İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

telefonlarda okuma yazma öğreniyorum programları var orda harfleri konuşturuyor falan ben bir tane indirdim.niays isimli bir program.Akılda daha kalıcı oluyor sanki.isterseniz bir bakın
Ben bilmiyordum hemen indirdim tavsiye için teşekkürler

Merhabalar benimde kızım 2012 Eylül doğumlu ve birinci sınıfız. Evde ödev haricinde neler yapıyorsunuz ya da yapabiliyor musunuz sormak istedim iyi akşamlar

Merhabalar benimde kızım 2012 Eylül doğumlu ve birinci sınıfız. Evde ödev haricinde neler yapıyorsunuz ya da yapabiliyor musunuz sormak istedim iyi akşamlar
Merhaba canım benim kızla aynı ay vallaah biz anca ödev yapıyoruz şimdilik

Merhaba benim oğlumda 2012 kasım doğumlu bu sene bizde birinci sınıfa başladık şuan e, l ve a harflerini birleştiriyorlar ben ödev harici harf kartları hazırladım renkli kartonlardan onlarla yer değiştirerek ve oyunlar yaparak pekiştirmeye çalışıyoruz ve çok şükür faydasını görmeye başladık hem eğleniyo hem kalıcı hale geliyor öğrendikleri.

Bizde malesef sadece ödev akşam yaptığından uykusu geliyor bende oyunla karışık bir şeyler bulmak istiyorum bakalım bulursam yazarım sizede :)
Tombala yaptık biz bildiği heceleri harfleri yazıp tombala oynayabilirsiniz.ya da tuzluk oyunu var parmaklara takılıyor eskiden oynardık o da olabilir üzerine üç kere yaz 5 kere oku falan yazılır .

Merhaba benim oğlumda 2012 kasım doğumlu bu sene bizde birinci sınıfa başladık şuan e, l ve a harflerini birleştiriyorlar ben ödev harici harf kartları hazırladım renkli kartonlardan onlarla yer değiştirerek ve oyunlar yaparak pekiştirmeye çalışıyoruz ve çok şükür faydasını görmeye başladık hem eğleniyo hem kalıcı hale geliyor öğrendikleri.
Çok İyi fikir ellerinize sağlık bizde el ele'yi öğrendik

- morpa kampüs - diye bir site var eğitim sitesi öğretmenimiz orayı tavsiye etmiş bize isterseniz bakın
Hmm ücretli galiba bikaç fikir bizimle paylaşırmısınız
Tombala yaptık biz bildiği heceleri harfleri yazıp tombala oynayabilirsiniz.ya da tuzluk oyunu var parmaklara takılıyor eskiden oynardık o da olabilir üzerine üç kere yaz 5 kere oku falan yazılır .
o tuzluk çok iyi fikirmiş deniyeyim

Kızlar biley danışacağım size benim kızım sınıfta hiç ders yapmak istemiyor yani kalemi eline almak istemiyor herkes bi sayfa yaparken o bikaçtane zor yazıyor evdede öyle çok sıkıldım ne yapacağımı şaşırdım öğretmende çok ilgili değil sınıfı değiştirsem acaba bi fikriniz varmı

Kızlar biley danışacağım size benim kızım sınıfta hiç ders yapmak istemiyor yani kalemi eline almak istemiyor herkes bi sayfa yaparken o bikaçtane zor yazıyor evdede öyle çok sıkıldım ne yapacağımı şaşırdım öğretmende çok ilgili değil sınıfı değiştirsem acaba bi fikriniz varmı
canım aynı durumdayız geçen öğretmeni beni çağırdı, bana dediği diğer öğrenciler 1 sayfa yaparken sizin oğlunuz bir satır yapıyor o da benim hadi yap dememle dedi. evde de aynı bir satir yapıyor bırakıyor hadi oğlum yap şunu deyince bir satır daha yapıyor bırakıyor, hani yapamadığından değil istemiyor yapmayı. zamanla bizimilerde diğerlerinin hızına yetişir inşallah. bu arada benim oğlum 2 hafta sonra 6 yaşını dolduracak, sizin çocuğunuz kaç yaşında, belki yaşları diğerlerinden küçük diye böyle.sonuçta sınıftakiler genellikle 6,5 yada 7 yaşında onun da etkisi olabilir.

IMG_7685.jpg
Kızlar el kaşları için şunları yaptırabilirmişiz

X