2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

çikolata kistlerine uygulanıyor mu bılmıyorum ama bnmde kıstım vardı tedavıden once vajınal muayne ıle ıcını bosalttılar dırek beklemedn tedavıye gectık. kafanı bulandrmak ıstemıyorum da ama bı danıs ıstersen
Tamam canim sagol, bir sorayim bakalim

Kızlar aradılar şimdi hastaneden 4 embiriyonun kalitesi de çok iyi değilmiş.Pazartesiyi bekleyeceğiz çok umutlanma ama dediler.Yüzde 99 iptal oldu.Gerçekten çok heveslenmiştim ama hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum.Uzun ara vermek zorunda kalacağız eşiminde benimde tedavi olmamız lazım ne kadar düzelme olur onu da bilmiyorum.Kayınvalidemle kayınpederimde gelicem min. 2 ay bendeler artık her gün kısır muamelesi görüp laf yiyeceğim ve benden büyükler diye gene susacağım inşallah susabilirim artık öyle bir doldum ki patlama noktasındayım kendi evimde yalnız kalmak sindirmek istiyorum ona da fırsat verilmiyor.Sizleri de boğdum kızlar kusura bakmayın.kesinlikle isyan etmiyorum benim için hayırlısı böyleymiş biliyorum.Ama çektiklerime şahit olsaydınız neden bu kadar bebeğim olmasını istediğimi anlardınız.Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun transfer olan olacak olan arkadaşlarım sonuç pozitif olmasa bile üzülmeyin en azından denediniz deneyemeyenler ufak da olsa bebek sahibi olma umudu yaşayamayanlar da var.

Canımm inan çok üzüldüm okuyunca Rabbim kalbinize ferahlık versin inşallahh. Allahtan ümit kesilmez iptal olmaz belkide bir haber var mı ben geç gördüm yazdığını. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh pes etmek yok yinede çok şükür inancımız tam Rabbimde görüyor ve duyuyor dualarımızı inşallah güzel haberler alacaksın sende Allahın izniyle ne desem bilemedimde ama canını hiç sıkma senin için hayırlı olan neyse o olsun inşalllah en önemliside bu. Kayınvalide ve kayınpederin içinde Rabbim sabır ve dayanma gücü versin hiç kulak asma boşver senin yaşadıklarını bilmiyorlar yaşamayan anlamaz sen stres yapıp kendini daha fazla üzme bol bol dua et eminim seni ferahlatacak tek şey dua. Allahım yar ve yardımcınız olsun :dua: :KK200:

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu

evet cnm bi insan neden bukadr anlayışsız olur benn zatn kendime gore skıntılarm var bide bunun triippleriyle ugrasıyorum. biz 3eltiyiz ortanci eltimle bnm aramda 2yaş var benimle eşiimin arasını o yaptı daha ben arada yokken kıskanmaya başlamş demis yeni gelini sevcek herkes bizim aramizi yapti ama hergn herhafta bi skinti ckarıyo ppazar gnu esimin amcasnna kuran okuncaktı gtcektik buyuk kaynmn arabaları dkkanları var en iyi arabada o eltimlerde adam ayrım yapmazken eltim yapiyo kurana gtcektk bana diyo siz dger arabayi alirsiniz ama en iyi araba onda bende dedm yok sizdekini alcaz yok kocam vermez niye sizin degilki dedim ama yemin ederm gulerek sakasina dedm kadn iyidi gecen ppazardn beri bi tripli whatsapta laf sokuyo kaynanm bana inaniyo ama eltim buyuk eltimin aklina griyo sreklii oda saf braz hemen inaniyo

Ayy canım hiç takma ben anlamıyorum zaten çok değişik insanlar var gerçekten ya hiç çözemiyorum o insanları triplerine falan da aldırış etme bırak ne yaparsa yapsın bizim halimizden ancak yaşayan anlıyor maalesef o yüzden hiç canını sıkma seni anlamasını bekleme sen eşinle ailenle mutlu ol gerisi önemli değil. Rabbim yardımcımız olsun çok zor zamanlardan geçiyoruzz :KK200: :dua:

kızllar aklıma bişey takıldı şimdi bn 7 mart çarsamba sabah transferımı oldum bugün tarmsferımın 4. günü mü 5 mi ? :KK16:

Evet canım doktoaşr genelde saymıyor transfer günlerini bir gon sonra 1. gün olarak sayılıyor. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallahhh :dua:

Selam kızlar
Bugün transferin 6.günü biraz önce dayanamayıp fortest marka erken gebelik testi yaptım
Işığa tutunca cok cok cok silik ikinci cizgi var gibi yada ben öyle görmek istediğim için görüyorum
bi bakıyorum yok sanki. tutsaydı erken gebelik testinde koyu bi şekilde çıkmazmıydı
Çok morelim bozuldu

Canım hiç canını sıkma kaçıncı gün embriyosuki 5. günde olsa daha çıkmazki stres yapma kendine hiç bak bebeğinide üzme kendinide Rabbim hayırlısını versin silik bile çıkması çok az ihtimal koyu hiç çıkmaz canım erken gebelik bile olsa 3 gün sonra tekrar yaparsın dayanamıyoruz işte :110:

Canım hiç canını sıkma kaçıncı gün embriyosuki 5. günde olsa daha çıkmazki stres yapma kendine hiç bak bebeğinide üzme kendinide Rabbim hayırlısını versin silik bile çıkması çok az ihtimal koyu hiç çıkmaz canım erken gebelik bile olsa 3 gün sonra tekrar yaparsın dayanamıyoruz işte :110:
Valla canım ya bi heves kalktım gittim yaptım sonra pişmanda oldum yaptığıma aynen 5.gün embriyosu test erken gebelik testi olunca varsa gözle görülecek şekilde koyu cıkar diye düşündüm

Valla canım ya bi heves kalktım gittim yaptım sonra pişmanda oldum yaptığıma aynen 5.gün embriyosu test erken gebelik testi olunca varsa gözle görülecek şekilde koyu cıkar diye düşündüm

Çıkmaz canım çıkmaz erken de olsa çıkmaz hiç üzülme şimdi unut gitsin onu aklından çıkar kendine stres yapma 3 gün sonra yeniden yaparsın ya da direk kan verirsin idrar testlerine güven olmuyor bazılarının kanda yüksek çıktığı halde idrarda çok silik çıkabiliyor senin daha 6. günün o yüzden çıkmaması gaye normal hiç üzme kendini :KK200:

Çıkmaz canım çıkmaz erken de olsa çıkmaz hiç üzülme şimdi unut gitsin onu aklından çıkar kendine stres yapma 3 gün sonra yeniden yaparsın ya da direk kan verirsin idrar testlerine güven olmuyor bazılarının kanda yüksek çıktığı halde idrarda çok silik çıkabiliyor senin daha 6. günün o yüzden çıkmaması gaye normal hiç üzme kendini :KK200:
Desteğin için çok teşekkür ederim canım çok haklısın :KK200:

Selam kızlar
Çok morelim bozuldu
cnm kaçıncı gün embiriyosu erken hem ben hi bisey yapmadm 12gun yaptm dayandm sende oyle yap kalbini ikilleme bkle gününü

Ayy canım hiç takma ben anlamıyorum zaten çok değişik insanlar var gerçekten ya hiç çözemiyorum o insanları triplerine falan da aldırış etme bırak ne yaparsa yapsın bizim halimizden ancak yaşayan anlıyor maalesef o yüzden hiç canını sıkma seni anlamasını bekleme sen eşinle ailenle mutlu ol gerisi önemli değil. Rabbim yardımcımız olsun çok zor zamanlardan geçiyoruzz :KK200: :dua:
vlla canm aartk öyle yapıyorum onlami ugrazcm bnim derdim büyük kaynaanmlar ailem esim yanımda zatn onlar bana yeter o bildigi halde byle ypiyosu allah havale ediyorum onu hi bsey dmiyorum :KK200:

Kizlar merhaba. Dondurulmuslarla 2.kez transferimdende negatif sonucumu aldim. Dr um cikolata kistim oldugu icin 3 ay gecici menopoz tedavisi uygulamasiyla kisti baskilamak istiyor. Ama ben cok korkuyorum bu uygulamayi yaptiran var mi aranizda.
Bana da aynı tedaviyi önerdi doktor. Ben de korkuyorum normal olan hormon değerlerim de sapıtırsa diye. Sonucu güzel olur inşallah

vlla canm aartk öyle yapıyorum onlami ugrazcm bnim derdim büyük kaynaanmlar ailem esim yanımda zatn onlar bana yeter o bildigi halde byle ypiyosu allah havale ediyorum onu hi bsey dmiyorum :KK200:

Aynen öyle yap canım benimm, herşeyin en güzeli olsun senin için de hepimiz için de inşallahh :KK68: :KK200:

Aynen öyle yap canım benimm, herşeyin en güzeli olsun senin için de hepimiz için de inşallahh :KK68: :KK200:
insallh cnm bnim tek duam o sagolsun dmlacim o duayi syledide okuyorum srekli. rabbbim kabul etsin herkeese snra bna dyorum. suan nrml yolla dniyoruz insallh kndiliginden olur olmazsa tekrr hastaneye gtcez

insallh cnm bnim tek duam o sagolsun dmlacim o duayi syledide okuyorum srekli. rabbbim kabul etsin herkeese snra bna dyorum. suan nrml yolla dniyoruz insallh kndiliginden olur olmazsa tekrr hastaneye gtcez

Aminn canım benim aminnn aynen öyle bende okuyorum sürekli henüz ezberleyemedim karıştırıyorum arada resmini çektim aklıma gelmeyince açıp okuyorum hemen :KK48: Ayy inşallah olur canım benimm inşallah gerek kalmaz hastaneye gitmenize. Bizde deniyoruz da çok ümitli değilim ben normal olacağından ne biliyim :KK43:

Aminn canım benim aminnn aynen öyle bende okuyorum sürekli henüz ezberleyemedim karıştırıyorum arada resmini çektim aklıma gelmeyince açıp okuyorum hemen :KK48: Ayy inşallah olur canım benimm inşallah gerek kalmaz hastaneye gitmenize. Bizde deniyoruz da çok ümitli değilim ben normal olacağından ne biliyim :KK43:
bn ezberledim cnm okuyorum zikirmatigim var hergun 100tane okuyorum allhmm insallllh kbul eder. insallh öyle yda böyle olucak bbişlerimiz sen neden ümitsizsin ppki :KK200:

bn ezberledim cnm okuyorum zikirmatigim var hergun 100tane okuyorum allhmm insallllh kbul eder. insallh öyle yda böyle olucak bbişlerimiz sen neden ümitsizsin ppki :KK200:

Allah kabul etsin inşallah canım benim aminnn :KK200: Bende onun dışında fırsat buldukça yasin okumaya çalışıyorum Rabbim kabul etsin dualarımızı :dua: Ya canım ne biliyim ilk tüp bebeğe başladığımızda sperm sayısı azdı zaten o nadenle gittik hareketliliklerde de sıkıntı varya tutmaz diye düşünüyorum tabikide deniyoruz ama her adetim geçtiğinde testte negatifi görmekten çok yoruldum o yüzdende ümitsizim biraz artık :110:

X