- 8 Nisan 2017
- 56.727
- 296.126
Hoşbulduk :)) oğlumdan endiseliydim ama çok iyi yapıyor bence sınıfa değilde diğer çocuğuma gorgore hem istekli hemde daha iyi tutuyor kalemi :)Hoşgeldin ozmaan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk :)) oğlumdan endiseliydim ama çok iyi yapıyor bence sınıfa değilde diğer çocuğuma gorgore hem istekli hemde daha iyi tutuyor kalemi :)Hoşgeldin ozmaan
Benimki yapıyor ama sıkılarak ve bide babayla yapıyor galiba biraz sinirlerime hakim olamıyorumHoşbulduk :)) oğlumdan endiseliydim ama çok iyi yapıyor bence sınıfa değilde diğer çocuğuma gorgore hem istekli hemde daha iyi tutuyor kalemi :)
Çok sabır gerekiyor valla şu harfleri ses olarak çıkartmak tan nefret ediyorum m n ve t harfleriBenimki yapıyor ama sıkılarak ve bide babayla yapıyor galiba biraz sinirlerime hakim olamıyorum
Bugün el _ ele _ elle okuma yapmışlar . ezbere okuyor şimdilik. Evde okuma çalışması vermiş .Ben burayı unutmuşum :// bizimkilerden el le okuyor bugün :)
Sabır bende yok ya çok geriliyorumÇok sabır gerekiyor valla şu harfleri ses olarak çıkartmak tan nefret ediyorum m n ve t harfleri
Ben bilmiyordum hemen indirdim tavsiye için teşekkürlertelefonlarda okuma yazma öğreniyorum programları var orda harfleri konuşturuyor falan ben bir tane indirdim.niays isimli bir program.Akılda daha kalıcı oluyor sanki.isterseniz bir bakın
Merhaba canım benim kızla aynı ay vallaah biz anca ödev yapıyoruz şimdilikMerhabalar benimde kızım 2012 Eylül doğumlu ve birinci sınıfız. Evde ödev haricinde neler yapıyorsunuz ya da yapabiliyor musunuz sormak istedim iyi akşamlar
Bizde malesef sadece ödev akşam yaptığından uykusu geliyor bende oyunla karışık bir şeyler bulmak istiyorum bakalım bulursam yazarım sizede :)Merhaba canım benim kızla aynı ay vallaah biz anca ödev yapıyoruz şimdilik
Tombala yaptık biz bildiği heceleri harfleri yazıp tombala oynayabilirsiniz.ya da tuzluk oyunu var parmaklara takılıyor eskiden oynardık o da olabilir üzerine üç kere yaz 5 kere oku falan yazılır .Bizde malesef sadece ödev akşam yaptığından uykusu geliyor bende oyunla karışık bir şeyler bulmak istiyorum bakalım bulursam yazarım sizede :)
Baktım da Ücretli sanırım ne kadar- morpa kampüs - diye bir site var eğitim sitesi öğretmenimiz orayı tavsiye etmiş bize isterseniz bakın
bizim öğretmen ücretsiz şifre almış onu verdi ücreti bilmiyorumBaktım da Ücretli sanırım ne kadar
Çok İyi fikir ellerinize sağlık bizde el ele'yi öğrendikMerhaba benim oğlumda 2012 kasım doğumlu bu sene bizde birinci sınıfa başladık şuan e, l ve a harflerini birleştiriyorlar ben ödev harici harf kartları hazırladım renkli kartonlardan onlarla yer değiştirerek ve oyunlar yaparak pekiştirmeye çalışıyoruz ve çok şükür faydasını görmeye başladık hem eğleniyo hem kalıcı hale geliyor öğrendikleri.
Hmm ücretli galiba bikaç fikir bizimle paylaşırmısınız- morpa kampüs - diye bir site var eğitim sitesi öğretmenimiz orayı tavsiye etmiş bize isterseniz bakın
o tuzluk çok iyi fikirmiş deniyeyimTombala yaptık biz bildiği heceleri harfleri yazıp tombala oynayabilirsiniz.ya da tuzluk oyunu var parmaklara takılıyor eskiden oynardık o da olabilir üzerine üç kere yaz 5 kere oku falan yazılır .
canım aynı durumdayız geçen öğretmeni beni çağırdı, bana dediği diğer öğrenciler 1 sayfa yaparken sizin oğlunuz bir satır yapıyor o da benim hadi yap dememle dedi. evde de aynı bir satir yapıyor bırakıyor hadi oğlum yap şunu deyince bir satır daha yapıyor bırakıyor, hani yapamadığından değil istemiyor yapmayı. zamanla bizimilerde diğerlerinin hızına yetişir inşallah. bu arada benim oğlum 2 hafta sonra 6 yaşını dolduracak, sizin çocuğunuz kaç yaşında, belki yaşları diğerlerinden küçük diye böyle.sonuçta sınıftakiler genellikle 6,5 yada 7 yaşında onun da etkisi olabilir.Kızlar biley danışacağım size benim kızım sınıfta hiç ders yapmak istemiyor yani kalemi eline almak istemiyor herkes bi sayfa yaparken o bikaçtane zor yazıyor evdede öyle çok sıkıldım ne yapacağımı şaşırdım öğretmende çok ilgili değil sınıfı değiştirsem acaba bi fikriniz varmı
Üye olmaya çalıştım kapıda ödeme imkanı kredi kartı ödeme falan yazıyordubizim öğretmen ücretsiz şifre almış onu verdi ücreti bilmiyorum