- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.681
Avalon80 gecmis olsun . Annelerinden bir saniye bile ayri kalmasin butun evlatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
Avalon80 canım bununla gelmiş geçmiş olsun. iyi olmana sevindim Polip miymiş?
Turkuazvesari canım doğum tarihi belli olmuş. Çok az kaldı hayırlısı olsun inşallah hakkında
Evet kız erkek :) inşallah çok heyecanlıyımm..Gununuzde belli olmus annesi saglikla kavusun.artik kalbimiz senin icin carpiyor
Ikozdi degil mi yanlis hatirlamiyorsam
Cok ozel olmayacaksa bir problen oldugunu nasil anladiniz acabaTeşeklür ederim arkadaşlar geçti şükür, düşüncesi bile öok kötü, allah bize de yavrularımıza da sağlık versin.
Ya polip ya plesanta parçası muhtemelen dedi dr um. Haftaya salı kontrolüm var, patoloji sonucu anca çıkar muaynede konuşuruz dedi.
Cok ozel olmayacaksa bir problen oldugunu nasil anladiniz acaba
Sağolasıngünaydın kızlar
Avalon80 canım bununla gelmiş geçmiş olsun. iyi olmana sevindim Polip miymiş?
Turkuazvesari canım doğum tarihi belli olmuş. Çok az kaldı hayırlısı olsun inşallah hakkında
gecmis olsun canim40 gün sonrası kontrolümde ultrasonda gördük canım, yoksa bir ağrı veya belirti olmadı.
Ben de varim sırada 15 mayista inşallah doğum.Günaydın hanımlar
Şimdi sıradaki doğum kimde en yakın
Canim benim saglikla kavus insallah arada yazin bilelim durumlariniziBen de varim sırada 15 mayista inşallah doğum.
Eneaciz nasilsin canim kontrole gittin mi
Gözünüz aydın darısı kalp atışına inşAllah canımEvet canım hamdolsun kese ile folk kesesi göründü. Bakalım darısı bebeği görmeye inşaAllah
Sen nasılsın
Sen nasılsın canımGözünüz aydın darısı kalp atışına inşAllah canım
A anneveoglusu canim pasa nasil kilo alimi azalmis demistin bizimkide 4. Ay kontrolunde sadece 400 gr almis.cok hareketlendi hic durmuyor eller kollarr ayaklar hep kalkmak istiyor.ayakta kucakta bile karsiya bakarak duruyor ellerini rahat kollarini sallamak icin
Demire de basladik buarada
Evet canım hamdolsun kese ile folk kesesi göründü. Bakalım darısı bebeği görmeye inşaAllah
Sen nasılsın