- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.701
Gözünüz aydın darısı kalp atışına inşAllah canım
Allah razı olsun canım. Sen nasılsın iyi misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın darısı kalp atışına inşAllah canım
Sidefer kullaniyorum canim demir damlasi. Kilo alimi iicin birsey demedi normalde ilk 3 ay hep en az 1 aldi. 4.ayda zaten en az 500 kilo almasini b3kleriz dedi .hareketler artiyor ilgileri daha cabuk degisiyor diye. Normal dedi oyuzden . Rezene cayi ic canim etki yapar mutlaka sutune.Canım benimkide çok hareketli eller ayaklar hep oynuyor. Birde bu ay meme reddi vardı ara ara bizde 400 Gr aldık 3. Ayda. Benim sütünde azaldı gibi damla verdi süt arttırmasi icin humana still tea içiyorum
Dr ne dedi canım kilo alımına Dr bu ay bakarız olmazsa mama verirsin dedi benim sütüm yetmediginde iki üç günde bir bir kez mama veriyorum zaten
Ne marka kullanıyorsun demir markası olarak
Iyiyim canim cok sukur. Gozunuzaydin insallh 9 ay sonra saglikla kucaginda olurEvet canım hamdolsun kese ile folk kesesi göründü. Bakalım darısı bebeği görmeye inşaAllah
Sen nasılsın
Canım çok şükür artıyor değer istirahat modundayım hala. 12. Gün 82 15. Gün 196 17.gün 421 yarın tekrar gideceğiz teste. Hummana nın gül kurusu renginde çayı vardı ablama o iyi gelmişti, tahin helva , boza da artırıyor sütü. Artsın inşAllah tez zamanda hayırlısıyla sütün şifa olsun kuzunaSen nasılsın canım
Amin canım cümlemizden bende iyiyim şükür merakla günlerin geçmesini bekliyorum değer arttıkça rahatlıyorumAllah razı olsun canım. Sen nasılsın iyi misin
Canım yavruların nasılgecmis olsun canim
Maşallah iyi artışın yarına güzel haberlerini alırız inşallahCanım çok şükür artıyor değer istirahat modundayım hala. 12. Gün 82 15. Gün 196 17.gün 421 yarın tekrar gideceğiz teste. Hummana nın gül kurusu renginde çayı vardı ablama o iyi gelmişti, tahin helva , boza da artırıyor sütü. Artsın inşAllah tez zamanda hayırlısıyla sütün şifa olsun kuzuna
Amin canım cümlemizden bende iyiyim şükür merakla günlerin geçmesini bekliyorum değer arttıkça rahatlıyorum
Kuzum insallah artar sütün ablaminda 4.ayda sütü azalmisti oda tahin helvasini yemişti hatirliyorumMaşallah iyi artışın yarına güzel haberlerini alırız inşallah
Humana still tea içiyorum tahinli helvaya yanarım zaten ne yapsam etsem öyle artmıyor
İnşAllah canım ALLAH razı olsun canını çok sıkma zaten eminim elinden geleni yapıyorsundur. Vardır bir hayr zamanla artar inşAllahMaşallah iyi artışın yarına güzel haberlerini alırız inşallah
Humana still tea içiyorum tahinli helvaya yanarım zaten ne yapsam etsem öyle artmıyor
Ben de varim sırada 15 mayista inşallah doğum.
Teşekkür ederim. Bekleyen herkes sağlıcakla kavuşsun inşallah. Sona yaklaştıkça duygular karmakarışık oluyor. En iyi bu süreci yaşayan sizler anlarsınız bizi. Evladına kavuşanlarda sağlıcakla büyütün inşallahHayırlısı ile kavuş yavruna canım
Canım ben acile başvurmak zorunda kalmıştım zaten artmasını takip etmişlerdi. Çok şükür pozitifi aldın merak etme her şey güzel olacak olumlu olbecidina kinalikadin @tuğken kızlar bhcg ti başkent te mi verdiniz? Doktorla görüşebildiniz mi o gün? Tekrarla gel falan mı dediler?
Canım benim hala devam ediyor ara ara kesilip devam 31 aradıktan bu yana. 40 günden sonrası zaten hastalık sayılır.Kızlar , doğum yapanlar kanamaniz kaç gün sürdü ? 2 Nisan'da kırkımiz çıktı hâlâ azar azar kanamam var tam bitti diyorum yikaniyorum tekrar geliyor.
Bizde lansinoh kullanıyoruz gerçekten çok başarılı silikon emziği. Oğlum meme de emiyor kız obur sabırsız memeyi emmiyor.canım ben silikon uçlu alıştırma bardağı almayı düşünüyorum. Benim bebeğim aventin biberonunu almadı zaten. Ucu çok sert geldi. Anne sütünün yanında formül mama da verdiğim için lansinoh biberon kullanıyorum çok memnunuz. Bendeki aventler de kaldı kullanılmıyor. Ama dediğim gibi onun ucunu serra sevmediği için su için de kullanamam sanırım.
Ben kaşık ile veriyorum suyu zaten çok az içiyorlar sevdiler kaşık işini. Mama içiyorlar ya pamukçuk daha kolay oluyormuş o nedenle su ile az temizlensin diyorum.Qnladim canim bizimki aventin 3mzigini kullaniyor 2 ayindan buyana . Biberonu bir kere vermistim tutmustu ama su icimi sert ya biberonla icebilirmi diye merak ediyorum
. Cunku bazi seyler tamamen ticari geliyor
Benim kız çok kabız iki mama birden kullanıyorum özellikle ama olmuyor. Ek gıda inşallah çözer.ben bu ay sonu başlıyorum inşallah canım. 5,5 aylık oluyoruz. Mama da verdiğim için 1-2 hafta erken başlayabiliriz bir zararı olmaz dedi doktorumuz. Çünkü serra'nın kabızlık problemi var 5-6 günde bir yapıyor. Ek gıda çözer belki bu problemi diye düşündük. Belki de tam tersi olacak bilemiyorum. çok heyecanlıyım paylaşırım sizinle mutlaka deneyimlerimi. Buarada sen destekli oturtmaya başladın mı doktorunuz ne diyor bu konuda? tam kaç aylık oldunuz siz şuan
Canım özür hali zaten kırk gün sonrası arada 15 gün kadar temiz kalmak lazım namazını kılarsin diye biliyorum.Emzirince süt adeti geciktirir yazıyor bir yerde öyle okudum canım.
Bu şekilde de sıkıntı namaza baslayayim dedim bitmiyor bir türlü gerçi bir yerden sonra özür sayılır herhalde
Çok tatlı olmuş maşallah bayıldımBize 4.ay kontrolünde henüz oturtmayın demişti doktorumuz. Ama 4,5 aydan sonra serra oturmak istedi. Oturtmayı denedim büyük adam gibi oturuyor Yüzüstü yatırmayı bize de önerdi doktor. Uyanıkken sevmiyor ama uykudayken yatırıyorum ben. Daha uzun uyuyor yüzüstü.
Canım katlanma çok iyi gidiyor hiç düşünme kötü şeyleri.Kızlar 3. Gün embriyosu 12. Gün bugün 82,8 değer . Kimyasal mı acaba diye çok korkuyorum. Dua edin güzel katlansın muallakta kaldım şuan sevinemiyorum.
Ben oğlana tattirdim şimdiden yoğurt sevdi azıcık da pekmezli yoğurt testi yaptım onu fa sevdi hatta çay çok sevdi bir iki damla verdim devam istiyor.Teşekkür ederiz teyzesi :)
Ek gıdaya 3 gün kuralıyla ve yoğurtla başlayacağız biz canm. Ben mama veriyorum ama su pek vermedim. Mamanın da yüzde 90'ı su diye. Doktor da çok önemli değil ama arada 2-3 damla verebilirsin dedi.
Gözün aydın canım sağlıkla yanına gelecek üzülme sen, moralini yüksek tut hisseder annesini.Perşembeyi cumaya bağlayan gece kızım dünyaya gözlerini açtı
Maşallah çok güzel bir doğumum oldu.
Kızımı doğar doğmaz gözetim altına aldılar,şuan yoğunbakımda küvezde.
Solunum sıkıntısı var doğduğunda kesik kesik ağlıyordu. Durumu şuan çok şükür iyi tedavinin tamamlanıp bitmesini bekliyoruz
Süt benim üçüncü gün geldi ve yaralar oldu çok sagdim diye elimle devam ettim yara olana ve yaralarına her defasında süt sürüp Burak o kadar hızlı iyileşir insan inanamıyor benim öyle oldu. Doğumun çok güzel geçmiş sevindim.Kızlar inanın ne deseniz çok hakkısınız biliyorum hepinizi çok merakta bıraktım
Lütfen kusuruma bakmayın kendimi çok mahcup hissettim.
@sbry den rica edicektim durumumu haber vermesini onu bile unuttum.
Kızım cuma gecesi dünyaya gözlerini açtı
Doğduğunda solunumunda sıkıntısı vardı
Kesik kesik ağlıyordu,doktor gözetim altına alalım takip edelim dedi.
Yoğun bakım doktoru yatmasını uygun bulmuş antibiyotik tedavisi başlandı.
Süt istiyor doktorlar sütüm gelmiyordu
Dünden beri çok şükür azda olsa gelmeye başladı.
Psikolojik olarak çöktüm resmen sütüm geldikçe morelim yerine geldi.
Göğsümün ikiside yara birinden kanlı geldiği için sağdığım sütü döküyorum
Doğumum tugken ve @Avalon80 nin doğum süreçi ve anlattıkkarı sayesinde çok şükür güzel gelişti. 1kez bile bağırmadım süreçin akışına bıraktım kendimi.
Suni sancı verilmedi açıklığım kendi ilerledi.
5-6 cmden sonra epidurel oldu.
Şuan tek isteğim duam kızımın sağ salim süreçi atlatıp kucağımıza almak
Benim bildirim ayarlarım kapalı arkadaşlar,yetişemedim lütfen kusuruma bakmayın
Ben direk üzerini ince tuttum ikisinin de hiç ateş olmadı ama belki de çıkmayacakti zaten bilemedik.Geçmiş olsun canım. Bu defa biraz naz yapayım dedi senin prens sanırım:) perşembe günüde bizim aşılar vardı dr direk başlattı calpol 6 saatte bir 2ml. 48 saat kullandık. Ctesi sabah son kez verdim. Bugün de ölçüyorum 38-37,5 çıkıyor. Üstünü incelttim. Calpol vermeli miyim bilemedim.
Maşallah çok güzel.Canlar tekrarladım 196,2 çıktı bugünde. 12.gün 82,8 di bugün 15.gün 196,2 çıktı. Daha sevinmek için erken mi bilemedim ama şükür katlandı
Geçmiş olsun canım iyi geçmiş annelik işte.Kızlar yarın sabah içimde ki parça için histeroskopiye giriyorum. (parça mı kaldı, pıhtı mı yoksa polip mi yarın belli olacak.) Bugüne kadar 4 kere polip aldırdım çok alışığım ama bu sefer aklıma bir dünya saçma senaryo geliyor. Allahım kızımla beni ayırma diyorum sürekli. Saçmalıyorum biliiyorum ama loğusalık geçmemiş henüz sanırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah bekler minik yavrular sağlıkla gelsinler.Sezeryan tarihim belli oldu; 25 mayısta 39. haftamda olacak
Çok şükürSağolun kızlar, eve geldik. Odadan giderken çok duygulandım denizime bakakaldım, benim halime annem ağlamış çok, şükür bir problem çıkmadı.
Maşallah iyi bir hamilelik geçirirsin inşallah güzel düşün.Evet canım hamdolsun kese ile folk kesesi göründü. Bakalım darısı bebeği görmeye inşaAllah
Sen nasılsın
Galactago diye bir damla kullandım bende artırdı gibi ama çok gaz yaptı bıraktım elimde 1,5 kutu kaldı hatta çocuklarda gazdan duramayinca bıraktım.Canım benimkide çok hareketli eller ayaklar hep oynuyor. Birde bu ay meme reddi vardı ara ara bizde 400 Gr aldık 3. Ayda. Benim sütünde azaldı gibi damla verdi süt arttırmasi icin humana still tea içiyorum
Dr ne dedi canım kilo alımına Dr bu ay bakarız olmazsa mama verirsin dedi benim sütüm yetmediginde iki üç günde bir bir kez mama veriyorum zaten
Ne marka kullanıyorsun demir markası olarak
Dün Bülent tıraş prp yönteminden bahsetti çok iyi şeyler söyledi erken menopoza girenler için dünyada 2. Gebelik elde edilmişArkadaşlar amh 0.23 olduğundan acil tüp be ek dediler samsunda 2 merkezle istanbulda maslak acıbademle görüştüm.ankarada Bahçeci Tüp bebek merkezi Prof Dr Berfu Demir i takip ediyorum şuan ona karar verebilirim.hem fiyat hem gidişat hem ilaçlar hemde yumurtalar vs her konuda bilgiye ihtiyacım var.amh 0.23 ve sadece 1 folikülüm görünüyor.bana prp yönteminden bahsettiler.deneysel aşamadaymış buyüzden hemen yaptırmak istemedim prp yaptıran var mı aranızda? Birde havuzlama yöntemini bilen var mı aranızda.bende birkaç kez toplama yapılacakmış buyüzden her toplamada nerdeyse bir tüp bebek ücreti isteniyor ne diyorsunuz bu durumu yaşayan var mı?
Ben galacto ve bestlak damla kullaniyorum canım kilo olayına hiç girmeyelim hiç gitmiyor kilo digrusun biz elimizden geleni yapıyoruzCanım ben acile başvurmak zorunda kalmıştım zaten artmasını takip etmişlerdi. Çok şükür pozitifi aldın merak etme her şey güzel olacak olumlu ol
Canım benim hala devam ediyor ara ara kesilip devam 31 aradıktan bu yana. 40 günden sonrası zaten hastalık sayılır.
Bizde lansinoh kullanıyoruz gerçekten çok başarılı silikon emziği. Oğlum meme de emiyor kız obur sabırsız memeyi emmiyor.
Ben kaşık ile veriyorum suyu zaten çok az içiyorlar sevdiler kaşık işini. Mama içiyorlar ya pamukçuk daha kolay oluyormuş o nedenle su ile az temizlensin diyorum.
Benim kız çok kabız iki mama birden kullanıyorum özellikle ama olmuyor. Ek gıda inşallah çözer.
Canım özür hali zaten kırk gün sonrası arada 15 gün kadar temiz kalmak lazım namazını kılarsin diye biliyorum.
Çok tatlı olmuş maşallah bayıldım
Canım katlanma çok iyi gidiyor hiç düşünme kötü şeyleri.
Ben oğlana tattirdim şimdiden yoğurt sevdi azıcık da pekmezli yoğurt testi yaptım onu fa sevdi hatta çay çok sevdi bir iki damla verdim devam istiyor.
Gözün aydın canım sağlıkla yanına gelecek üzülme sen, moralini yüksek tut hisseder annesini.
Süt benim üçüncü gün geldi ve yaralar oldu çok sagdim diye elimle devam ettim yara olana ve yaralarına her defasında süt sürüp Burak o kadar hızlı iyileşir insan inanamıyor benim öyle oldu. Doğumun çok güzel geçmiş sevindim.
Ben direk üzerini ince tuttum ikisinin de hiç ateş olmadı ama belki de çıkmayacakti zaten bilemedik.
Maşallah çok güzel.
Geçmiş olsun canım iyi geçmiş annelik işte.
İnşallah bekler minik yavrular sağlıkla gelsinler.
Çok şükür
Maşallah iyi bir hamilelik geçirirsin inşallah güzel düşün.
Galactago diye bir damla kullandım bende artırdı gibi ama çok gaz yaptı bıraktım elimde 1,5 kutu kaldı hatta çocuklarda gazdan duramayinca bıraktım.
Tahin pekmez güzel süt yapıyor. Ama acayip kiloda yaptı bende. Mecbur mama veriyorum ben iki olunca zaten çok dert etmemek lazım sonuçta elimizden geleni yapıyoruz.
Hayırlı kandiller canim ❤Günaydın hanımlar Berat kandili mübarek olsun hepimize
Amin canim hayirli kandilleriniz olsunBerat Kandilimiz mübarek , dualarımız hayırlısıyla kabul, günahlarınız af olsun kızlar Mübarek Cuma Mübarek Kandil double double sevinçler mutluluklar gelsin hanelerimize