- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.661
En azından bir ay rahatım oh yaaYok canim 3.ayda rahatsiniz. 4.ayda var iki bacaktan)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından bir ay rahatım oh yaaYok canim 3.ayda rahatsiniz. 4.ayda var iki bacaktan)
Canım benim annelik tüm hisleri değiştiriyor artık bir sorumluluğun var kalbin neredeyse onu için atıyor çok normal. Kendini değil onu düşünüyorsun hep. Rabbim ayırmasın. Şimdiden çok geçmiş olsun hiç stres yapma güzel geçecek bitecek prensesine kavuşacaksın hemen:)Kızlar yarın sabah içimde ki parça için histeroskopiye giriyorum. (parça mı kaldı, pıhtı mı yoksa polip mi yarın belli olacak.) Bugüne kadar 4 kere polip aldırdım çok alışığım ama bu sefer aklıma bir dünya saçma senaryo geliyor. Allahım kızımla beni ayırma diyorum sürekli. Saçmalıyorum biliiyorum ama loğusalık geçmemiş henüz sanırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gunsydin canimGünaydın hanımlar❤
Kızlar yarın sabah içimde ki parça için histeroskopiye giriyorum. (parça mı kaldı, pıhtı mı yoksa polip mi yarın belli olacak.) Bugüne kadar 4 kere polip aldırdım çok alışığım ama bu sefer aklıma bir dünya saçma senaryo geliyor. Allahım kızımla beni ayırma diyorum sürekli. Saçmalıyorum biliiyorum ama loğusalık geçmemiş henüz sanırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
GünaydınGünaydın hanımlar
Çok iyi canım az kaldı sayılı gün hemen geçer. Hazırlıklar bitti miSezeryan tarihim belli oldu; 25 mayısta 39. haftamda olacak
Evet bitti gibi. Sadece kendimi daha güçlü hissetmek isterdim. Belki bu durum da doğumdan bi süre sonra geçer.Çok iyi canım az kaldı sayılı gün hemen geçer. Hazırlıklar bitti mi
Sezeryan tarihim belli oldu; 25 mayısta 39. haftamda olacak
Çok geçmiş olsun canım. ALLAH birbirinizden ayırmasın sağlık sıhhat versinSağolun kızlar, eve geldik. Odadan giderken çok duygulandım denizime bakakaldım, benim halime annem ağlamış çok, şükür bir problem çıkmadı.
Aynı hisleri bende yaşadım doğumdan sonra bir süre daha devam etti şimdi yerini tarif edilemez bir mutluluk,sevgi aldı. Onca tedavi,acı deneyim bunların altından kalktık emin ol çok güçlüyüz..Evet bitti gibi. Sadece kendimi daha güçlü hissetmek isterdim. Belki bu durum da doğumdan bi süre sonra geçer.
Allah hiç ayırmasın siziGeçmiş olsun arkadaşım benimSağolun kızlar, eve geldik. Odadan giderken çok duygulandım denizime bakakaldım, benim halime annem ağlamış çok, şükür bir problem çıkmadı.
Çok teşekkürlerSağlıkla kavuş evladlarina canım gebeliğin en zor dönemine girmişsin Allah kuvvet versin
Maşallah haftan baya iyi sağlıkla gelsin minnoşlarSezeryan tarihim belli oldu; 25 mayısta 39. haftamda olacak
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin kuzun hep yanında olsunSağolun kızlar, eve geldik. Odadan giderken çok duygulandım denizime bakakaldım, benim halime annem ağlamış çok, şükür bir problem çıkmadı.
Maşallah haftan baya iyi sağlıkla gelsin minnoşlar
Gununuzde belli olmus annesi saglikla kavusun.artik kalbimiz senin icin carpiyorEvet bitti gibi. Sadece kendimi daha güçlü hissetmek isterdim. Belki bu durum da doğumdan bi süre sonra geçer.