- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.301
Yok çok şükür her şey yolundaMaşallah kuzulara :) senin nasıl gidiyor bir sikintin yok değil mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok çok şükür her şey yolundaMaşallah kuzulara :) senin nasıl gidiyor bir sikintin yok değil mi canım
Çok sevindim canım sana gün verdi mi dr bana 37 kadar gideriz diyor tabiki Allah bilir sağ sağlim kucagimiza alırız inşallahYok çok şükür her şey yolunda
İyi o zaman sevindim sorun değil farklı yerde vermen. Amiiin canım inşAllahİçimi rahatlattın Allah razı olsunnn canımm yaaaa. Burada sonuçlar aynı yere gidiyomuş küçük yer ya. Sadece kanı alıyo. Araba gelip kanları alıp aynı yere götürüomuş. Ama aynı yerde devam edeceğim canım Allah razı olsunnn
Rabbim ikimize de bu mutluluğu yaşatsınnn
Henüz gün vermedi, 36-38 arası alırız dedi, büyük ihtimalle 37 olurmuş :) sağlıkla alalım inşallah..Çok sevindim canım sana gün verdi mi dr bana 37 kadar gideriz diyor tabiki Allah bilir sağ sağlim kucagimiza alırız inşallah
Çok şükür canım bugünlerimizeValla oyle canim ben de şaşırıyorum bazen cok sukur ogrendik bide ustune buyuyoruz gun gectikce Rabbim cumlesini nasip etsin insallah sen nasilsin dogum yakin galiba kac aylik oldu seninkiler de ikizdi dimi yanlis hatirlamiyorsam
Amin canım inşallah inşallah Rabbim cümle isteyene bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah adını nasip olursa Vuslat koyucaz canımMaşallah size adı ne olacak kızının
Artık her an doğum olabilir senin heyacanli bir süreç sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Biz üç aylık olduk canım abimizde alıştı ona gülücük atınca mutlu oluyor abisi
Onu bilmiyordum canim dur bir bakiyim ozamanBende iyiyim hamd olsun canım
İğneye devam ediyomusun
Hesap detayları bölümünde bebeğin doğacağı tarihi yazınca hamile arkadaşların mesajların altındaki gebelik takvimi çıkıyor
Oyy masallah canim baya sona gelmissin saglikla kucugina al insallah bu arada ikiz olan sen degildin 4 456578 ile karistirdim onun ki ikizdiÇok şükür canım bugünlerimize
Bizde şükür iyiyiz canım doğum için gün sayıyoruz,38+6 olduk
Benim tek canım kızım olucak hayırlısıyla
Amin canım inşallah inşallah
Âmin canım inşallahHenüz gün vermedi, 36-38 arası alırız dedi, büyük ihtimalle 37 olurmuş :) sağlıkla alalım inşallah..
4 456578 merhqba canım benim de aşırı yanmam var mide koruyucu verdi doktor nexium diye onu kullanıyorum iyi geldi su bile içemiyorum yoksa ağzıma geliyor her şey.Bebege zararı yok dedı 2 tane doktora sordum.Hamileliğin başından beri kullanıyorum mide ilacı, her sabah aç karna.. bişi olmaz merak etme.
Hadi bakalım hayırlı olsun canımKızlaaaaaar 211 çıktı sonucummmmmm
Allah hayırlı etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzularını benim migdem ilk zamanlar yanmadı senin baya erken başlamış rabbim kolaylık versin
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah 9 ay sonunda sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlaaaaaar 211 çıktı sonucummmmmm
Benim ailemdeki bütün kadınlar böyle canım, annem kardeşime 3 haftalık hamileyken kusmaya başlamıştı ben ona göre çok iyiyim ilaçlar da dpkunuyor sanırım mideme iyiyim ama şimdi şükür. İnşallah sağlıklı bir şekilde büyürler rabbim korusun onları allaha emanetlerAllah hayırlı etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzularını benim migdem ilk zamanlar yanmadı senin baya erken başlamış rabbim kolaylık versin
Bu ne kadar güzel bir haber böyle Rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar doktordan geldim şimdi .4+3 daha ve keseyi gördüm keseleri daha doğrusu ikiside tutmuş Ben daha çok küçük görünmez diye düşünüyordum.Elim ayağım birbirine dolaştı heyecandan.Dış gebelik olacak,kese olmayacak diye yiyip bitirmiştim kendimi çok şükür rahatladım biraz.10 gün sonraya kalp atışı in çağırdı o zamanda sorun çıkmaz inşallah derin bi nefes alabilirim.Kızlar dua ederken bana da edin nolur bu kaygılarım gitsin sağlıkla büyüsün kuzucuklarım.
Hayırlısı olsun canım Rabbim sonunu daim etsin sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlaaaaaar 211 çıktı sonucummmmmm
Ayyyyy çok sevindimmmm ağlatacak bir mutluluk tüm sıkıntılar geride kaldı inşAllah canımmm bundan sonrası için herşey su gibi gitsin inşAllah sıkıntısız pürüzsüz kucağında sağlıkla gör minikleriKızlar doktordan geldim şimdi .4+3 daha ve keseyi gördüm keseleri daha doğrusu ikiside tutmuş Ben daha çok küçük görünmez diye düşünüyordum.Elim ayağım birbirine dolaştı heyecandan.Dış gebelik olacak,kese olmayacak diye yiyip bitirmiştim kendimi çok şükür rahatladım biraz.10 gün sonraya kalp atışı in çağırdı o zamanda sorun çıkmaz inşallah derin bi nefes alabilirim.Kızlar dua ederken bana da edin nolur bu kaygılarım gitsin sağlıkla büyüsün kuzucuklarım.
Kızlaaaaaar 211 çıktı sonucummmmmm
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah 9 ay sonunda sağlıkla kucağınıza alırsınız