Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doldurdum kolay gelsinAnneler merhaba, tez araştırmam için bir anket hazırladım. 6-10 yaş arası çocuklarda stres seviyelerini ölçmeye yönelik bir anket. Sizlerden destek bekliyorum anketi çocuklarınız ile birlikte doldurursanız çok sevinirim.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtZ-oa4k403p950Lvqed2fwwhFSjFt3aN8EA3aX2WQLj7qag/viewform
benim kızım çabyuk sıkılıp bırakıyor hemde bir şeyler yapmak istiyorhafta içi saat 2-6 arası etüt merkezine gidiyor, hafta sonu cumartesi pazar da jimnastiğe gidiyor.
hangi sporBiz sadece spora götürüyoruz .
Aikidohangi spor
süpermiş çocukların özgüveni için tavsiye edilen en iyi spor diyorlarAikido
Bizde özellikle o amaçla ve kendini koruyabilmesi için gönderiyoruz inşallah faydasını görürüz .süpermiş çocukların özgüveni için tavsiye edilen en iyi spor diyorlar
ne zamandır gidiyorBizde özellikle o amaçla ve kendini koruyabilmesi için gönderiyoruz inşallah faydasını görürüz .
1 seneyi geçtine zamandır gidiyor
uzun zaman aslında değişiklik farkediyormusunuz1 seneyi geçti
5 yaşında başladı , dolayısıyla çok ufak olduğundan yavaş yavaş ilerleme kaydetti . Şimdi 6 yaşında ilk zamanlara nazaran daha iyi elbette . Yalnız normalde 2 seneden sonra daha net görülürmüş öyle deniyor . Tabii yaş , fizik , vs. gibi etkenlerde önemli . Bizim ki maalesef biraz zayıf ve ince yapılı , keşke senin gibi olsaydım diyorum ona :)uzun zaman aslında değişiklik farkediyormusunuz
:)) hemde daha esnektir. ben sormuştum bu tür sporları benim şehrimde 7 yaş öncesinde almıyoruz demişlerdi.5 yaşında başladı , dolayısıyla çok ufak olduğundan yavaş yavaş ilerleme kaydetti . Şimdi 6 yaşında ilk zamanlara nazaran daha iyi elbette . Yalnız normalde 2 seneden sonra daha net görülürmüş öyle deniyor . Tabii yaş , fizik , vs. gibi etkenlerde önemli . Bizim ki maalesef biraz zayıf ve ince yapılı , keşke senin gibi olsaydım diyorum ona :)
Evet esneklik konusunda haklısın :):)) hemde daha esnektir. ben sormuştum bu tür sporları benim şehrimde 7 yaş öncesinde almıyoruz demişlerdi.
Bizim bu aralar yoğun geçiyor . Okuma şenliği yapıldı , haftaya da drama etkinliğine katılanların gösterisi var .Arkadaşlar naptınıž ses kesildi gruptan iyice yaz tatili için kitap aldınız mı çocuklara biz mavi deniz yayıncılığın tatil setini aldik
Bilmiyorim ben mi rahatım ama öğretmenimizin verdiği tatil kitabı ile birlikte hikaye okumalara devam etsek yeterli diye düşünüyorumSelam kızlar iyisiyle kötüsüyle 1.sınıfı bitirdik çok şükür yaz tatilinde nasıl bir çalışma planı hazirladiniz