler o yine fena degil ama daha erken iyileşmesini saglayan onerileriniz var mi?
Âmin canım Allah razı olsun rabbim tüm bekleyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤Canim kimsenin ne dediğine hic aldiris etme biliyorum sendeki duygulari bende bayramlarin gelmesini istemezdim sirf o sorular yuzunden ama sen sakin kendini birakma seninde guzel haberlerini alacaz yakindir❤
Canim transferin hayirli olsun hic stres yapmaa bu kez olumlu dusun Allahin izniyle olacak de
Canim yavrularina kavusmussun cok sevindim saglikla buyut insallah darisi tum bekleyenlere insallahsirada en yakin Turkuazvesari var
Amin canim insallahÂmin canım Allah razı olsun rabbim tüm bekleyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün. Garnastan pomad diye bir krem var inanılmaz harikaa lansinih bende de hiçbir işe yaramadı bu garmastan pomadı aksam sürdüm sabah faydasını gördüm şiddetle ravsiye ederimMerhabalar arkadaslar. Nasilsiniz? Benim kizim da 9 mayis sabahi dunyaya geldi vok şükür. Sezeryan oldugu icin de 3 gunde ancak indi sütum lakin emzirmeyi dogru yapmaya cok dikkat ettigim halde meme uclari yara oldu. Lansinih krem hicbirnise yaramiyor kantaron yagi onerdiler o yine fena degil ama daha erken iyileşmesini saglayan onerileriniz var mi?
Yok canım bir sorun yok vücudumda, embriyolar da ngsli, bana özel değil de düşük riski oluyor çift olunca diyor, 3 kere tutmayan embriyoların ikisinin birden tutma ihtimali düşük gibi geliyor bana daNeden doktor sıcak bakmıyor onu anlamadım. Ngs’li mi embriyolar? Yani ikiz olursa vücudunun taşımakta zorlanacağı bir sorun mu var?bi ihtimal İkizi de kabul ediyorsan çift transfer en doğrusu olur.
Amin canım inşallah bu sefer olur, ısrar edeceğim çift konusunda.Bence iki embriyo koydur canım sans artar bence rabbim.bu mübarek Ramazan gününun hürmetine gönlünden geçeni hayirlisi ile nasip etsin
Merkezini değiştirmeyi düşündünmü canimAmin canım inşallah bu sefer olur, ısrar edeceğim çift konusunda.
Ben gelişim laboratuvarlarında yaptırmıştım
Evet güvenli, eski bi laboratuvar. Benim orda doktor indirimim var. Yani önden fiyatları öğrenin, yüksek çıkabilir.Merhaba.ben laboratuvarları araştırırken senin gelişim laboratuvarında test yaptığını gördüm.bende hormon,eşim de spermiogram testleri yapmamız gerekiyor.o laboratuvar güvenli mi?
Bu da bi bakış açısı tabi.. hayırlısı neyse o olsun..Yok canım bir sorun yok vücudumda, embriyolar da ngsli, bana özel değil de düşük riski oluyor çift olunca diyor, 3 kere tutmayan embriyoların ikisinin birden tutma ihtimali düşük gibi geliyor bana da
Evet güvenli, eski bi laboratuvar. Benim orda doktor indirimim var. Yani önden fiyatları öğrenin, yüksek çıkabilir.
Bilemiyorum, laboratuvarlar genelde güvenilir oluyor aslında..Cevabın için çok çok teşekürler.doktor 2 hafta arayla 2 tane test yapmamızı söyledi.sence ikisini bunda mı yapayım yoksa birini burda diğerini başkasındamı? Başka güvenli bi yer varsa ikisinde de yaptıralım mı?
Caniiiiimmmm çok duygulandım. Bu kadar emeğin bu kadar çilenin sonunda biliyordum mutlu olacağını. Inş anneleri babaları icin ülkemiz icin hayırlı birer evlat olurlar.Kızım 3035 gr, oğlum 3020 gr olarak 39. haftanın ilk günü dünyaya geldiler. Ama ben dünyada mıyım, uzayda mıyım bilmiyorum :)
Herkese sevgilerr
Saglikla sevgiyle buyutmeyi nasip etsin rabbim hosgeldin canim anneler kervanina. Insallah siradaki aekadaslarin basina isteyen herkes saglikla yasasin insallah bu duyguyuKızım 3035 gr, oğlum 3020 gr olarak 39. haftanın ilk günü dünyaya geldiler. Ama ben dünyada mıyım, uzayda mıyım bilmiyorum :)
Herkese sevgilerr
Canım taze transfer değil dimi çatlatma iğnesi için soruyorumKizlar 6 günüm test yaptim dayanamadim