- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
S
sizin için en hayırlısı olsun inşallahAslında bikaç neden var ne yapacağımızı şaşırdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için en hayırlısı olsun inşallahAslında bikaç neden var ne yapacağımızı şaşırdık
Amin çok sağolunS
sizin için en hayırlısı olsun inşallah
Bizimki iki sayfa veriyor l harfine daha bugün geçtiler bakalım inşalalh unutmaz largünaydın 1. sınıf öğrencisi anneleri. sizlerde de bizimki kadar çok fazla ödev veriyor mu öğretmenler. çocuğa hafta içi zaten her gün sayfalarca ödev veririken hafta sonu dört ayrı kitap-fasikülden sayfalarca ödev vermiş yine. çocuğum anne yine mi bir sürü ödev diye dert yandı. düşünün ben bile yoruldum ödevi yaptırırken. bu arada çocuğuma soruyorum oğluma hangi harfleri öğrendin diye L harfini söylüyor yazıyor ama her defasında E harfini unutuyor , tabi bende sinir krizi geçiriyorum nasıl olur da her defasında söylediğim halde beş dakika sonra sorunca E harfini unutursun diye. Sanırım çocuğum bıktı E harfini yazmaktan.
Bizimki şimdilik çok vermiyor umarım böyle devam eder çünkü gerçekten çok ödev veren öğretmenler var ya 8-10 sayfa nedir yA?telefonlarda okuma yazma öğreniyorum programları var orda harfleri konuşturuyor falan ben bir tane indirdim.niays isimli bir program.Akılda daha kalıcı oluyor sanki.isterseniz bir bakıngünaydın 1. sınıf öğrencisi anneleri. sizlerde de bizimki kadar çok fazla ödev veriyor mu öğretmenler. çocuğa hafta içi zaten her gün sayfalarca ödev veririken hafta sonu dört ayrı kitap-fasikülden sayfalarca ödev vermiş yine. çocuğum anne yine mi bir sürü ödev diye dert yandı. düşünün ben bile yoruldum ödevi yaptırırken. bu arada çocuğuma soruyorum oğluma hangi harfleri öğrendin diye L harfini söylüyor yazıyor ama her defasında E harfini unutuyor , tabi bende sinir krizi geçiriyorum nasıl olur da her defasında söylediğim halde beş dakika sonra sorunca E harfini unutursun diye. Sanırım çocuğum bıktı E harfini yazmaktan.
biz De bugün l ye geçtik:))Bizimki iki sayfa veriyor l harfine daha bugün geçtiler bakalım inşalalh unutmaz lar
Evet o programı biliyorum güzelBizimki şimdilik çok vermiyor umarım böyle devam eder çünkü gerçekten çok ödev veren öğretmenler var ya 8-10 sayfa nedir yA?telefonlarda okuma yazma öğreniyorum programları var orda harfleri konuşturuyor falan ben bir tane indirdim.niays isimli bir program.Akılda daha kalıcı oluyor sanki.isterseniz bir bakın
biz De bugün l ye geçtik:))
Ayyy yavrum, bizde daha bişey yok aşıgünü kabus günü olur herhaldeBugün bizim okulda aşı günü
oğlum korkarak gitti
Dün form gönderdiler isteyip istemediğimizi belirtmemiz için. Ne zaman aşı olacaklarını bilmiyorumBugün bizim okulda aşı günü
oğlum korkarak gitti
İnşallah inşallahDün form gönderdiler isteyip istemediğimizi belirtmemiz için. Ne zaman aşı olacaklarını bilmiyorum
Sorunsuz atlatırlar inşallah
Aynen bizde parelel ilerliyoruzBizimkiler bugün el ve le öğrendiler :))
AminAşımızı olduk darısı sizlere inşallah çok acımamış
Daha bize form gelmedikızlar ne aşısıymış?
Hoşgeldin ozmaanBen burayı unutmuşum :// bizimkilerden el le okuyor bugün :)